Vitalie Bălan, debut în Liga Naţională cu BC Athletic Neptun, care a învins CSM Miercurea Ciuc (galerie foto)

 
  • În partida din această seară, Naser Omer a înscris primele sale puncte în prima divizie.  
 
 
Echipa masculină de baschet Athletic Neptun Constanţa a realizat în această seară a treia victorie din tot atâtea meciuri jucate în Liga Naţională, ediţia 2021/2022.
 
Gladiatorii din Tomis au întâlnit pe teren propriu, în etapa a patra, CSM Miercurea Ciuc, de care au dispus cu 72-48.
 
Gazdele au condus şi la pauză, cu 38-28, iar pe sferturi scorul în disputa Constanţa - Miercurea Ciuc a fost 14-16, 24-12, 18-8, 16-12.
 
Pentru BC Athletin Neptun au marcat Devante Wallace - 19p, Daniel Mâinea - 13p, Zan Kosic - 13p, Maxwell Darling - 7p, Naser Omer - 5p, Jakob Lowrance - 5p, Mario Lazăr - 4p, Vlad Corpodean - 4p şi Ştefan Gribinic - 2p.
 

Vitalie Bălan își face debutul în Liga Națională în timp ce Naser Omer înscrie primele sale puncte din Liga Națională.
 
Devante Wallace a fost cel mai eficient jucător al Gladiatorilor din Tomis cu 19 puncte (5x3p), 4 recuperări, 2 pase decisive, 3 intercepții, Žan Kosić 13 puncte (2x3p), 3 recuperări, 2 pase decisive, 1 intercepție, Daniel Mâinea 13 puncte (1x3p), 3 pase decisive, 2 recuperări.
 
Athletic Neptun Constanța a jucat din nou un meci cu spectactori în Liga Națională, iar comunitatea a fost din nou aproape de cei care au nevoie de ajutor și pentru asta vă mulțumim pentru tot ceea ce ați făcut pentru cei de la Dăruieşte aripi.
 
BC Athletic Neptun Constanța va reveni pe teren propriu la sfârșitul lunii când vom întâlni CSM Focșani! Team is everything!, este mesajul echipei constănţene.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța baschet Erik Began, MVP. Cea mai bună evoluție stagională, în meciul din Liga 1 de la Timișoara

19 Mar 2024 594

CSM 2 Constanța, aproape de o revenire spectaculoasă, în ultimele secunde, cu liderul neînvins al Ligii 1 (GALERIE FOTO)

02 Dec 2023 909

Vitalie Bălan și Naser Omer, două noi transferuri la BC Athletic Neptun Constanța. Vineri, primul meci din noul sezon

24 Sep 2021 1703