Volei CS Medgidia, singura echipă din Divizia A1 care demarează campionatul numai cu jucătoare din România în lot (galerie foto)


 

 
  • În etapa a doua, CS Medgidia se va duela cu CSM Târgoviște (campioana României), iar în runda a treia va întâlni CSM Volei Alba Blaj (deținătoarea Cupei României).
  • În campionatul trecut, CS Medgidia a realizat cea mai importantă performanță din istoria clubului, clasarea pe locul patru și calificarea în cupele europene.
  • Lotul cuprinde 13 jucătoare, căpitanul echipei fiind Mihaela Albu.
 
Echipa feminină de volei CS Medgidia va miza în noul sezon al Diviziei A1 numai pe jucătoare din România, find singura formație din campionat care nu are în lot nicio stranieră.
 
În campionatul trecut, CS Medgidia a realizat cea mai importantă performanță din istoria clubului, clasarea pe locul patru și calificarea în cupele europene. În noua ediție a Diviziei A1, CS Medgidia va debuta pe teren propriu în prima etapă, în compania SCM U Craiova, după care va întâlni în deplasare CSM Târgoviște (campioana României), iar în runda a treia se va duela cu CSM Volei Alba Blaj (deținătoarea Cupei României).

„CS Medgidia se pregătește de un nou sezon pe prima scenă a voleiului, unul în care antrenorii Florin Voinea și Radu Began se vor baza numai pe jucătoare autohtone! Poate să reușească o echipă fără straniere?! Medgidia încearcă! CS Medgidia va fi singura echipă din Divizia A1 la Volei Feminin care va alinia la startul campionatului numai jucătoare românce, iar provocarea va fi cu atât mai mare cu cât, în acest sezon, echipa noastră va găzdui in premieră meciuri de Cupe Europene!“, se arată pe pagina de Facebook a clubului din Medgidia.
 
Din lotul de jucătoare cu care echipa din județul Constanța va debuta în acest sezon fac parte: Diana Ariton (centru), Larisa Vasilică (universal), Mihaela Jeremić (libero), Mihaela Albu (libero și căpitanul echipei), Bianca Albăstroiu (coordonator), Diana Calotă (coordonator), Ioana Baciu (universal), Ramona Rus (extremă), Alexandra Trică (extremă), Raisa Ioan (centru), Mara Dumitrescu (extremă), Andreea Ordeanu (centru) și Loredana Hodorogea (extremă). Staff-ul îi cuprinde pe: Florin Voinea (antrenor principal), Radu Began (antrenor secund), Nicoleta Gonțea (președinte secție volei), Diana Mihai (statistician), Valentin Drăghici (kinetoterapeut) și Bianca Cojocaru (maseur).
 
„Va fi un sezon plin de provocări și meciuri tari. Ne dorim să progresăm, să prestăm un nivel ridicat de volei, competitiv și spectaculos și în același timp să dăm șansa viitoarelor jucătoare ale României să se autodepășească pentru că noi credem în ele și știm că împreună suntem o mare familie!“, este mesajul CS Medgidia.

Meciul cu SCM U Craiova se va juca în sala „Iftimie Ilisei“ din Medgidia, sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 18.30. „Cu un «Dream Team», construit cu multă trudă, dar și cu tact de către antrenori și conducerea clubului, Medgidia își dorește să fie imbatabilă la fileu. Pasiune, motivație și volei! Aceasta este rețeta pentru fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began în noul sezon al Diviziei A1 de volei feminin“, se menționează pe pagina de Facebook a clubului.

Partida se va disputa cu spectatori, în condițiile stabilite de regulile sanitare, iar intrarea este liberă.

Au acces în sală:
  • Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore;
  • Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2;

În incinta sălii de sport este obligatorie purtarea măștii de protecție.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:

Voleibalistele de la CS Medgidia, antrenament comun la Constanţa cu CSO Voluntari (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 774

Volei CS Medgidia, calificată matematic în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

21 Apr 2024 610

Volei Programul turneului de promovare în Divizia A1, de la Medgidia. „Te invităm să iei parte la acest regal sportiv!“

17 Apr 2024 948

Sportivii de la CS Medgidia, medalii la Campionatul Național de Kempo K1. Eric Crînguș participă la Campionatul Mondial (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 465

Atleții de la CS Medgidia, clasări în plutonul fruntaș la „Maratonul Argonauților“ (GALERIE FOTO)

15 Apr 2024 611

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 25-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele)

14 Apr 2024 928

Volei Turneul de promovare în Divizia A1, găzduit de Medgidia (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 888

Cumpărări directe Clubul Sportiv Medgidia, contracte cu două firme din municipiu, pentru lucrări de reamenajare și reparații (DOCUMENTE)

11 Apr 2024 1504

CS Medgidia Antrenorul Ionuț Deli-Iorga, sărbătorit de jucători și fani după victoria de la Făgăraș (GALERIE FOTO + VIDEO)

07 Apr 2024 1394

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 24-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele)

07 Apr 2024 1848

Medalii pe litoral Cei trei frați Crînguș, Eric, Patrick și Dominik, pe podium la Campionatul Național de Kempo Submission (GALERIE FOTO)

02 Apr 2024 918

Întâlnire specială la Medgidia. La vară, se va marca și performanța din 1988, când IMU - CSS a ieșit vicecampioană națională! (GALERIE FOTO)

31 Mar 2024 2271

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Rezultatele din etapa a 23-a (seniori + juniori). Suspendări și amenzi dictate de Comisia de Disciplină (VIDEO)

31 Mar 2024 2323

Handbal CS Medgidia, învinsă în Cupa României de CSM București (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 636

Volei. CS Medgidia, înaintea turneului final Vicențiu Dumitrescu - „Obiectivul nostru e să promovăm în prima ligă“ (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 811