Victorie logica pentru CS Tomis

# Handbalistele constantene au obtinut sambata a noua lor victorie din acest sezon, 29-22 (13-9), cu CSM Sibiu, in deplasare * Astfel, CS Tomis continua seria rezultatelor bune din ultima perioada, asteptand acum si dubla europeana cu ZTR Split, din cadrul sferturilor de finala ale Challenge Cup * Pana atunci insa, elevele lui Dumitru Musi vor mai da piept in competitia interna cu HCM Baia Mare, la Constanta, etapa viitoare, si cu HCF Piatra Neamt, etapa a XIX-a, in deplasare * Echipa de pe litoral se afla in acest moment pe locul al saptelea al clasamentului Ligii, egaland la puncte (20) pe Jolidon Cluj, care a pierdut surprinzator la Galati, scor 19-20

Etapa a XVII-a a Ligii Nationale feminine de handbal a consemnat sambata a noua victorie din acest sezon pentru handbalistele de la CS Tomis Constanta. In Sala Transilvania din Sibiu, elevele lui Dumitru Musi au intalnit formatia CSM din localitate, aflata pe ultimul loc al clasamentului. Cu toate ca handbalistele de pe litoral acuzau o anumita stare de oboseala dupa partidele din cadrul Challenge Cup cu ABU Baku, dar si dupa cea din campionat cu CSM Deva, ele nu au avut prea mari probleme in a se impune in fata sibiencelor, scor 29-22 (13-9). Astfel, CS Tomis continua seria rezultatelor bune din ultima perioada, asteptand acum dubla europeana cu ZTR Split, din cadrul sferturilor de finala ale Challenge Cup. Dupa cum se stie, oficialii clubului croat si-au dat deja acordul asupra disputarii ambelor manse la Constanta, in zilele de 18/19 martie. Pana atunci insa, constantencele vor mai da piept in competitia interna cu HCM Baia Mare, la Constanta, etapa viitoare, si cu HCF Piatra Neamt, in etapa a XIX-a, in deplasare. Echipele, precum si principalele marcatoare din intalnirea de sambata, au fost: CS Tomis - Alina Petrache (12 goluri), Ramona Vaduva (sapte), Dorina Jerebie, Loredana Mateescu (cate trei), Raluca Blebea, Mihaela Paraianu (cate doua), Georgiana Borcan, Gabriela Cristescu, Cristina Duican, Ghiuler Osman, Anca Rombescu si Cristiana Strungaru. CSM Sibiu - Oana Duca (sase goluri), Georgeta Ilie, Maria Deliceanu (cate patru), Ana Dudescu, Ioana Serban (cate trei), Simona Duta, Mirabela Enasut (cate unul), Lavinia Baicoianu, Anca Jianu, Andreea Luca, Daniela Popa, Cristina Popescu, Raluca Vasile si Paraschiva Voicu. Echipa de pe litoral se afla in acest moment pe locul al saptelea al clasamentului Ligii, egaland la puncte (20) pe Jolidon Cluj, care a pierdut surprinzator la Galati, scor 19-20. Clujencele se situeaza pe pozitia a sasea doar gratie golaverajului superior.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Academia Navală Mircea cel Bătrân Constanța Echipa de volei, medaliată la Campionatul Militar (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 493

CSM Constanța box Erson Huseim a câștigat Cupa României

22 Mar 2024 836

CSM Constanța Boxerii Alexandru Buleu și Erson Huseim, finaliști în Cupa României

21 Mar 2024 601

LIVE TEXT. Tenis de masă CSM Constanța, învinsă, dar a luptat admirabil pentru finala ETTU Europe Cup Women (FOTO + VIDEO)

17 Mar 2024 778

CSM Constanța baschet Britney Jones, MVP în finala Cupei României, primul meci în fața propriilor fani. „Sunt entuziasmată!“

15 Mar 2024 657

Andrei Talpeș - „Suntem o echipă competitivă“ CSM Constanța a cucerit Cupa României și luptă și pentru titlul de campioană (GALERIE FOTO)

13 Mar 2024 783

Tenis de masă CSM Constanța joacă în Sala Sporturilor pentru calificarea în finala ETTU Europe Cup Women. „Alături de o sală plină!“

13 Mar 2024 558

Farul Constanța Echipele Under-18, Under-17 și Under-15, calificate în semifinale. 14 goluri marcate în sferturi! (GALERIE FOTO + VIDEO)

11 Mar 2024 854

Școala Gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza“ Constanţa Echipa feminină, campioană județeană la categoria Under-10 (GALERIE FOTO)

11 Mar 2024 1113

Baschet CSM Constanța, încă o victorie de răsunet contra campioanei Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și calificare în finala Cupei României (GALERIE FOTO + VIDEO)

11 Mar 2024 1058

Au fost stabilite calendarul și comisia de evaluare a managerului de la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare”

10 Mar 2024 539

Universitatea Ovidius din Constanța organizează finala regională în cadrul competiției muzicale „Europavox Campus” 2024

06 Mar 2024 422

Tenis de masă CSM Constanța luptă pentru calificarea în finala Europe Cup Women. Înfrângere la mare luptă în tur (GALERIE FOTO)

05 Mar 2024 696

Farul Constanța Amintirile de aur ale lui Mihai Guriță. Finala Cupei, meciurile cu Auxerre și eurogolul său. Un atacant care lovea ca fulgerul! (GALERIE FOTO)

27 Feb 2024 1177

Judo Costin Mihăilă, de la CS Sparta Techirghiol, medaliat la Campionatul Național (GALERIE FOTO)

26 Feb 2024 1220