„Vă iubim și vă susținem“ Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna au urcat de 20 de ori pe podium la Cupa „Irina Deleanu” (GALERIE FOTO)

 

 
  • Competiția a fost organizată de Federația Română de Gimnastică Ritmică, sub egida Federației Internaționale de Gimnastică.
 
Cupa „Irina Deleanu“ la gimnastică ritmică, întrecere internațională desfășurată la București, cu participarea a numeroase sportive, din 24 de țări, a impus atenției și reprezentantele CS Victoria Cumpăna, care au cucerit 20 de medalii (zece de aur, cinci de argint și cinci de bronz). 
 
Competiția a fost organizată de Federația Română de Gimnastică Ritmică, sub egida Federației Internaționale de Gimnastică. „Performanță, eleganță și atitudine. Gimnastele de aur ale Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, pregătite de Elena Vlad și Luiza Cerbula, au obținut, și de această dată, un număr impresionant de medalii. Campioanele noastre au confirmat și în cadrul acestui turneu că rămân o forță a gimnasticii ritmice din România“, se arată pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.
 
Au urcat pe podium:
 
Locul 1 - Ioana Vasiliu - fără obiect, Maya Ulrich - cerc, Maya Ulrich - minge, Delia Stîngă - minge, Delia Stîngă - măciuci, Izabela Tilincă - măciuci, Izabela Tilincă - panglică, Elena Cășăriu - fără obiect, Elena Cășăriu - coardă și Andrada Luțan – panglică;
Locul 2 - Sofia Banciu - coardă, Beatris Glăvan - cerc, Miruna Matei - minge, Miruna Matei - panglică și Daria Făgăraș - cerc;
Locul 3 - Amelia Cocioni - fără obiect, Bianca Georgescu - minge, Andrada Luțan - cerc, Antonia Luțan - panglică și Amalia Banciu - panglică.
 
„Doresc să mulțumesc pentru sprijin în primul rând părinților acestor minunate sportive, conducerii clubului CS Victoria Cumpăna, domnului Ion Răuță, Primăriei și Consiliului Local Cumpăna, doamnei primar Mariana Gâju, pentru încrederea și susținerea acordate necondiționat”, a precizat antrenoarea secției de gimnastică ritmică a CS Victoria Cumpăna, Elena Vlad.
 
„Campioanele de aur de la Cumpăna, noi medalii în palmares! Micuțele noastre gimnaste au strălucit din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Felicitări, copii minunați, pentru performanță, motivație, muncă și pentru fiecare medalie adusă acasă, la Cumpăna. Felicitări, doamnelor profesoare, pentru munca depusă. Cumpăna vă iubește și vă susține! Sunteți campioanele noastre!“, a punctat primarul Mariana Gâju. 

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook „Cumpăna News“
 
Citește și:
 
O micuță gimnastă din Ucraina se pregătește alături de componentele grupei de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Victoria Cumpăna
 
CS Victoria Cumpăna și-a premiat sportivii pentru rezultatele obținute în 2021. Un an de excepție! (GALERIE FOTO)
 
CS Victoria Cumpăna
„Minunile noastre de la gimnastică ritmică au urcat din nou pe podium“ (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, peste 20 de medalii în Serbia, la „Trophy of Novi Sad“. „Continuați să atingeți stelele!“ (GALERIE FOTO)

25 Mar 2024 612

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Rezultatele din etapa a 21-a (seniori și juniori + clasamentele)

17 Mar 2024 1060

Fotbal județul Constanța S-a reluat Liga a 4-a. Rezultatele din etapa a 19-a (seniori și juniori + clasamentele)

03 Mar 2024 2326

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, 20 de medalii la Cupa „Irina Deleanu“. „Cumpăna este mândră de voi!“ (GALERIE FOTO)

02 Mar 2024 752

Primarul Mariana Gâju, la eveniment Guvernul României a găzduit “Întâlnirea Grupului de Lucru privind Desfășurarea activității de ecoturism în România” (FOTO)

16 Jan 2024 732

LIVE TEXT Clubul Sportiv “Victoria” Cumpăna prezintă bilanț în prezența primarului Mariana Gâju (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Jan 2024 1101

Un nou centru rezidențial pentru persoane vârstnice se va construi în județul Constanța! Cine investește

13 Dec 2023 2803

CS Victoria Cumpăna, două premii la Gala Gimnasticii Ritmice Românești 2023 (GALERIE FOTO + VIDEO)

12 Dec 2023 1031

Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna, 13 medalii la competițiile de la Sfântu Gheorghe. „Un dar minunat de sărbători!“ (GALERIE FOTO)

27 Nov 2023 952

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, medalii la competițiile de top de la Ploiești. „Cu fiecare participare, sportivele noastre sunt tot mai bune!“ (GALERIE FOTO)

30 Oct 2023 964

Lupte CS Victoria Cumpăna, medalii și locul întâi pe echipe la Campionatul Național de la Călărași (GALERIE FOTO)

30 Oct 2023 996

Liga a 4-a Constanța Sparta Techirghiol și Viitorul Cobadin, primele înfrângeri. Rezultatele etapei a 14-a (seniori și juniori + clasamente)

29 Oct 2023 2564

CS Victoria Cumpăna, peste 20 de medalii la Iași Trophy 2023, concurs internațional de gimnastică ritmică și ansambluri (GALERIE FOTO)

24 Oct 2023 994

CS Victoria Cumpăna Medalii la Naționale pentru micile luptătoare. Clubul, pe locul întâi (GALERIE FOTO)

17 Oct 2023 938

Lupte Medalii obținute de CS Victoria Cumpăna la competițiile naționale de la Călărași (GALERIE FOTO)

10 Oct 2023 1067