Valentin Negrea, arbitru de baschet şi cadru universitar la „Ovidius“, este cel care a murit în accidentul produs între Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu

Un accident rutier a avut loc astăzi, pe DN 2 A, în afara localității Ovidiu, din direcția Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, iar cel care se afla la volan, un bărbat de 43 de ani, a murit.

Victima este constănţeanul Valentin Negrea, arbitru de baschet şi cadru didactic la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii „Ovidius“ din Constanţa.

Printre cei care au trimis mesaje de condoleanţe se numără şi Elena Frîncu, fost director al DJST Constanţa, Ilie Floroiu şi colectivul CS Farul (director, Sorin Başturea).

Regretăm enorm acest tragic eveniment şi trasmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate, a declarat Elena Frîncu.    

Un mesaj a fost postat şi pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Baschet.

Federația Română de Baschet și Colegiul Central al Arbitrilor de Baschet deplâng dispariția fulgerătoare a arbitrului constănțean de Liga Națională Valentin Negrea (44 ani). DUMNEZEU SĂ-L ODIHNEASCĂ!, se arată în mesaj.

Ce spune IPJ Constanţa despre producerea accidentului?

Astăzi, în jurul orei 11:10, un bărbat de 43 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe DN 2 A, în afara localității Ovidiu, din direcția Ovidiu către Mihail Kogălniceanu, iar în zina km. 289, pe fondul neatenției în conducere, ar fi pierdut controlul direcției de mers către dreapta, intrând în coliziune cu un stâlp din beton. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto.

La momentul producerii accidentului, Valetin Negrea se afla singur în maşină.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 10 iulie 2019

11 Jul 2019 3558

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 16 ianuarie 2018

19 Jan 2018 2691