„Victorie superbă, galerie fantastică“ SSC Farul promovează în Liga a 3-a, după ce a surclasat Pescăruşul Sarichioi

SSC Farul, echipa de fotbal înfiinţată de suporteri ai FC Farul, a rezolvat ecuaţia accederii în Liga a 3-a încă din prima manşă a barajului de promovare. Sâmbătă, campioana judeţului Constanţa a învins în deplasare campioana judeţului Tulcea, Pescăruşul Sarichioi, cu 7-2 (4-1), iar returul de pe 24 iunie, de la Constanţa, va mai conta doar pentru palmares. 
 
Golurile meciului, găzduit de „Pescăruş Arena“, au fost marcate de Al. Grigoraş (2, 4, 66), D. Zaharia (29, 84), I. Florea (37) şi Măgureanu (87), respectiv Tomescu (6) şi E. Nanu (50). În ciuda unui teren greu, afectat de ploaia care a căzut o bună parte din meci, SSC Farul a evoluat foarte bine, impulsionată şi de numeroşii suporteri care au venit de la Constanţa la Sarichioi.
 
SSC Farul (antrenori, Ion Barbu şi Gică Mina; director tehnic, Viorel Farcaş) a jucat cu: Vl. Neagu - Răvoiu, Fl. Pătraşcu (cpt.), Bumbac - Al. Grigoraş, Ochia (46 Niţescu), Vl. Suciu, I. Florea (81 Abibula), Şicu (72 E. Asan) - D. Zaharia, Mazilu (60 Măgureanu). Pescăruşul (antrenori, Marian Costache şi George Bravu) a început meciul cu: Geomadin - M. Bravu, Ad. Grigoraş, Tomescu, Ţeican, Ispas, Al. Ciobanu, Coconaşu, I. Nane, E. Nanu, Şt. Ciobanu (cpt.). Rezerve: Liferi, V. Alexe, Gurei, Al. Teliceanu, Nichifor, Cartoafă, Toropan.

„Au făcut un meci de excepţie“

„Este o victorie superbă, pe care o aşteptam. Sunt foarte fericit că am făcut un pas important şi decisiv spre ceea ce ne-am propus anul trecut, promovarea în Liga a 3-a. Nu ne aşteptam la un asemenea scor, dar băieţii s-au autodepăşit. Au făcut un meci de excepţie. Îi felicit şi sunt mândru de ei şi de aceşti frumoşi fani, pe care îi iubim şi cărora le mulţumim tare mult“, a declarat Marcel Lică, preşedintele executiv al SSC Farul.
 
„Un joc bun şi o galerie fantastică. Suporterii ne-au împins spre victoria care ne asigură locul în Liga a 3-a. Casa noastră este stadionul Farul, acolo ne dorim să jucăm. Sperăm ca an de an să promovăm şi să ajungem în Liga 1, acolo unde e locul acestei echipe“, a spus şi antrenorul Ion Barbu.

Aspiraţiile Farului sunt mult mai înalte

„Ne bucurăm că am decis soarta promovării încă din primul meci. La 7-2, nu cred că Pescăruşul mai poate face ceva în retur. Ne bucurăm, acesta a fost primul nostru obiectiv, promovarea în Liga a 3-a, dar aspiraţiile Farului sunt mult mai înalte. Primul pas a fost Liga a 4-a, a trebuit să trecem şi prin ea. Suporterii au fost lângă noi mereu. Le mulţumim, toată lumea vede de ce susţinere ne bucurăm din partea lor. Ne-am dorit de foarte mult timp să ne întoarcem pe arena Farul, pentru că nu ne regăseam pe stadionul ITC. Sperăm să vină cât mai multă lume la returul barajului, pentru că este un proiect nou şi curat. Ne dorim să avem o susţinere financiară cât mai mare. Un proiect sănătos are nevoie de bani. Fără ei, o duci azi, mâine, poimâine, dar apoi scapi hăţurile. Pentru retur, promitem o nouă victorie şi spectacol, dacă se poate. Iar la final, să ne bucurăm cu toţii de promovare, chiar dacă e din Liga a 4-a în Liga a 3-a. Aşteptăm câteva mii de spectatori la returul de la Constanţa“, a punctat şi căpitanul SSC Farul, Florin Pătraşcu.

„Ne-au dat lacrimile de bucurie!“

„Cuvintele sunt de prisos. Totul a fost la superlativ. Echipa a jucat fantastic, iar suporterii au fost magnifici. Gazdele au avut o organizare ca la carte, sunt de felicitat. Alături de Marcel Lică, Constantin Gache, Valeriu Rogozenco, Gheorghiţă Chivu, Ion Draica şi Nicolae Cucu, la finalul jocului, ne-au dat lacrimile de bucurie. Îmbrăţişările şi felicitările nu mai conteneau. Sperăm ca la meciul retur tribunele omologate ale stadionului Farul să fie arhipline, iar Constanţa să-i felicite pe aceşti oameni de istorie: suporteri, sportivi, sponsori. Vă aşteptăm acasă din 24 iunie 2017!“, a spus şi Radu Lefca, directorul de marketing al SSC Farul. Meciul retur se va juca la Constanţa sâmbătă, 24 iunie, de la ora 17.30.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 522

Superliga 2023/2024 Începe etapa a doua din play-off / play-out. Ce meciuri sunt programate vineri, 29 martie 2024

28 Mar 2024 602

CS Farul Constanța Înotătorii, pe podium la etapa regională a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 815

Constanța Adrian Mazilu, gol marcă înregistrată, iar România bate Germania! „Va fi un nume important în fotbalul românesc“

24 Mar 2024 903

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Mar 2024 821

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1444

Gimnastică aerobică Leonard Manta, de la CS Farul Constanța, concurează la etapa de Cupă Mondială din Portugalia

22 Mar 2024 617

Fotbalistele de la Farul Constanța, meci acasă contra liderului clasamentului. „Așteptăm fanii să ne susțină în număr cât mai mare“

22 Mar 2024 898

Farul Constanța, victorie în amicalul cu Unirea Slobozia (GALERIE FOTO + VIDEO)

22 Mar 2024 1130

Farul Constanța. Fundașul Kevin Boli, în echipa etapei „Am demonstrat că suntem o echipă bună și sperăm să învingem și FCSB“ (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 671

Fotbalistele de la Farul Constanța, înfrângere la debutul în grupele Cupei României

21 Mar 2024 802

Fost căpitan la Farul Constanța, un tătic mândru! Fiica lui Florin Pătrașcu, premiantă la Concursul Național de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 2079

Farul Constanța. Gheorghe Hagi, după meciul cu Dunărea Călărași „Un antrenament foarte bun. Învățăm din toate“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 1288

Trei fotbaliști de la Farul Constanța în echipa etapei. Gheorghe Hagi, antrenorul rundei

19 Mar 2024 831

Farul Constanța Ionuț Cojocaru, borne de neuitat în Giulești. Acolo a debutat la seniori și tot acolo a fost, apoi, în premieră titular. Cu victorii! (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 719