Volei Valentino Vidoni, numărul unu al CSM Constanța în meciul cu Steaua. A doua partidă se joacă pe litoral

  • Duelul contra câștigătoarei sezonului regular se dispută după sistemul „cel mai bun în trei meciuri“.
 

Calificată între primele opt echipe ale Diviziei A1 la volei, în primul sezon de la promovare, echipa masculină CSM Constanța a început parcursul din play-off.

În prima fază a acestei etape a campionatului, formația de pe litoral, pregătită de Răzvan Parpală, se duelează, după sistemul „cel mai bun în trei meciuri“, cu Steaua București, câștigătoarea sezonului regular. Primul episod al acestei confruntări s-a disputat la București, revenindu-i Stelei, cu 3-1 (25-21, 23-25, 25-19, 25-17). „Voleibaliștii CSM Constanța au făcut un meci bun, dătător de speranțe, pe terenul Stelei București, în prima confruntare din sferturile de finală ale play-off-ului Diviziei A1. Câștigătoarea sezonului regular s-a impus cu 3-1, însă băieții antrenați de Răzvan Parpală au lăsat o impresie excelentă în multe momente ale jocului. Valentino Vidoni (17 puncte, 16 atacuri câștigătoare, 23 de preluări - 52% pozitive, 30% excelente) a fost, încă o dată, omul numărul unu al echipei, secondat de revelația acestei partide, Theodor Frîncu, autor a 11 puncte. CSM Constanța a arătat că poate pune probleme Stelei“, este mesajul clubului de pe litoral.

Pentru CSM Constanța au mai evoluat: St Jean - 10p, Nejic - 8p (37 preluări, 38% pozitive, 19% excelente), Druță - 6p, Grigore - 6p, Arquez - 2p, Gavriz - libero (19 preluări, 42% pozitive, 32% excelente), Ghimeș și Manole.

Jocul al doilea se va disputa la Constanța, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“, sâmbătă, 25 martie.

În faza a II-a a Campionatului Național - Elită, cadetele de la CSM Constanța, antrenate de Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu, continuă parcursul solid, obținând cea de-a șasea victorie, după ce au dispus pe teren propriu de CSS Galați, scor 3-0 (25-13, 25-10, 25-9), la capătul unui meci controlat în totalitate. În următoarea etapă, cadetele constănțene vor juca tot pe teren propriu, sâmbătă,18 Martie, cu CSS2 Can - Power București, urmând ca, în perioada 31 martie - 2 aprilie, să participe la Turneul Semifinal.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)



Citește și:


Volei
CSM Constanța a învins în deplasare CS U Cluj-Napoca



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.