Vrea promovarea imediată în Liga Naţională HC Dobrogea Sud şi-a prezentat lotul şi aspiraţiile de ziua lui George Buricea (galerie foto)

După ce HCM Constanţa a părăsit scena handbalului românesc, în Constanţa s-au înfiinţat două echipe de handbal, HC Dobrogea Sud şi HC Farul, ambele urmând a activa în eşalonul secund. 

Prima a fost pusă pe roate la iniţiativa foştilor jucători ai HCM-ului Ionuţ Stănescu, Laurenţiu Toma şi George Buricea, iar sâmbătă şi-a prezentat lotul şi aspiraţiile. „N-am putut rămâne indiferenţi, pentru că oraşul Constanţa merită o echipă de handbal, una bună. Avem un public extraordinar şi ar fi fost păcat să privăm acest oraş de un spectacol handbalistic“, a declarat Rudi Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud. Obiectivul formaţiei este promovarea imediată în Liga Naţională, pe banca tehnică urmând a sta sârbul George Cirkovic, care a mai activat la Constanţa, în 2009, ca secund al regretatului Zoran Kurtes. Cirkovic va fi ajutat în pregătirea HC Dobrogea Sud de Marko Sesum.

În lot sunt prezenţi şi patru dintre stranierii care au evoluat pentru HCM Constanţa, Dalibor Cutura, Mladen Rakcevic, Branislav Angelovski şi Predrag Vujadinovic, dar şi mai mulţi tineri, patru de la Academia lui Minaur Baia Mare şi cinci de la CSS1 Constanţa, cu care s-a încheiat un contract de colaborare. Pe lângă Stănescu, Toma şi Buricea, nu lipsesc nici alţi jucători cunoscuţi, precum Ionuţ Săulescu sau Răzvan Enescu. „Ne dorim ca acest nou club să aibă performanţe, poate la fel de mari ca cele ale lui HCM. Mai avem multe de oferit oraşului şi acestui public minunat“, a adăugat Laurenţiu Toma, vicepreşedinte la HC Dobrogea Sud. „Să sperăm că, pe viitor, ne vom califica în Liga Campionilor şi vom susţine aceste partide chiar în noua sală de la Constanţa“, a spus şi George Buricea, care a împlinit, sâmbătă, 36 de ani.

Sursa foto: Facebook (Dobrogea Sud Constanţa)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Justiție Constanța Asociatia de Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea, la judecată cu Eco Sud SA

24 Apr 2024 226

#citeșteDobrogea Generalul Emanoil Boteanu, un prim comandant al Marinei Române

23 Apr 2024 815

Informare meteorologică de ultimă oră! Vreme rea în Dobrogea

21 Apr 2024 826

Localitățile Constanța, Movilița, Eforie Sud, Năvodari și Vadu Oii, fără energie electrică vineri. Vezi dacă ești afectat

18 Apr 2024 726

Recomandările IGSU pentru zonele vizate de cod galben (VIDEO)

17 Apr 2024 487

Se întrerupe furnizarea energiei marți, 16 aprilie, în municipiul Constanța și în Eforie Sud. Vezi dacă ești afectat

15 Apr 2024 925

Situația umidității solului în Dobrogea. Date agrometeorologice (FOTO)

03 Apr 2024 527

UPDATE Alertă noaptea trecută în Portul Constanța Sud-Agigea! Un marinar, decedat (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Mar 2024 2587

Primăria Constanța pierde la Curtea de Apel terenul de la Cazino Sud, din Mamaia, ce fusese vândut către Mehmetoglu SRL! Apele Române, victorioase (MINUTA)

12 Mar 2024 789

Iridex Group Salubrizare SRL, victorie de etapă la CNSC Este vizat contract de delegare a serviciului de salubrizare a deșeurilor municipale din județul Constanța

26 Feb 2024 957

Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de vânt! Rafalele vor depăși temporar 70 km/h

11 Feb 2024 842

Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de vânt! Când expiră avertizarea meteo

10 Feb 2024 744

Eco Sud pierde procesul cu Iridex Group Salubrizare CCR sesizată în litigiul privind achiziția serviciilor de salubrizare a deșeurilor municipale din județul Constanța!

06 Feb 2024 1110

Proces deschis de firma care a consolidat falezele din Eforie! Curtea de Apel Constanța a tranșat litigiul

01 Feb 2024 983

Județul Tulcea, sub cod galben de intensificări ale vântului! Anunțul meteorologilor

26 Jan 2024 671