Veteranii s-au întrecut la „Cupa Prieteniei Orașului Constanța“. Un fost mare fotbalist, invitat de onoare (GALERIE FOTO)

 
 
AS Tomis Constanța (președinte, Sorin Bașturea) a organizat o nouă ediție a tradiționalei întâlniri fotbalistice la nivel de veterani, „Cupa Prieteniei“, care, din acest an, se numește „Cupa Prieteniei Orașului Constanța“.

Sorin BaștureaPe terenul SNC din Contanța s-au întâlnit AS Tomis Constanța și selecționata Târgoviște - Moreni, partida încheindu-se la egalitate, 5-5.

Ca în fiecare an, la propunerea lui Sorin Bașturea, un fost mare fotbalist este omagiat cu prilejul cupei, iar invitatul de onoare de la această ediție a fost legenda faristă Constantin Mareș.

În semn de apreciere pentru întreaga sa carieră, acesta a primit o cupă din partea AS Tomis, dar și o distincție din partea AS Farul Constanța Old-Boys.

Premierea participanților la „Cupa Prieteniei Orașului Constanța“ a fost efectuată de doi invitați speciali, fostul mare atlet Ilie Floroiu și directorul CSM Constanța, Andrei Talpeș.

Oaspeții din selecționata Târgoviște - Moreni au primit o cupă, la fel ca și Constantin Tănase, constănțean, dar și fost jucător și președinte la clubul din Târgoviște.      

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Săptămâna Europeană a Sportului 2023 Ion Constantinescu, glorie a Farul Constanța, omagiat la „Cupa Prieteniei Orașului Constanța“ (GALERIE FOTO)

29 Sep 2023 1996