Va fi prezent şi Sebastian Ciobanu „Prinţesa războinică“ Diana Irena Belbiţă va lupta în Cupa Atomic de la Cernavodă

O interesantă gală de lupte, Cupa Atomic, se va desfăşura pe 9 mai, la Cernavodă, în sala de sport a clubului Axiopolis. Vor fi prezenţi sportivi cunoscuţi din România 
 
Sute de luptători din toată ţara vor veni la Cernavodă pentru evenimentul organizat de IBK România, Columna Kickboxing şi Atomic Power Gym Cernavodă. Printre invitaţi se numără şi Sebastian Ciobanu, zis „Fiul lui Dracula“, care tocmai a luptat cu redutabilul Gokhan Saki. Turneul va avea două secţiuni, cea de amatori şi cea profesionistă.
 
Întrecerea amatorilor, la care şi-au anunţat prezenţa peste 200 de luptători români, din judeţele Constanţa, Galaţi, Buzău, Caraş-Severin, Tulcea sau din municipiul Bucureşti, începe la ora 9.00, iar sportivii se vor întrece în sistem IB K-1, IB KLW şi IB Light. Vor concura luptători de toate vârstele, cel mai mic având cinci ani, iar „veteranul“ fiind un bărbat de 51 de ani, din Bucureşti.

Diana Belbiţă o întâlneşte pe Teodora Iordache

Concursul profesionist începe la ora 20.30 şi va beneficia de multe nume cunoscute. La fete, va urca în ring super-campioana Diana Irena Belbiţă, căreia i se spune „Prinţesa războinică“. Născută în anul 1996, tânăra (originară din Strehaia şi fostă practicantă de judo) este luptătoare la clubul Kokyo Dojo Tr. Severin şi are multe rezultate importante. Este campioană europeană la unifight, multiplă campioană naţională la Budokai, dar câştigătoare şi de alte medalii, atât interne, cât şi externe (Szeged, Budapesta - aur), în turnee de K-1 şi MMA. A câştigat şi un meci în care a avut adversar un... băiat! La Cernavodă, Diana Irena va întâlni o sportivă de la Galaţi, Teodora Iordache, şi ea redutabilă, astfel că meciul se anunţă foarte tare.

Eduard Chelariu se bate cu Ion Vodă

Vor fi şi câteva partide între sportivi constănţeni sau în care vor lupta reprezentanţi ai cluburilor locale, tinere speranţe. Eduard Chelariu, de la Kickbox Ursoi Constanţa, care a câştigat recent main-event-ul Cupei Keru Kento - Low Kick, desfăşurată în localitatea Lazu, unde l-a învins pe Mădălin Crăciunică (Keru Kento, sportiv care a evoluat în Superkombat), se va duela acum cu gălăţeanul Ion Vodă. Un alt luptător de la Kickbox Ursoi, Liviu Iancu, îl va avea ca adversar pe Marius Sandu, de la Axiopolis Cernavodă. Cu deosebit interes este aşteptată şi partida dintre Bogdan Brânzei (Kickbox Ursoi) şi Cezar Andreieş (CS Năvodari). La gală va participa şi bucureşteanul Cornel Alexandru, care se va confrunta cu un sportiv din Republica Moldova. La categoria grea, Valentin Arghir (Buzău) va primi replica unui luptător de la CS Năvodari.

Vine şi ciobanul Bogdan Năstase

„Va fi o întrecere de amploare, cu o participare pe măsură. O gală incendiară, cu luptători new generation. Toate partidele vor fi echilibrate, de pomină. Vor sări scântei“, a declarat unul dintre organizatori, constănţeanul Mihai Isop. „Vrem să promovăm şi la Cernavodă sporturile de contact“, a spus şi George Cadiu, reprezentant al Atomic Power Gym. Campion european militar la Kung-Fu, în 2014, la Sofia, Cadiu va şi participa la Cupa Atomic. La Cernavodă vor fi prezenţi, ca invitaţi (fără a lupta) celebrul Sebastian Ciobanu („Moartea din Carpaţi“), dar şi Bogdan Năstase, cioban (la propriu) din comuna ieşeană Coarnele Caprei, dar şi luptător (la Cotnari Scorpions Fighting Academy), iar în luna martie a acestui an a fost declarat învingător în faţa constănţeanului Alex Filip (CS Oyama Karate), la gala Superkombat de la Ploieşti. Sebastian Ciobanu a luptat de curând, la Dubai, cu campionul mondial Gokhan Saki şi, deşi a pierdut, „Fiul lui Dracula“ a fost lăudat pentru evoluţia sa de către luptătorul turc. Show-ul de la Cupa Atomic de la Cernavodă va fi întreţinut şi din punct de vedere artistic, graţie recitalului Andreei Strugariu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.