Victoria cu Avântul Comana, cadou pentru Georges Muzaca Ion Barbu - „SSC Farul e mai puternică decât în tur“ (galerie foto)

Echipa de fotbal SSC Farul Constanța, liderul cu punctaj maxim al Ligii a 4-a a județului Constanța, și-a prezentat, ieri, achizițiile de jucători.

Noii fotbaliști care au venit la SSC Farul sunt: Robert Neagoe (34 de ani, mijlocaș), Costel Nițescu (27 de ani, fundaș dreapta, ultima dată la CS Afumați), Tudor Țăranu (19 ani, fundaș central, ultima dată la Delta Dobrogea Tulcea), Vlad Suciu (20 de ani, mijlocaș central, ultima dată la FC Farul), Raul Gonzalez (17 ani, portar, născut în Spania), Inocențiu Pavlicu (25 de ani, mijlocaș, vine de la Techirghiol), Edis Abibula (18 ani, mijlocaș central sau stânga, vine de la Academia Farul), Ergut Asan (24 de ani, mijlocaș central, vine de la FC Viitorul) și Eduard Istrate (18 ani, portar, de la Academia Farul). De la prezentarea care a avut loc în sala de conferințe a stadionului „Farul“ a lipsit Robert Neagoe, care era așteptat aseară la Constanța, iar astăzi va fi în lot pentru meciul din deplasare, cu Avântul Comana.

Problema scorului, nu a învingătoarei

„Sunt mulțumit de completarea lotului, care, astfel, e mai puternic decât în tur. Suntem pregătiți pentru meciurile care vin. Am crescut în valoare, iar cu acest lot nu vom avea probleme la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. Meciul de la Comana va fi la dispoziția noastră. Nu vreau să fiu răutăcios față de adversarul nostru de mâine (n. r. astăzi), dar nu se va pune problema învingătoarei, ci doar a scorului. Așteptăm un număr cât mai mare de suporteri alături de noi, așa cum a fost și până acum. Sunt echipe la Liga 1 care nu au atâția fani câți avem noi. Vom face tot posibilul ca nici în continuare să nu-i dezamăgim“ , a declarat antrenorul Ion Barbu.

Nițescu revine în două săptămâni

La Comana nu vor juca Răvoiu, Nițescu și Raul Gonzalez, toți accidentați. Astăzi, este ziua de naștere a lui Georges Muzaca, președintele Comitetului Director al SSC Farul, care împlinește 44 de ani, iar victoria echipei ar fi cel mai frumos cadou cu ocazia acestui eveniment fericit. Fost component al FC Farul, Costel Nițescu se bucură că s-a întors acasă. „În primul rând, vreau să-mi revin fizic, astfel încât să pot ajuta echipa. Trebuie să ne întoarcem unde e locul Farului. Îmi doresc foarte mult să promovăm, iar apoi să urcăm cât mai sus. Îi cunosc pe majoritatea jucătorilor din lot. Cu siguranță, va fi bine“, a spus fundașul dreapta, care este în refacere după o ruptură musculară, iar în două săptămâni va putea juca.

Suporterii l-au sprijinit în momentele grele

„Am venit cu sufletul deschis, să pun umărul la promovare. Cred că la Comana singurul adversar mai tare al nostru va fi terenul“, a spus Tudor Țăranu. „Îmi pare bine că suporterii au fost alături de mine și m-au sprijinit după accidentarea serioasă pe care am suferit-o în meciul cu Rapid. Le mulțumesc pe această cale. Mă simt bine și abia aștept să revin pe teren“, a arătat Vlad Suciu. „Snt bucuros că mi s-a oferit șansa de a juca la SSC Farul. Vreau să cresc în joc și să ajut echipa cât mai mult. Farul trebuie să revină în Liga 1“, a declarat Inocențiu Pavlicu.

Raul Gonzalez e fan Iker Casillas

Edis Abibula așteaptă cu nerăbdare partida de la Comana. „Trebuie să ne menținem pe linia din tur. Lotul este foarte bun. Colegii cu experiență ne-au ajutat să ne adaptăm mai ușor. Alcătuim un grup unit“, a punctat Abibula. Ergut Asan a spus că echipa își dorește să înceapă seria meciurilor oficiale din anul 2017 cu un rezultat pozitiv. „Locul Farului e în prima divizie. Ne trebuie multă încredere“, a declarat Asan. „Mă bucur că am fost inclus în lotul Farului, care e emblema Constanței. Vreau să demonstrez că merit să joc“, a precizat tânărul portar Raul Gonzalez. De fel din Spania, acesta a primit prenumele de la tatăl său, fan al lui Real Madrid și implicit al legendei Raul Gonzalez. „Eu n-am vrut să joc atacant, precum Raul, ci portar, pentru că idolul meu e Iker Casillas“, a precizat goal-keeper-ul SSC Farul. Raul Gonzalez a evoluat ultima dată în Spania, la juniorii echipei Cueva, dar şi-a început junioratul la formaţia Valladolid. 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Litigiul dintre Georges Muzaca și ASSCS Farul Constanța a ajuns la Curtea de Apel Constanța

10 Aug 2020 2998

Nemulţumirile, respinse Judecătorii au luat o decizie definitivă. Este vizată Asociaţia Suporter Spirit Club Sportiv Farul Constanţa (galerie foto)

15 Jan 2019 2467

Georges Muzaca a contestat la Tribunalul Constanţa decizia SSC Farul de a-l concedia

30 Dec 2018 2274

SSC Farul, acţionată în instanţă. Dosar la Judecătoria Constanţa

21 Jul 2018 3375

Ce spune Ciprian Marica despre proiectul FC Farul La SSC Farul Constanţa încep să vină jucători. Şi români, şi străini (galerie foto + video)

19 Jul 2018 9799

Ciprian Marica, SSC Farul şi brandul FC Farul. Ce urmează „Dacă nu ajungem la un numitor comun, va trebui să o iau de la zero“

13 Jul 2018 7023

Deţinătorul brandului FC Farul, discuţie cu reprezentantul SSC Farul Ce a spus Ciprian Marica după întâlnirea cu Georges Muzaca

09 Jul 2018 6286

„Un nou început“ SSC Farul susţine astăzi prima partidă de verificare de la reluarea pregătirii

30 Jun 2018 2753

Azi s-au pus în vânzare Biletele la meciul SSC Farul - Progresul 1944 Spartac se dau ca pâinea caldă! (galerie foto)

12 Apr 2018 2035

Întârzieri cu banii la SSC Farul. Când se vor rezolva Petre Grigoraş - „Am reuşit să formăm o echipă puternică, de mare caracter“

05 Apr 2018 5029

Inspecţie la stadionul „Farul“ din Constanţa Georges Muzaca - „Şanse mari ca arena să fie omologată pentru meciurile Ligii a 3-a“

04 Apr 2018 3533

Un tânăr în scaun cu rotile şi tatăl său, Lilian Badea, care e primarul comunei Ograda, invitaţi ai SSC Farul la meciul cu Progresul 1944 Spartac (galerie foto)

30 Mar 2018 5314

Folia specială de pe suprafaţa de joc a stadionului „Farul“ a fost ridicată. Cum arată gazonul

29 Mar 2018 2057

UPDATE. Meci foarte important în Liga a 3-a Echipa SSC Farul, nemulţumită de suprafaţa de joc a stadionului „1 Mai“ din Slobozia (galerie foto)

28 Mar 2018 2748

SSC Farul Constanţa, start cu dreptul în returul Ligii a 3-a Petre Grigoraş - „E important să ne impunem meci de meci“

12 Mar 2018 2232