Victoria Cumpăna, câștigătoare pentru a doua oară a Cupei Satelor pe regiunea Sud-Est (GALERIE FOTO)

 

 
  • Pregătită de Constantin Gache, echipa comunei din județul Constanța s-a calificat la faza națională, unde vor fi prezente câștigătoarele celor opt regiuni ale României.
 
Cumpăna scrie istorie din nou la Cupa Satelor. Echipa de fotbal Under-13 a Clubului Sportiv Victoria Cumpăna a câștigat pentru a doua oară competiția, pe regiunea Sud-Est, și s-a calificat la turneul final.
 
Pregătiți de Constantin Gache, micii fotbaliști ai Cumpenei au câștigat finala Cupei Satelor pe regiunea Sud Est, competiție organizată de Federația Română de Fotbal. Etapa finală a acestei faze s-a desfasurat în comuna Luciu, județul Buzău, cu participarea echipelor câștigătoare din județele Constanța, Buzău și Galați. Calificate și ele pentru această etapă, formațiile din Tulcea, Brăila și Vrancea nu s-au prezentat. Bătălia pentru câștigarea trofeului s-a dat în trei, în sistem fiecare cu fiecare. Echipa Cumpenei a jucat aproape fără greșeală, reușind să câștige ambele meciuri: 2-0 cu Galați (marcatori: Bogdan Eduard și Salim Altîn) și 3-1 cu Buzău (marcatori: Bogdan Eduard și Salim Altîn 2 goluri).
 
Lotul echipei CS Victoria Cumpăna este format din: portari - Raul Bălan și Leonard Istrate; jucători de câmp - Ștefan Voinea, Robert Darie, Andrei Cojocaru, Altîn Salim, Florian Cuțui, Darius Toader, Nicolae Rusu, Darius Rusescu, Alexandru Crasovschi, Ștefan Tuluc, Sasha Ugarcovici, Eduard Bogdan, Constantin Ciobăniță și Radu Florea. Antrenor: Constantin Gache. Delegația a fost însoțită la competiție de viceprimarul comunei Cumpăna, Florin Neagu, președintele Asociației Județene de Fotbal Constanța, Lucian Cârjă și președintele CS Victoria Cumpăna, Ion Răuță.
 
Este pentru a doua oară când echipa Cumpenei câștigă această competiție și se califică la faza națională, unde vor fi prezente câștigătoarele celor opt regiuni ale României. În anul 2019, faza națională a competiției a fost organizată în comuna Cumpăna. În această fază, după victoria de la Buzău, care le-a asigurat participarea, echipa pregătită atunci de antrenorul Cristian Mustacă a obținut locul al doilea. „Felicitări tuturor și succes în competițiile viitoare! Cumpăna este mândră de voi! Cumpăna merge mai departe!“, este mesajul de pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
 

Citește și:
 
CS Cumpăna a câştigat faza judeţeană a Cupei Satelor, ediţia 2019/2020 (galerie foto)
 
Au ocupat locul doi pe ţară la Cupa Satelor!
Micii fotbalişti de la Cumpăna vor avea parte de o experienţă unică la meciul România - Spania (galerie foto)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna, 13 medalii la competițiile de la Sfântu Gheorghe. „Un dar minunat de sărbători!“ (GALERIE FOTO)

27 Nov 2023 670

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, medalii la competițiile de top de la Ploiești. „Cu fiecare participare, sportivele noastre sunt tot mai bune!“ (GALERIE FOTO)

30 Oct 2023 710

Lupte CS Victoria Cumpăna, medalii și locul întâi pe echipe la Campionatul Național de la Călărași (GALERIE FOTO)

30 Oct 2023 726

Liga a 4-a Constanța Sparta Techirghiol și Viitorul Cobadin, primele înfrângeri. Rezultatele etapei a 14-a (seniori și juniori + clasamente)

29 Oct 2023 2250

CS Victoria Cumpăna, peste 20 de medalii la Iași Trophy 2023, concurs internațional de gimnastică ritmică și ansambluri (GALERIE FOTO)

24 Oct 2023 750

CS Victoria Cumpăna Medalii la Naționale pentru micile luptătoare. Clubul, pe locul întâi (GALERIE FOTO)

17 Oct 2023 723

Lupte Medalii obținute de CS Victoria Cumpăna la competițiile naționale de la Călărași (GALERIE FOTO)

10 Oct 2023 829

Gimnastele clubului Victoria Cumpăna, 17 medalii la Cupa „Irina Deleanu”. „Performanță, eleganță și atitudine“ (GALERIE FOTO)

06 Oct 2023 781

Gimnastică ritmică CS Victoria Cumpăna, aproape 30 de medalii la Cupa Internațională de la Alba Iulia (GALERIE FOTO)

27 Sep 2023 831

Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna, participare de succes la Campionatul Balcanic din Muntenegru (GALERIE FOTO)

17 Sep 2023 930

Sportivi de la CS Victoria Cumpăna, medaliați la Festivalul International de șah Smart Village (GALERIE FOTO)

05 Sep 2023 920

Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna se antrenează pe un nou covor profesional (GALERIE FOTO)

10 Aug 2023 732

Fotbaliștii juniori de la Victoria Cumpăna, invitați la sediul Primăriei Câmpina de primarul Alin Ioan Moldoveanu, campion la karate (GALERIE FOTO)

02 Aug 2023 1005

Cupa României la oină s-a disputat la Cumpăna. Frontiera Tomis Constanța, câștigătoare (GALERIE FOTO)

29 Jul 2023 871

Primăria și Consiliul Local Cumpăna, premiere pentru sportivi ai secției de lupte de la CS Victoria Cumpăna (GALERIE FOTO)

18 Jul 2023 1032