Victoriile, dedicate memoriei lui Marius Iulian Ursoi AS Kickbox Ursoi, pe podium. Şase participanţi, şase medalii. Numai aur şi argint (galerie foto)

AS Kickbox Ursoi Constanţa a obţinut rezultate deosebite la Campionatele reunite de Kickboxing şi K1, de la Murfatlar, întrecere la care a participat cu şase sportivi şi toţi au obţinut medalii, patru de aur şi două de argint! 
 
Au evoluat sportivi din Constanţa, din ţară, dar şi din Republica Moldova. De la Kickbox Ursoi s-au clasat pe primul loc Ştefan Coroamă (11 ani, 49 kg), Andrei Alexandru (52 kg) - după un meci în care a demonstrat o tehnică deosebită, Liviu Iancu (a învins prin abandon un luptător foarte bun din Republica Moldova) şi Alexandru Mihai, care a debutat cu o victorie împotriva unui sportiv mai experimentat de la Team Stoica Bucureşti. Medaliile de argint le-au revenit lui Mario Ene (11 ani, 39 kg) şi lui Cristian Ene (11 ani, 43 kg), ambii având evoluţii foarte bune şi pierzând în finală la scor foarte strâns.
 
„Pe această cale, felicit atât sportivii, cât şi colectivul tehnic şi să nu uităm de părinţi, care sunt alături de noi. Dedicăm victoriile obţinute memoriei lui sensei Marius Iulian Ursoi. Frumoasa familie Kickbox Ursoi merge mai departe!“, a declarat Cătălin Nagy, preşedintele AS Kickbox Ursoi.
 
Sursa foto: Facebook 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.