Vizită pe litoral Preşedintele Federaţiei Române de Rugby s-a întâlnit cu cluburile constănţene

rugby.jpgPreşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, care candidează pentru un nou mandat în fruntea forului, s-a întâlnit la Constanţa cu cluburile dobrogene. Şeful FRR i-a avut alături şi pe trei dintre candidaţii la funcţia de vicepreşedinte, Cristinel Dragomir (preşedintele RCJ Farul Constanţa), Pompilie Borş şi George Boroi. În principal, s-a discutat despre categoriile juvenile (sistem competiţional, pregătire, demararea unor proiecte). „Reprezentanţii fiecărei structuri sportive din judeţ au fost invitaţi să-şi spună părerea şi să indice problemele cu care se confruntă şi căile de rezolvare pe care le văd ei", a declarat Florin Ţugurel, directorul Departamentul de Dezvoltare Dobrogea al Federaţiei.

„Fără îndoială că este foarte important să avem proiecte de viitor, pentru a ridica nivelul antrenorilor şi al jucătorilor de la juniori. Şi mai important este să conştientizăm că proiectele trebuie să ţină cont de realităţile economice ale zilelor noastre. FRR va acorda în continuarea o importanţă foarte mare sectorului juvenil. Şi prin programele Departamentului Tehnic Naţional, condus de Peter Ianusevici, sper să revigorăm acest segment", a spus Alin Petrache, citat de site-ul oficial al Federaţiei.

Sursa foto: frr.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sondaj de opinie Sunteți mulțumiți de cum arată pistele pentru biciclete din Constanța? „Doamne ferește, care piste??“, spun constănțenii în online

17 Mar 2024 504

Editorial Rețelele de socializare, terenuri fertile pentru dezinformare și propagandă, în contextul viitoarelor alegeri

15 Mar 2024 478

Biletele de valoare şi voucherele de vacanţă vor putea fi emise electronic, dar şi utilizate pentru plăţi online

13 Mar 2024 494

Imobiliare Constanța PUZ-ul pentru un teren din zona Tomis III din municipiul Constanța, lansat în consultare publică. Până când puteți trimite propuneri și observații? (DOCUMENT)

11 Mar 2024 795

Interviu online cu Sorin Mihai, inspector şcolar general „Cele două simulări organizate la nivelul județului Constanța au arătat că elevii sunt mai buni decât cei din țară“

11 Mar 2024 1331

Afaceri Constanța Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu a cumpărat servicii de digitalizare de la o firmă din județul Iași (DOCUMENTE)

03 Mar 2024 792

Înmatricularea vehiculelor se va putea realiza online, din acest an

03 Mar 2024 485

Achiziția pentru echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale pentru Spitalul de Boli Infecțioase a fost contestată. Ce verdict a primit General Electric Medical Systems România SRL?

02 Mar 2024 644

Ce oferă experiența la cazinouri online?

28 Feb 2024 344

Consiliul local al municipiului Constanţa a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru mai multe proiecte. Sala Polivalentă, peste 10 milioane de euro (VIDEO)

27 Feb 2024 623

Ședință CLM Constanța Se va vota bugetul de venituri și cheltuieli pentru 2024 al societății Termocentrale Constanța SRL (DOCUMENT)

26 Feb 2024 404

CL Constanţa, în ședinţă extraordinară Pe ordinea de zi, un proiect ce vizează orașele verzi (DOCUMENT)

26 Feb 2024 466

Consiliul local al municipiului Constanţa, convocat în ședinţă extraordinară. Cinci proiecte pe ordinea de zi (DOCUMENTE)

23 Feb 2024 813

O nouă licitație organizată de CNI care vizează noul stadion Gheorghe Hagi din Constanța, atacată la CNSC. Ce decizii au fost dictate?

21 Feb 2024 794

Modalități de plată online a impozitelor și taxelor locale. Ce spune Primăria Constanța

21 Feb 2024 502