Victorie dupa 13 etape

Fotbal_Farul_Gerlem.jpgCristian Cămui: „Gerlem a spart uşa la vestiar după joc şi nici nu a rămas să îşi ceară scuze că ne-a lăsat în zece"

După 12 etape fără victorie, Farul a reuşit să se impună, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa formaţiei FC Argeş, cu scorul de 2-0, într-o partidă contând pentru etapa a XXXI-a a Ligii I.
Fără şanse matematice de a mai prinde locul 14, care îi salvează de la retrogradare, „rechinii" au reuşit să obţină a doua victorie din acest retur. Constănţenii au început în forţă partida împotriva argeşenilor şi au deschis scorul după numai zece minute, când Gerlem a pasat perfect în careu pentru Rusmir, care l-a învins pe portarul oaspeţilor. Formaţia de pe litoral a continuat să domine jocul, iar în minutul 36, Chico a majorat scorul. Măţel a pătruns pe partea dreaptă, a centrat în careu, de unde atacantul portughez al Farului, nemarcat, a reluat în poartă. Spectacolul în a doua parte a fost asigurat de brazilianul Farului, Gerlem, care s-a ales cu al doilea cartonaş galben, după ce a întârziat în momentul în care ar fi trebuit să fie schimbat, fiind preocupat mai mult cu semnele obscene arătate spre spectatorii de la tribuna I. Deşi au rămas în 10 oameni, constănţenii nu au mai avut emoţii până la final şi au reuşit o victorie care, din păcate, a venit însă prea târziu, Farul pierzând orice şansă de a se mai salva de la retrogradare. În urma victoriei cu FC Argeş, formaţia de pe litoral a acumulat 26 de puncte şi rămâne la nouă puncte în spatele echipelor de pe locurile 13 şi 14, Gloria Bistriţa, respectiv Politehnica Iaşi, care au avantajul rezultatelor directe în faţa constănţenilor. Consilierul tehnic al grupării constănţene, Cristian Cămui, a declarat că victoria echipei sale este meritată. „După multe aşteptări, am obţinut o victorie pe deplin meritată. Am dominat prima repriză, iar în a doua, gesturile lui Gerlem au făcut meciul mai greu pentru noi. Felicit jucătorii pentru dăruire, este o victorie meritată. Gerlem a spart uşa la vestiar după joc şi nici nu a rămas să îşi ceară scuze că ne-a lăsat în zece. El are nişte calităţi de fotbalist, dar ca om lasă mult de dorit. Este foarte simpatizat de toată lumea, dar i s-a urcat la cap. Personal, o să propun scoaterea lui din lot", a spus Cămui. Nici finanţatorul Farului, Gheorghe Bosânceanu, nu a trecut cu vederea gestul urât al lui Willian Gerlem şi a afirmat că brazilianul va fi sancţionat. „Gerlem a greşit şi va trebui să luăm o decizie, cel puţin o amendă îi vom da. Şi-a bătut joc şi de echipă, nu e permis să intri în conflict cu spectatorii, ei plătesc un bilet. Nu trebuia să răspundă provocărilor", a declarat Bosânceanu. Oficialul a criticat, la finalul meciului, arbitrajul lui Robert Dumitru, acuzându-l că nu l-a eliminat pe Iordache. „A fost un arbitraj de muppets. Iordache trebuia eliminat pentru două galbene, dar era să mai şi înscrie după ce a fost iertat de eliminare. Arbitrul a scăpat jocul din mână, a acordat prea multe cartonaşe galbene", a spus Bosânceanu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Calendar săptămânal CSM Constanța Baschetbalistele joacă primul meci din semifinalele Ligii Naționale

27 Mar 2024 394

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. Voința Săcele, scorul etapei

27 Mar 2024 996

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 464

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Titel Gagiu, director la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 624

Declarații de avere Constanța Dan Cristian Fugigiu, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 615

Interviu online cu Erik Began, de la CSM Constanța „Atât antrenorii, cât și părinții mi-au spus să perseverez și să am încredere că voi reuși“

25 Mar 2024 1707

Handbal CSM Constanța, succes confortabil cu CSM 2007 Focșani

24 Mar 2024 653

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui lui Paul Cononov, Director la ABADL (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 550

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Cosmin - Ștefan Gerap, inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 564

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Mar 2024 815

Constanța Raportul de evaluare pentru diferența de preț asupra terenului deținut de Ion Dumitrache, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

24 Mar 2024 603

Schimbări de temperatură în Dobrogea. Prognoza meteo pentru zilele următoare

24 Mar 2024 595

Baschet CSM Constanța, învinsă de CSO Voluntari (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 642

Volei CSM Constanța a cedat greu cu Rapid București, după ce a câștigat primul set (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 527

Elena Edith Dulica, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

22 Mar 2024 576