Viitorul a exportat doi fotbalişti la AS Roma

FC Viitorul Constanţa continuă exportul de tineri fotbalişti. După extrema Aurelian Chiţu, transferat în Franţa, la Valenciennes, alţi doi fotbalişti, ambii de 18 ani, fundaşul dreapta Mihai Bălaşa şi atacantul Ionuţ Vână (internaţionali de tineret), au ajuns la o echipă cu nume din Europa, AS Roma (Italia). Bălaşa se va pregăti cu echipa mare, în vreme ce Vână va începe la formaţia Primavera. „Este un pas foarte important pentru cei doi jucători. Au efectuat vizita medicală şi au semnat contracte pe câte cinci ani. În continuare, depinde numai de ei. Alţi doi jucători care au plecat de la noi la echipe mai mari, Chiţu şi Iancu, joacă din ce în ce mai bine şi sperăm ca şi Bălaşa (care a fost dorit şi de Inter Milano) şi Vână să se impună”, a declarat Paul Peniu, preşedintele Academie de Fotbal „Gheorghe Hagi”.

Fostul atacant şi căpitan al FC Farul speră ca absenţele celor transferaţi să fie suplinite cât mai repede de alţi jucători. Duminică seară, Viitorul a obţinut primul punct din acest campionat, remizând, 1-1, pe terenul Rapidului. „Realitatea este că formaţia giuleşteană traversează un moment dificil şi are un lot subţire, însă aceasta nu stirbeşte cu nimic din meritele echipei noastre în obţinerea acestui rezultat de egalitate. De la Viitorul m-a impresionat în mod deosebit fundaşul stânga, Mitrea, nou transferat. S-a angrenat foarte bine în sistemul nostru”, a punctat Peniu, care a precizat că mai durează până când echipa va părăsi Constanţa pentru Voluntari. În momentul de faţă, Viitorul joacă meciurile de pe teren propriu la Chiajna, dar în cursul săptămânii se antrenează la Ovidiu. Când terenul de la Voluntari va fi gata, Viitorul se va muta acolo şi cu pregătirea. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Natație Sportivii de la Atena Sport Club Constanța, multe clasări pe podium la Campionatul Regional (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 545

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. Voința Săcele, scorul etapei

27 Mar 2024 1060

Primăria Năvodari repară locul de joacă din Parcul Ion Dobre. Ce societate se va ocupa de lucrări (DOCUMENT)

26 Mar 2024 507

ISJ Constanța a inaugurat două terenuri de sport pentru elevii constănțeni (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 642

Aleșii locali vor aproba procedurile de închiriere a terenului de sport al Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu” și a unei săli de clasă a Școlii Gimnaziale „Dimitrie Cantemir” (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 465

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța vrea să obțină în instanță suspendarea hotărârii Consiliului Local Constanța prin care a fost revocat dreptul de folosință gratuită a sediului (DOCUMENT)

23 Mar 2024 1646

Clubul Sportiv Dinamo București va avea o arenă multifuncțională modernă! Câte locuri va avea arena

21 Mar 2024 470

Încălțăminte sport contrafăcută, descoperită în Portul Constanţa

21 Mar 2024 359

Prima întâlnire transnațională în cadrul proiectului Protecting Children in Sport Developing Safe and Inclusive Sport Organizations la Universitatea Ovidius Constanța

20 Mar 2024 449

Primăria a emis certificatele de urbanism Două școli și o grădiniță din Palazu Mare și Constanța vor avea săli de sport

20 Mar 2024 512

SC Agrement Sport Club SRL solicită de la Agenția de protecție a mediului obținerea autorizației de mediu, amplasat în Mamaia Sat

20 Mar 2024 306

Tulceanul Sorin Andrici stabilește un nou record pentru România în competiția din Spania

19 Mar 2024 458

UPDATE Simona Halep și-a aflat adversara de la Miami!

18 Mar 2024 650

Județul Tulcea Sportivii de performanță, susținuți financiar mai degrabă de familii

13 Mar 2024 500

Cumpărări directe Constanța Construirea terenului de sport cu balon de la Băltăgești costă aproape 710.000 lei (DOCUMENT)

12 Mar 2024 576