Viceprimarul Florin Chelaru - „Năvodărenii se mândresc cu rezultatele echipei de rugby”

Echipa de rugby CS Năvodari are un parcurs deosebit în Divizia Naţională de seniori (eşalonul secund din România), unde ocupă locul doi în clasament, după CSM Bucureşti Under-23, formaţie ale cărei rezultate nu vor conta însă la final. Jucătorii dobrogeni, pregătiţi de Cornel Suciu, Cristian Husea şi Virgil Năstase, au acumulat până acum 39 de puncte, având, în 11 meciuri, opt victorii (dintre care şapte la rând), un egal şi două înfrângeri.
 

Rezultatele formaţiei au fost remarcate şi de Florin Chelaru, viceprimarul oraşului Năvodari, care este prezent în tribunele Stadionului „Flacăra” la fiecare meci susținut pe teren propriu de CS Năvodari. „Mă așteptam să văd echipa noastră pe primele locuri ale clasamentului, pentru că ştiu puterea de muncă a jucătorilor şi seriozitatea antrenorilor. Rugby-ul este un sport cu tradiție la Năvodari și, prin ceea ce fac, rugbyștii noștri confirmă acest lucru. Este o plăcere să vin să-i văd și să-i susțin, iar năvodărenii se mândresc cu rezultatele lor, prin care numele oraşului Năvodari a devenit cunoscut atât în ţară, cât şi în străinătate”, a declarat Florin Chelaru, pentru site-ul oficial al clubului.
 
Chestionat asupra posibilităţii de promovare a CS Năvodari în eşalonul de elită al rugby-ului românesc, viceprimarul oraşului Năvodari a spus, potrivit sursei citate: „Este foarte greu să vă spun acum că vrem să intrăm în Superligă. Nici măcar nu am o estimare a unui buget pentru acest nivel, dar faptul că doresc ca echipa noastră să se claseze pe primul loc este o certitudine. Vreau ca echipa CS Năvodari să fie cea mai bună din DNS, iar pe viitor, vom vedea și cum stăm din punct de vedere financiar. Implicarea orașului pentru acest sport trebuie să fie mai mare, rugby-ul fiind un sport apreciat de locuitorii Năvodariului”.
 
Sursa: csnavodari.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE - PSD caută candidaţi la primărie în 17 localităţi. Toate cu situaţii problematice.

08 Dec 2015 3426

Deşi se preconizează un an greu Primăria Năvodari nu va renunţa la proiectele demarate de Nicolae Matei

19 Jan 2015 2402

Oraşul Năvodari se pregăteşte pentru sărbătorile de Crăciun

02 Dec 2014 3035

George Poştaliu, preşedintele Săgeţii Năvodari, a anunţat că echipa se retrage din campionat

27 Nov 2014 2390

Preşedintele George Poştaliu „Săgeata Năvodari se retrage din campionat”

26 Nov 2014 2378

Parc de 10.000 mp, la Năvodari Florin Chelaru - „Datoria noastră este ca toate proiectele oraşului să se finalizeze“ (galerie foto)

06 Oct 2014 1635

Primăria Năvodari va împrumuta 40 de milioane de lei (document)

18 Jul 2014 3144

Gaze naturale în tot orașul

10 Jun 2014 3796

Viceprimarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, este sărbătoritul zilei

03 Apr 2014 4127