Vicepreşedintele Federaţiei Române de Arte Marţiale a condus stagiul naţional de Qwan Ki Do de la Cumpăna (galerie foto+video)

Sala de sport „Elena Frîncu“ din Cumpăna a găzduit, weekendul trecut, a patra ediţie a stagiului naţional de Qwan Ki Do, care a fost condus de vicepreşedintele Federaţiei Române de Arte Marţiale, Giam Su Ovidiu Covaci (centură neagră 7 Dang).
 
La stagiu au participat în jur de 170 de sportivi, de la zece cluburi sportive din ţară. Evenimentul a fost structurat pe două părţi: Qwan Ki Do şi studiul armelor de lemn. Din judeţul Constanţa au participat sportivi din Cumpăna, Constanţa, Eforie, 23 August, Mangalia şi Pecineaga. Programul stagiului a fost următorul: sâmbătă - 10.00 - 11.30 - Qwan Ki Do (copii şi adulţi); 11.30 - 13.00 - Co Vo Dao (arme de lemn); 17.00 - 19.00 - Qwan Ki Do (vârsta minima 13 ani); duminică - 10.00 - 11.30 - Qwan Ki Do (copii şi adulţi); 11.30 - 13.00 - Co Vo Dao (arme de lemn).
 
Sâmbătă, 24 iunie, Florin Neagu (viceprimarul comunei Cumpăna) şi Sebastian Bezem (directorul Asociaţiei Sportive Victoria Cumpăna) au fost prezenţi în mijlocul sportivilor pentru a-i încuraja şi a le ura succes în viitor. În acelaşi timp, sportivii au mulţumit autorităţilor locale din Cumpăna pentru sprijinul necondiţionat de care au avut parte în ultimii ani.
 
Sursa foto: Facebook (Ştiri Cumpăna)
 
Video: 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

La Cumpăna se desfăşoară în acest week-end Stagiul Naţional de Qwan Ki Do

10 May 2014 2360