Volei. CSM Constanța Andrei Druță - „Vrem să ne clasăm cât mai sus în campionat“ (GALERIE FOTO)


 
  • CSM Constanța a jucat două meciuri la o zi distanță unul de altul, primul cu Știința Explorări Baia Mare (în Cupa României), al doilea cu Steaua (în campionat). 
 
CSM Constanța a întâlnit Steaua București pe teren propriu, în etapa a noua a Diviziei A1 la volei masculin, iar victoria le-a aparținut oaspeților, scor 3-1 (25-12, 25-17, 22-25, 25-18).
 
Deși, cu o zi înainte, disputaseră un meci de cinci seturi, pe care l-au câștigat cu Știința Explorări Baia Mare, voleibaliștii de pe litoral au ținut aproape de un adversar redutabil, care luptă pe trei fronturi, cupele europene, Cupa României și Divizia A1. „Antrenorul Constanței a mizat în acest meci și pe jucătorii tineri ai echipei, dar și pe veteranii Dragoș Pavel și Cosmin Ghimeș. Au revenit în rotație, treptat, Andrei Grigore și Theodor Frîncu. Un nou meci în care Andrei Druță a fost printre principalii realizatori ai Constanței. Echipa din capitală, care luptă pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei Challenge, a dominat jocul și s-a impus cu scorul de 3-1. Băieții antrenați de Răzvan Parpală au făcut un set 3 foarte bun, dând senzația că pot întoarce rezultatul, dar absențele lui Grigore, Arquez și Muscină au contat, iar Steaua a închis meciul în setul 4“, este mesajul CSM Constanța.
 
Pentru CSM Constanța au evoluat: Frîncu - 12 puncte, Druță - 10p, Vidoni - 8p, Asmarandei - 5p, Darlaczi - 4p, St Jean - 3p, Pavel - 3p, libero Gavriz; Ghimeș, Manole. 
 
„A fost un meci foarte greu. Ne așteptam la o presiune foarte mare din partea Stelei. Am făcut un joc destul de bun, am încercat să ținem piept cât de mult am putut, dar, din păcate, am cedat. Vrem să ne clasăm cât mai sus în campionat. În ultima săptămână, am avut foarte mulți jucători accidentați, ne-a fost destul de greu, dar am încercat să jucăm cât mai bine. Îi mulțumim publicului pentru sprijin“, a declarat Andrei Druță. 
 
„A fost o adevărată plăcere pentru mine să joc și să mă afirm, mai ales pe un post pe care consider că îți trebuie un minim nivel de experiență. Am reușit să blochez, să-mi fac treaba. Urmărim să creștem nivelul de joc, să fie cât mai calitativ și să facem meciuri din ce în ce mai bune. Atmosfera în sală a fost minunată. Pentru mine, e prima dată când plec de acasă, sunt în premieră în prima ligă, iar Constanța și echipa CSM sunt frumoase“, a spus și tânărul Victor Asmarandei.
 
„Am lăsat garda jos la un moment dat și cred că aceasta s-a văzut în seturile 3 și 4, când nu am mai ridicat ștacheta atât de mult. Niciun meci nu e ușor, toate trebuie tratate la fel. Fiecare echipă are un bonus, poate întoarce partida la un moment dat și de aceea trebuie să fim concentrați în permanență. Probabil trebuie să trecem psihic peste anumite puncte. Și în Israel am avut o problemă de acest gen. Până la urmă, am câștigat cu CSM, nu ar trebui să fim demoralizați, dar sunt lucruri de îmbunătățit“, a spus și Mircea Peța, de la Steaua.
 
În etapa următoare, CSM Constanța va juca în deplasare cu penultima clasată, CSM Suceava, sâmbătă, 10 decembrie.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)
  
Citește și:
 
UPDATE. Volei
După victoria cu Știința Explorări Baia Mare, CSM Constanța s-a duelat cu Steaua

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Volei. CSM Constanța Cristian Imhoff - „Suntem cam dezamăgiți că nu am acces în semifinale, dar continuăm lupta“ (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 510

Exclusiv Noi procurori pentru Constanța și Tulcea! Să-i cunoaștem (DOCUMENT)

28 Mar 2024 876

Handbal CSM Constanța - Steaua, în sferturile Cupei României

28 Mar 2024 436

Rugby CSM Constanța Under-20 a urcat pe locul doi, după victoria cu LPS Suceava (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 409

Volei CSM Constanța a cedat și în a doua dispută cu Rapid București, nu a putut produce surpriza (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 548

Calendar săptămânal CSM Constanța Baschetbalistele joacă primul meci din semifinalele Ligii Naționale

27 Mar 2024 416

Un nou meci eveniment CSM Constanța joacă împotriva MK All Stars, echipa militarilor americani de la Mihail Kogălniceanu

27 Mar 2024 473

Volei. Miercuri, 27 martie 2024 Intrare liberă la meciul CSM Constanța - Rapid București

27 Mar 2024 423

CSM Constanța Carol Popa, performanță de excepție la Cupa Europeană. O poveste a efortului supraomenesc și a spiritului de echipă (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 650

Rezultate CSM Constanța Rareș Ștefan, 14 goluri în victoria handbaliștilor juniori 1 cu LPS Vaslui (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 536

Interviu online cu Erik Began, de la CSM Constanța „Atât antrenorii, cât și părinții mi-au spus să perseverez și să am încredere că voi reuși“

25 Mar 2024 1725

CSM Constanța volei Speranțele s-au calificat la turneul final al Campionatului Național (GALERIE FOTO)

25 Mar 2024 615

Volei Fetele de la CSM Constanța au învins cu 3-0 Știința Bacău și în al doilea meci (GALERIE FOTO)

24 Mar 2024 649

Handbal CSM Constanța, succes confortabil cu CSM 2007 Focșani

24 Mar 2024 658

Baschet CSM Constanța, învinsă de CSO Voluntari (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 645