Volei În următoarea dublă din Challenge Cup, CS Medgidia se duelează cu o echipă din Israel


 
  • CS Medgidia a acces în optimile Challenge Cup după o dublă victorie în deplasare contra formaţiei croate Kastela.
  • Cine va avea câștig de cauză în dubla din optimi va întâlni în sferturi câștigătoarea din întâlnirea Tent Obrenovac (Serbia) - VK Selmy Brno (Cehia).
  • Pregătită de Florin Voinea și Radu Began, CS Medgidia evoluează actualmente pe trei fronturi competiționale: campionat, Cupa României și cupele europene.
 
Calificată în optimile de finală ale întrecerii europene intercluburi Challenge Cup, echipa feminină de volei va întâlni în această fază o formație din Israel, Hapoel Kfar Saba.
 
Duelul se va purta în dublă manșă, primul meci jucându-se în Israel, pe 8 decembrie, iar returul fiind programat o săptămână mai târziu. „Va fi destul de dificil, întrucât în această perioadă avem un program încărcat, jucăm miercuri - sâmbătă. Vom viziona însă jocul echipei din Israel, ne vom mobiliza și să sperăm că vom câștiga“, a declarat voleibalista Mihaela Albu. Cine va avea câștig de cauză în această dubla va întâlni în sferturi câștigătoarea din întâlnirea Tent Obrenovac (Serbia) - VK Selmy Brno (Cehia). CS Medgidia a acces în optimile Challenge Cup după o dublă victorie în deplasare contra formaţiei croate Kastela.
 
Pregătită de Florin Voinea și Radu Began, CS Medgidia evoluează actualmente pe trei fronturi competiționale: campionat, Cupa României și cupele europene. În ultima partidă, a întâlnit pe teren propriu Rapid București, în prima manșă din sferturile Cupei României, iar gazdele s-au impus cu 3-1 (25-21, 26-24, 22-25, 25-23). 
 
„Pe măsură ce meciurile trec, ușor - ușor se instalează o stare de oboseală. Acest lucru ne scoate dintr-un ritm constant, de evoluții bune, și atunci e normal să întâlnim și echipe care câștigă seturi împotriva noastră. Unde am reușit să ținem un nivel bun de joc tot meciul, am câștigat categoric. Contra Rapidului, am avut mici probleme pe construcție în setul trei, ceea ce s-a văzut, iar adversarele au intrat în joc. Rapid e o echipă bună, care va termina în prima jumătate cu siguranță. Am revenit pe o atitudine bună, numai că am avut mici momente în care ne-am pierdut concentrarea și am făcut erori la mingile înalte. Mă bucur că echipa nu a cedat, chiar dacă am avut atâtea greșeli, am reușit să reintrăm în joc, să ni-l adjudecăm și cel mai important lucru este că am obținut victoria", a declarat Florin Voinea.
 
„Mă bucur că am reușit să ne mobilizăm și să aducem victoria. Nu va fi ușor nici în a doua manșă, dar îmi doresc să luptăm la fel de frumos ca în prima partidă, să câștigăm din nou și să mergem mai departe. Ne-a fost dor de suporteri. Le mulțumim că au venit din nou alături de noi“, a spus și Mihaela Albu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

 
Citește și:
 
Volei
CS Medgidia s-a calificat în premieră în optimile Challenge Cup

 
Volei
CS Medgidia, pas cu dreptul în sferturile Cupei României. Urmează meciul cu Dinamo, în campionat (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbal CS Medgidia, învinsă în Cupa României de CSM București (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 458

Volei. CS Medgidia, înaintea turneului final Vicențiu Dumitrescu - „Obiectivul nostru e să promovăm în prima ligă“ (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 609

Lupte CS Medgidia, locul întâi pe cluburi la Memorialul „Nicolae Gheorghe“ (GALERIE FOTO)

25 Mar 2024 497

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1457

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Rezultatele din etapa a 21-a (seniori și juniori + clasamentele)

17 Mar 2024 1063

Constanța Laureate ale fazei județene de la Olimpiada Națională a Sportului Școlar 2023/2024 (GALERIE FOTO)

11 Mar 2024 850

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Rezultatele din etapa a 20-a (seniori și juniori + clasamentele)

10 Mar 2024 1077

Fotbal județul Constanța S-a reluat Liga a 4-a. Rezultatele din etapa a 19-a (seniori și juniori + clasamentele)

03 Mar 2024 2329

Minivolei Sportivele de la CSM Constanța și-au asigurat prezența la turneul semifinal (GALERIE FOTO)

26 Feb 2024 1037

CS Medgidia Alin Mihai Șavlovschi și antrenorul său, premii importante de la Federația Română de Atletism (GALERIE FOTO)

18 Feb 2024 994

Handbal CS Medgidia, prima victorie în turneul play-off de promovare (GALERIE FOTO + VIDEO)

11 Feb 2024 905

Fotbal CS Medgidia a trecut la scor de Hamangia Baia (GALERIE FOTO)

11 Feb 2024 1495

CS Medgidia, meciuri pe teren propriu Fotbaliștii - amical cu Hamangia Baia, handbaliștii - duel cu CSM Făgăraș

09 Feb 2024 854

Handbal. „Victorie explozivă“ CS Medgidia a trecut de primul tur al Cupei României. Meciul a ținut fanii cu sufletul la gură (GALERIE FOTO)

07 Feb 2024 825

CS Medgidia Atletul Alin Mihai Şavlovschi, dublu medaliat la Campionatul Balcanic. „Un început de an senzațional“ (GALERIE FOTO)

05 Feb 2024 870