US Navy vs US Army, eveniment special în Piaţeta Cazino din Mamaia

Club Sportiv Phoenix Constanţa împreună cu prietenii de la Navy League of the United States şi cei de la Black Sea Area Support Team organizează şi la finele acestui an evenimentul devenit tradiţional, „Charity Basketball Game“, în încercarea de a le veni în ajutor familiilor defavorizate din judeţul Constanţa. 
 
Ca o avanpremieră a acestui eveniment, marţi, 13 august, în Piaţeta Cazino din Mamaia, va avea loc un atractiv meci demonstrativ de baschet, între formaţiile US Navy şi US Army. „Pentru că, până în luna decembrie, mai este destul timp, iar termometrele indică afară 30 de grade cu plus, am considerat că n-ar strica să dăm startul evenimentului cu o «mică încălzire», pe care am denumit-o chiar «Warm-up for the Charity Basketball Game». Prilej cu care «aliaţii» noştri îşi vor măsura forţele într-un meci de baschet amical şi inedit din multe puncte de vedere“, a declarat Cristian Mănăstireanu, preşedintele CS Phoenix, grupare care organizează „Warm-up for the Charity Basketball Game“, cu sprijinul Primăriei municipiului Constanţa şi al Navy League of the United States. Parteneri: One Star Security, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Club Sportiv Universitar Ştiinţa Constanţa, Vivo Constanţa, Ralex Studio şi Dance Revolution Studio. 
 
„Constănţenii, susţinătorii baschetului, dar şi turiştii vor putea lua parte marţi, 13 august, cu începere de la ora 20.00, la această partidă demonstrativă, ce va avea loc la kilometrul zero al distracţiei de pe litoralul românesc, în Piaţeta Cazinou din staţiunea Mamaia. De asemenea, pentru că nu ne place să ne rezumăm doar la un meci de baschet, aşa cum ne-am obişnuit fanii, şi cu această ocazie surprizele pregătite vor face cu siguranţă deliciul tuturor celor care vor lua parte la eveniment“, au mai spus organizatorii evenimentului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment caritabil Spectacol în Sala Sporturilor din Constanța, cu ocazia Charity Basketball Game (galerie foto)

11 Dec 2019 3646

Meci caritabil în Constanța. Vor fi restricționate parcările din zonă (galerie foto)

10 Dec 2019 2342

Ediție cu provocări Militarii americani înfruntă elevii constănțeni în evenimentul caritabil Charity Basketball Game (galerie foto)

20 Nov 2019 1987

Mamaia US Navy vs US Army. Baschet, muzică şi distracţie la „Warm-up for the Charity Basketball Game“

15 Aug 2019 2646

„Warm-up for the Charity Basketball Game“ Meci demonstrativ în Piaţeta Cazino din Mamaia

08 Aug 2019 2473

Revista presei locale

14 Dec 2018 1630