Un sportiv de la ACS Marina Constanţa, Eduard Ştefan Marin, a devenit campion balcanic la Taekwondo WT (galerie foto)

Uniunea Balcanică de Taekwondo a colaborat cu succes și de această dată cu Federația Română de Taekwondo WT pentru a aduce la București nu mai puțin de 600 de participanți și mai bine de 50 de oficiali din toate tările balcanice.

Sportivi din România, Serbia, Slovenia, Bulgaria precum și din alte țări cu rezultate si tradiție in Taekwondo s-au întrecut pentru medaliile balcanice la probele Kyorugi și Poomsae, pentru prima dată la ambele clase de performanță A și B.

La ediţia a 20-a a Campionatului Balcanic de Taekwondo WT au participat şi sportivii constănțeni legitimați la ACS Marina.

Ei au obținut următoarele rezultate:

Eduard Ștefan Marin - campion balcanic - categ. Kids, -38 kg
Ramona Mihaela Marin - locul 3 - categ. cadet, -47 kg
Laurenţiu Andrei Snacov - locul 3 - categ. cadet, -57 kg
Răzvan Alecandru Bangal - locul 3 - categ. kids, -34 kg

Antrenor: Ciprian Encică
Arbitru: Alina Magdalena Roman

Sportivii constănțeni confirmă parcursul foarte bun pe care l-au avut în anul 2018. A fost un an foarte greu, cu multe încercări, cu accidentări și multă muncă. Mă bucur că au confirmat forma excelentă și, desi, personal, cred că puteau mai mult, deoarece meciurile pierdute au fost foarte strânse, mă declar mulțumit că toți sportivii noștri au urcat pe podium. Deși au o vârstă fragedă, este foarte bine că au avut contact cu competițiile internaționale, pentru a reuși să creștem de la competiție la competiție și să atingem unul din obiectivele pe termen lung ale clubului nostrum, acela de a participa la Olimpiadă! Felicitări sportivilor constănțeni, părinților și nu în ultimul rând antrenorilor! Hai Marina! Drumul nostru continuă!, a declarat Dan Marian Ungureanu, preşedintele Marina Constanţa.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 4 decembrie 2018

06 Dec 2018 2588