Victoria Mihai Viteazu s-a calificat în finala Cupei României fără a juca

 

Prima finalistă a Cupei României la fotbal, ediţia 2016/2017, faza judeţeană Constanţa, este Victoria Mihai Viteazu (locul 4 la Liga a IV-a), care a beneficiat în semifinale de neprezentarea formaţiei Dunărea Ostrov (locul 6 la Liga a IV-a).
 
„Am luat decizia de a nu merge la meciul de la Mihai Viteazu, în semn de protest faţă de împerecherea care s-a făcut. Ar fi trebuit să se respecte criteriul geografic, ca şi până acum, şi să jucăm cu AS Carvăn. Am anunţat AJF după sfertul de finală de la Mihail Kogălniceanu că, dacă rămâne împerecherea cu Mihai Viteazu, nu ne prezentăm. Nu putem bate 400 de kilometri dus-întors în semifinale, când avem Carvăn la zece kilometri. Anul trecut, am jucat în sferturi cu ei, le-am dat nouă, iar acum nu mai vor să joace, că sunt orgolii şi să nu se facă de râs. Păi dar ce, e pe alese? În sferturi, am jucat la Mihail Kogălniceanu, 300 de kilometri dus - întors, deşi Carvăn, Eforie, Agigea, Castelu sau Comana erau mai aproape. Ce facem, luăm toată România la colindat?”, a spus Gheorghe Ilinca, preşedintele echipei Dunărea Ostrov.
 
„Programarea s-a făcut după sferturile de finală. Ostrov a cerut să joace aproape de Constanţa, că are în echipă mulţi jucători din municipiu. Iar acum spune că de ce nu a fost programat cu Carvăn. Am evitat însă asemenea programare, ca şi Mihai Viteazu cu Fântânele, pentru a elimina riscul apariţiei unor incidente. Dar s-a ştiut cu două etape înainte care va fi împerecherea şi nu s-a contestat, iar acum se contestă. Alte echipe cum nu au comentat? Nu putem să lăsăm pe fiecare să-şi programeze meciurile cum vrea“, a spus şi Stere Guteanu, secretarul general al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa.
Finala Cupei României va avea loc cel mai probabil marţi, 21 iunie, pe teren neutru.    

Arbitrii Bogdan Bercea şi Livian Marin, reţinuţi de la delegări

Comisia Judeţeană de Arbitri informează că doi „cavaleri“, Bogdan Bercea şi Livian Marin, au fost reţinuţi de la delegări, dar pot face contestaţie în termen de cinci zile, la Comisia de Apel a CJA.
 
„Arbitrul Bercea Bogdan se sancţionează conform art. 1, pct. 1.2, lit. c. din Anexa 5 la RODAAF, care prevede reţinerea de la delegări 4 (patru) etape, pentru întocmirea greşită sau incompletă a raportului de arbitraj, atunci când omisiunea sau greşeala a produs urmări pentru organele de specialitate, la jocul de Liga VI-a dintre echipele Ulmetum Pantelimon şi Pescarul Ghindăreşti, din data de 4 iunie.
 
Arbitrul Marin Livian (recidivist) se sancţionează conform art.1, pct. 1.2, lit. a. din Anexa 5 la RODAAF, care prevede reţinerea de la delegări 4 (patru) etape pentru neanunţarea în timp util a indisponibilităţii motivate, pentru a se putea lua măsuri de înlocuire la delegare, la jocul de Liga V-a dintre echipele Speranţa Nisipari şi Viitorul Pecineaga, din data de 12 iunie“, se arată pe site-ul oficial al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Luptătorul de 24 de ani decedat la Fântânele era și fotbalist. „Drum lin către îngeri, fratele nostru!“. Meciul echipei sale, amânat (GALERIE FOTO)

05 Nov 2023 3484

Alegeri la AJF Constanța Stelian Carabaș - „Consider că mi s-a îngrădit dreptul de a candida și că mi s-a făcut o nedreptate“. Ce spune președintele forului

23 Jun 2022 4050

Din aberațiile ședințelor în format videoconferință. CJC a alocat aproape 1.5 milioane de lei unei Asociații al cărui secretar este chiar un consilier județean PNL (DOCUMENTE)

23 Jun 2022 3618

Constanţa Întâlnirea de final de an a arbitrilor de fotbal. O expoziţie de materiale vechi de arbitraj, amenajată (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Dec 2021 4061

Judeţul Constanţa Flacăra Crucea, campioană în Liga a 5-a

20 Jun 2021 4539

Ce averi și interese au aleșii județeni constănțeni din actualul mandat? (VIII)

06 Feb 2021 3601

Tribunalul Constanța a validat dosarele supleanților care îi vor înlocui pe aleșii care s-au retras din Consiliul Județean Constanța

27 Oct 2020 3150

Stere Guteanu - secretar general al AJF Constanţa, Ioan Gheorghică - şeful Comisiei de Arbitri

27 Jul 2018 3283

Stere Guteanu şi Costel Petre au promovat examenul de la FRF pentru alcătuirea corpului de delegaţi de joc

20 Jul 2018 3051

Imagini de la eveniment SSC Farul Constanța a marcat finalul de an, alături de prieteni, colaboratori şi apropiați (galerie foto)

16 Dec 2017 3229