Sport

„Va dudui Europa!“ Constănţeanul Alex Filip, fraţii Stoica şi Cristian Milea, printre luptătorii de top ce vor urca în ringul „OSS Fighters 3“

Ediţia a treia a galei „OSS Fighters“, care se va desfăşura în luna noiembrie a acestui an, la Bucureşti, sub sloganul „Asediu în Europa“, se va număra printre cele mai mari evenimente K1 de pe bătrânul continent.
 
Organizat de ACS OSS Constanţa, de promoţia OSS Fighters, de One Star Security şi de partenerii săi, sub egida Federaţiei Române de Kempo, gala aduce în ring nume mari ale sporturilor de contact, ca şi la celelalte două ediţii, desfăşurate pe litoral, în lunile aprilie şi august 2018, la Sala Sporturilor din Constanţa, respectiv în Mamaia.
 
„În ringul «OSS Fighters 03» vor urca atât Bogdan Stoica, unul din cei mai în vogă luptători români ai momentului, Andrei Stoica, «Mister KO», cel mai valoros campion român de kickboxing, Cristian «The Fastest» Milea, ce deţine un impresionant palmares la profesionişti, apropiindu-se de meciul cu numărul 100, cât şi Alex Filip, cel mai faimos luptător din Constanţa, multiplu campion naţional şi internaţional de Karate Kyokushin, ei fiind o parte din luptătorii români ce vor ţinte piept asediului din ringul «OSS Fighters 03». Se anunţă meciuri grele! Ţineţi aproape de România, va dudui Europa!“, este mesajul organizatorilor.
 

Cristian MIlea l-a învins pe francezul Madicke Kamara

 
În gala „OSS Fighters 2“, Andrei Stoica a evoluat în main-event, la categoria 95 kg, contra lituanianului Tomas Steponkevicius, românul învingând fără probleme, la puncte. Cristian Milea (Tai-Shin-Do-Gym Bucureşti) s-a duelat pe durata a cinci reprize cu francezul Madicke Kamara, miza fiind centura mondială World Kickboxing Federation la categoria -69,5 kg. Partida s-a încheiat cu victoria lui Milea, la puncte. În cadrul aceluiaşi eveniment, Bogdan Stoica a fost căpitanul echipei României în disputa cu China, câştigată de tricolori cu 5-3, după ce reprezentativa asiatică a condus cu 2-0.
 
La categoria 93 kg, Bogdan Stoica a pierdut prin descalificare la Hao Guanghua. Stoica l-a făcut KO pe adversarul său în repriza a treia, dar arbitrii au apreciat că Bogdan a folosit un procedeu interzis, ceea ce i-a adus românului descalificarea, iar chinezului victoria. Fraţii Stoica sunt componenţi ai clubului Stoica Brothers Bucureşti.
 

Aventuri în Madagascar pentru Alex Filip

 
Alex Filip reprezintă clubul Sharks Gym Constanţa, iar ultimul proiect în care a fost inclus este show-ul de televiziune „Ultimul trib“, realizat în Madagascar, unde trei triburi (unul al vedetelor, unul al sportivilor şi unul al oamenilor de rând) au parte din plin de aventuri exotice şi sunt angrenate în competiţii spectaculoase, luptând pentru „Teritoriu“, dar şi pentru a rămâne în concurs şi a nu fi eliminaţi.
 
„Dragi prieteni, în luna noiembrie ne întoarcem în ring, în super-evenimentul «OSS Fighters - Asediu în Europa», ce va avea loc la Sala Polivalenta din Bucureşti! Până la meci, rămânem pe Antena 1 să urmărim cea mai spectaculoasă emisiune din această toamna, «Ultimul Trib», joi şi vineri, de la ora 20.00!“, a postat luptătorul constănţean pe Facebook.
 
Sursa foto: OSS Fighters
 
Citeşte şi:
 
„Asediu în Europa” După Constanţa şi Mamaia, Oss Fighters 3 se va desfăşura la Bucureşti. O gală de senzaţie!

Celebrul luptător din Constanţa Cu cine îşi va măsura forţele Alex Filip în Madagascar, la reality show-ul „Ultimul trib“

Aventuri exotice în Madagascar Alex Filip, celebrul luptător din Constanţa, concurent la reality show-ul „Ultimul Trib“

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Scene din filmul „Back2Back“, filmate şi la Ovidiu. Delegaţia, întâmpinată de primarul George Scupra şi de sportivi

22 Aug 2019 1154

Cel mai mare show al anului! Meciuri unul şi unul, joi seară, la Mamaia, la gala OSS Fighters 4! Se pune în joc centura mondială

22 Aug 2019 792

Imagini de la eveniment Filmări, la Mamaia, pentru producţia „Back2Back“. Ionuţ Iftimoaie este „Ivan“ (galerie foto)

20 Aug 2019 939

Joi, la Mamaia, gala OSS Fighters 4. Cele mai tari meciuri! Alex Filip contra legendei K1 Gago Drago, în filmul „Back2Back“ (galerie foto)

20 Aug 2019 1747

Echipa filmului „Back2Back“ vine la Mamaia. În producţie vor fi incluse şi imagini din gala OSS Fighters 4

07 Aug 2019 1440

Mamaia S-a dat startul campaniei „Se caută un greu“. Luptătorul Albert Potoceanu, bursă de la One Star Security (galerie foto)

03 Aug 2019 2385

Mici luptători de la Sharks Gym Constanţa, demonstraţie de kickboxing pe plajă, la Antena 1, la „Neaţa cu Răzvan şi Dani“ (galerie foto + video)

24 Jul 2019 1204

„Promit că titlul va rămâne în România!” La gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, „Vikingul“ Amansio Paraschiv îşi apără centura mondială

18 Jul 2019 1489

Show-ul anului 2019 Partide memorabile la gala OSS Fighters 3, de la Bucureşti! Alex Filip luptă în co-main-event (galerie foto)

25 Jan 2019 3655

Alex Filip, luptătorul din Constanţa, diseară, la Antena 1, în „Ultimul Trib“ „Nu ne mai arde de glume“

11 Jan 2019 2091

Momentul adevărului „Şocul“ Alex Filip - Bogdan „Ciobănaşul“ Năstase candidează la meciul serii în gala Dynamite Fighting Show

08 Dec 2018 3247

Revanşa mult aşteptată După trei ani, Alex Filip, luptătorul din Constanţa, se confruntă din nou cu „Ciobănaşul“ Bogdan Năstase

17 Nov 2018 1893

Celebrul luptător din Constanţa Cu cine îşi va măsura forţele Alex Filip în Madagascar, la reality show-ul „Ultimul trib“

07 Aug 2018 3350

Aventuri exotice în Madagascar Alex Filip, celebrul luptător din Constanţa, concurent la reality show-ul „Ultimul Trib“

26 Jul 2018 6249

Imagini de la eveniment Luptători de toate vârstele, prezenţi la seminarul de la Constanţa al campionului mondial Loren Javier Jorge (galerie foto)

24 Jun 2018 1013