Viorel Hizo este optimist in privinta meciului cu "rechinii"

Pentru meciul de astazi, dintre FC Farul Constanta si Pandurii Tg Jiu, care va incepe la ora 20.00, arbitru principal va fi craioveanul Sebastian Coltescu. De asemenea, arbitri asistenti sunt Florin Buzarnescu si Dragos Iliescu, ambii din Craiova, iar arbitru de rezerva Silviu Bogdan. Observatori ai partidei, din partea FRF si LPF sunt Octavian Goga din Brasov si bucuresteanul Dan Petrescu. Formatia Pandurii Targu Jiu incepe returul de pe locul 12, dupa ce in prima jumatate a campionatului a acumulat 13 puncte. Jucatorii de la Pandurii spun ca sunt pregatiti pentru meciul cu "rechinii". Antrenorul "pandurilor" crede ca daca meciul cu Farul se juca duminica, atunci gorjenii ar fi obtinut cu siguranta un rezultat pozitiv. "Era un avantaj daca jocul se disputa saptamana trecuta pentru ca doi jucatori importanti ai Farului nu puteau juca. Senin si Dinu Todoran erau accidentati, insa intre timp si-au revenit si sunt apti de joc. Pentru o echipa cum este Farul este important jocul lui Todoran chiar daca vine dupa o accidentare, dar nu trebuie uitat ca el este un conducator de joc foarte bun, cu travaliu mare", a mai spus Hizo. Totusi, el este decis sa obtina maximum din acest joc si declara ca sunt pregatiti pentru meciul cu formatia constanteana, fizic, psihic si mental. Tehnicianul targujienilor este convins ca elevii sai au o foame mare pentru fotbal, iar un rezultat pozitiv in meciul cu Farul ar fi bun pentru moralul echipei. Hizo a mai spus ca spera ca deplasarea la Constanta sa decurga in conditii normale si ca vor lua masurile necesare ca sa ajunga din timp si sa nu se intample ceva imprevizibil. Atmosfera in lotul "pandurilor" este buna, antrenorul oferind si argumentele pentru ca echipa sa se intoarca cu cel putin un punct de pe litoral. "Jocul de la Constanta trebuie castigat din mai multe considerente. Primul, suntem pe locul 12 si este necesar sa imbunatatim acest numar destul de mic de puncte. In al doilea rand urmeaza meciul foarte greu cu Dinamo. In al treilea rand trebuie sa pastram o distanta fata de echipele din zona retrogradarii", a incheiat Hizo. Dupa ce in tur banderola de capitan s-a perindat pe bratele mai multor jucatori, antrenorul Pandurilor a decis ca Dragan Perisic sa coordoneze in teren jocul echipei, pentru ca, dupa parerea lui Hizo, este un lider, un jucator respectat in vestiar. O mare problema pentru echipa oaspete a meciului de astazi este accidentarea lui Florin Popete, jucator care in penultimul meci din Cipru s-a lovit destul de serios la umar. "Din pacate avem o problema grava de lot. Accidentarea lui Florin Popete este o pierdere mare pentru echipa pentru ca nu avem multe solutii acolo. Cred ca jucatorul va sta cel putin doua luni, astfel ca pentru el sezonul acesta este deja incheiat. Am ramas descoperiti acolo unde credeam ca suntem acoperiti", a spus Hizo.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbal CSM Constanța - Steaua, în sferturile Cupei României

28 Mar 2024 487

Calendar săptămânal CSM Constanța Baschetbalistele joacă primul meci din semifinalele Ligii Naționale

27 Mar 2024 424

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. Voința Săcele, scorul etapei

27 Mar 2024 1048

Declarații de avere Constanța Simona Grigorescu, șef birou la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

26 Mar 2024 476

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Titel Gagiu, director la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 651

Declarații de avere Constanța Dan Cristian Fugigiu, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 627

Interviu online cu Erik Began, de la CSM Constanța „Atât antrenorii, cât și părinții mi-au spus să perseverez și să am încredere că voi reuși“

25 Mar 2024 1729

Handbal CSM Constanța, succes confortabil cu CSM 2007 Focșani

24 Mar 2024 667

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui lui Paul Cononov, Director la ABADL (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 558

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Cosmin - Ștefan Gerap, inspector de specialitate la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 573

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Mar 2024 822

Constanța Raportul de evaluare pentru diferența de preț asupra terenului deținut de Ion Dumitrache, în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

24 Mar 2024 608

Schimbări de temperatură în Dobrogea. Prognoza meteo pentru zilele următoare

24 Mar 2024 599

Baschet CSM Constanța, învinsă de CSO Voluntari (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 646

Volei CSM Constanța a cedat greu cu Rapid București, după ce a câștigat primul set (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 527