Voleibalista Mihaela Jeremic, de la CS Medgidia, a primit titlul de maestru emerit al sportului

  • Pe plan extern, Mihaela Jeremic (sportivă care nu are decât cinci degete la ambele mâini), a cucerit Cupa Challenge în 2016 cu CSM Bcureşti.
 
Bucuria adusă de clasarea pe locul patru cu CS Medgidia în Divizia A1 de volei feminin după turul sezonului regulat din ediţia 2020/2021 a fost întregită pentru libero-ul echipei de pe litoral, Mihaela Jeremic, de o distincţie individuală foarte preţioasă: titlul de maestru emerit al sportului!
 
 
Performanţele deosebite în volei, şi pe plan intern, şi pe plan extern ale sportivei originare din Medgidia au dus la acordarea acestei distincţii. 
 
 
„Avem cu ce ne mândri! Jeremić Mihaela, libero-ul echipei noastre, a primit titlul de «Maestru Emerit al Sportului». Distincția vine, în mare parte, după rezultatele obținute de voleibalista noastră pe plan internațional. Câștigarea Cupei Challenge cu CSM Bucuresti, în 2016, a fost cap de afiș, fiind prima cupă europeană din istoria voleiului feminin românesc, urmată și de performanţele Mihaelei la celelalte echipe de club”, este mesajul CS Medgidia.
 
 

La ambele mâini nu are decât cinci degete!

 
 
Reuşita Mihaelei din sport este cu atât mai importantă cu cât ea nu are (din naştere) decât cinci degete la ambele mâini, două la una, trei la cealaltă! Şi totuşi, în ciuda acestei situaţii, sportiva de la CS Medgidia a atins un nivel înalt al performanţei într-un sport, voleiul, în care se folosesc numai mâinile!
 
 
„Un asemenea titlu nu poate decât să mă emoționeze și să mă facă să fiu extrem de mândră. Categoric este răsplata supremă pentru toți acești ani dedicati acestui sport minunat, este acea răsplată pe care nici nu o visezi, dar care te emoționează până la lacrimi. Prima cupă europeană din istoria voleiului feminin câștigată cu CSM Bucureşti mi-a adus enorm de multe emoții şi confirmări, drept dovadă și acest titlu. Nu pot decât să fiu onorată și fericită”, a spus Jeremic, conform pginii de Facebook a CS Medgidia.
 

 
Citeşte şi:
 

Editorial 
Eu sunt cinci! Exemplul Mihaelei Jeremic, o învingătoare. Și-n sport, și-n viață


Voleibalistele de la CS Medgidia, pe locul patru în Divizia A1 după turul sezonului regulat
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Voleibalistele de la CS Medgidia, a patra victorie în decurs de o săptămână

23 Nov 2021 1692

Divizia A1 Programul turneului de volei feminin de la Medgidia, din weekend. CS Medgidia are adversare de top

01 Apr 2021 3057

CS Medgidia, confruntări cu două echipe din top 3 al Diviziei A1 la turneul de pe teren propriu

26 Mar 2021 2347

Editorial Eu sunt cinci! Exemplul Mihaelei Jeremic, o învingătoare. Și-n sport, și-n viață

12 Dec 2020 3936

Mihaela Jeremic, de la CS Medgidia Are doar cinci degete la ambele mâini și e campioană la volei. Poveste impresionantă!

08 Dec 2020 4823