Zi cu tematica Rocky în Mamaia. Alexandru Buleu, de la CS Farul Constanța, și alți sportivi, demonstrații de „scrimă cu pumniiׅ“ (GALERIE FOTO)


 
  • La acțiune, au participat sportivii Andrei Musteț și Marian Buleu, precum și Nicoleta Banciu și campioana europeană de tineret, Andra Sebe.
 
O acțiune de promovare a boxului a avut loc la un club din Mamaia, susținând demonstrații mai mulți sportivi și sportive, printre care și Marian Alexandru Buleu, de la CS Farul Constanța (antrenor, Mihai Constantin).
 
„Într-o zi cu tematica Rocky, în centrul clubului s-a montat un ring de box olimpic, pe care au susținut demonstrații de «scrimă cu pumnii» Andrei Musteț și Marian Buleu, precum și Nicoleta Banciu și campioana europeană de tineret, Sebe Andra. Ionuț Gheorghe, George Perțea sau Mihai Constantin, antrenori cu ștate vechi în boxul nostru, alături de Mugurel Sebe sau arbitrul internațional Matei Toma, au contribuit la reușita acestei acțiuni de promovare. La impresia artistică a punctat substanțial și trupa de dansatoare a clubului, îmbrăcate în echipament de meci și cu mănuși în mâini, care au demonstrat și ele că boxul este o artă“, se arată, printre altele, pe pagina de Facebook a Federației Române de Box.
 
„Gală demonstrativă de promovare și popularizare a boxului, unde sportivul Marian Alexandru Buleu a fost remarcabil“, este și mesajul CS Farul.
 
Campion al României, boxerul de la CS Farul a obținut luna trecută un nou rezultat deosebit, cucerind medalia de aur la categoria 67 kg a Cupei României pentru tineret, întrecere care s-a disputat la Tg. Jiu. În finală, sportivul pregătit de Mihai Constantin a dispus de un reprezentant al CS Dinamo București. Celălalt boxer de la CS Farul prezent la Cupa României, Răzvan Andrei Chivu, a ocupat locul cinci, fiind învins la puncte de campionul categoriei și câștigător al Cupei României.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Box) și csfarul.ro
 
Citește și:
 
Box
Alexandru Buleu, de la CS Farul Constanța, aur la Cupa României pentru tineret (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Box Alexandru Buleu, de la CS Farul Constanța, aur la Cupa României pentru tineret (GALERIE FOTO)

23 May 2022 1578

„Una dintre marile speranțe“ Amalia Niță, din Lumina, și Alexandru Buleu, aur la turneul internațional „Brașov Open“ (GALERIE FOTO)

28 Feb 2022 2565

Boxerul Alexandru Buleu, de la CS Farul Constanța, participă la Campionatul European

15 Oct 2021 2470

Aur și argint pentru CS Farul Constanța la Naționalele de box pentru tineret (galerie foto)

02 Aug 2021 3083

Pugilistul Albert Potoceanu, de la CS Năvodari, medaliat cu argint la Cupa României. Accidentare în ultimul act

09 Feb 2021 3330

Boxer la CS Farul Constanţa Alexandru Buleu, învins în finala Cupei României. Decizia, contestată însă de „alb-albaştri”

09 Feb 2021 4285

Boxerul Alexandru Buleu, de la CS Farul Constanța, va evolua la Campionatul European

23 Nov 2020 2381

Doi boxeri constănţeni, componenţi ai lotului naţional, printre remarcaţii galei de la Ploieşti

28 Feb 2020 3577

Alexandru Buleu, un alt boxer de la CS Farul Constanța convocat la lotul național

03 Nov 2019 2711

Boxer la CS Farul Constanţa Alexandru Buleu, pe locul întâi la turneul internaţional din Republica Moldova

26 Aug 2019 3215

Boxerul Alexandru Buleu, de la CS Farul Constanţa, selecţionat în lotul naţional de juniori (galerie foto)

28 Jun 2019 2857