Voleibalistele cadete de la CS Medgidia, turneu în Bulgaria. La fotbal, parteneriat cu Academia Hagi (galerie foto)

  • CS Medgidia a susținut trei partide la turneul „Major Cup“, de la Varna.  
 
Voleibalistele cadete de la CS Medgidia au participat la un turneu de pregătire în Bulgaria, la Varna, „Major Cup“, în care au avut ca adversare trei echipe bulgare. Cei de la clubul dobrogean au apreciat utilitatea acțiunii.

CS Medgidia a înregistrat rezultatele: 0-3 cu VK Ahil Sofia, 2-3 cu VK Perun Varna și 0-3 cu VK Varna DKS. „Deși au pierdut în toate cele 3 întâlniri, competiția a fost un test puternic de pregătire pentru fetele noastre, înainte de debutul campionatului național“, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

„Primul exemplu care-mi vine în minte“

La fotbal, CS Medgidia a devenit al treilea club dobrogean colaborator al Academiei Hagi, academiei numărul 1 din România, conform evaluării întocmite de Federația Română de Fotbal. La parafarea noului parteneriat au fost prezenți reprezentanți ai ambelor părți: Pavel Peniu (președinte Academia Hagi), Zoltan Iasko (director sportiv FC Viitorul), Nicolae Tutungiu (președinte CS Medgidia) și Aurelian Despa (șeful centrului de copii și juniori de la CS Medgidia).
„Continuăm să ne mărim numărul cluburilor partenere. Acum vom avea posibilitatea să descoperim mult mai repede talentele din Medgidia, un oraș cu resurse substanțiale la nivelul copiilor și juniorilor. Primul exemplu care-mi vine acum în minte este cel al lui Alexandru Cicâldău, care a început fotbalul la Medgidia“, a declarat Pavel Peniu, potrivit FC Viitorul. „Deja există un copil la Academia Hagi, care a făcut primii pași în fotbal la Medgidia (Albert Avram, născut 2010). Sunt convins că vor urma și alți tineri de perspectivă care vor face trecerea de la CS Medgidia spre Academia Hagi“, a spus și Aurelian Despa.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

Citește și:

Echipa de volei CS Medgidia a transferat-o și pe Andreea Maria Petra. Jucătoare de top, cu un serviciu foarte bun
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.