Unul dintre premiile de la tombola SSC Farul Constanța a fost revendicat

Premiul întâi oferit la  Tombolei Suporterilor, organizată la pauza meciului dintre Suporter Spirit Club Farul Constanţa şi CS Mihail Kogălniceanu, în Liga a 4-a de fotbal a județului Constanța, a fost revendicat.
 
Este vorba de tricoul galben de joc cu semnăturile tuturor componenților lotului de jucători și ale componenților staff-ului tehnic, ce a fost câștigat de Nicolae Iacob, „un farist adevărat, cel care editează programele de meci la toate meciurile pe teren propriu ale Farului“, după cum a fost prezentat pe pagina de Facebook a SSC Farul.
 
„Ne bucurăm că premiul a fost adjudecat de un farist 100%, pasionat de statistici şi colecţionar al materialelor cu însemnele clubului. Aşteptăm şi ceilalţi câştiători să-şi revendice premiile! Este vorba despre biletele cu numerele 279 (fular) şi 161 (fanion). Pe această cale, transmitem tuturor suporterilor farişti un Paşte fericit, cu linişte şi lumină în suflet! Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, se mai arată pe rețeaua de socializare.

Sursa foto: Facebook (SSC Farul)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Andreea Alexandra Stan a câştigat o minge de fotbal la tombola SSC Farul (galerie foto)

13 May 2017 3443

Robert Simion a câştigat la tombola SSC Farul o minge cu autograful Cătălinei Ponor

29 Apr 2017 5211

Silvia Horeangă a câştigat un fular la tombola organizată de SSC Farul (galerie foto)

01 Apr 2017 3674

Constantin Caracostea, Ştefan Dobrotă şi Cosmin Anghel, câştigătorii tombolei SSC Farul

19 Mar 2017 6311