Ziua cea mai fericită Marea campioană Cătălina Ponor se căsătorește. „Ești inima și sufletul acestei familii!“ (GALERIE FOTO)


 
  • Cătălina Ponor și Bogdan Jianu vor spune „Da!“ în fața ofițerului de Stare Civilă.
  • Cătălina este multiplă campioană olimpică, europeană şi medaliată mondială, dar și cetățean de onoare al Constanței, ocupând un loc de frunte în istoria gimnasticii mondiale.
  • Bogdan Jianu este un cunoscut regizor, actor și scenarist, dar și cascador, în spectacole de revocare istorică, în care îmbină tehnici de teatru - film.  
 
Legați de o mare iubire, de mai mulți ani, Cătălina Ponor, gimnastă de aur a Constanței și a României, și jumătatea ei, Bogdan Jianu, actor și regizor, fac pasul cel mare în viață, urmând a spune „Da!“ în fața ofițerului de Stare Civilă și a deveni astfel soți.
 
În august 2020, multipla campioană olimpică, europeană şi medaliată mondială, dar și cetățean de onoare al Constanței, a anunțat cu bucurie că a acceptat cererea în căsătorie pe care i-a adresat-o Bogdan Jianu. „Astăzi am avut cea mai mare surpriză din viața mea! I-am spus «Da» bărbatului alături de care vreau să-mi petrec restul vieții. Te iubesc, Bogdan Ristea Jianu!“, a postat Cătălina pe Instagram, alături de o imagine cu inelul de logodnă primit.
 
„Mulțumesc pentru un an 2020 minunat!“
 
La finele anului, marea campioană a avut un nou mesaj emoționant. „2020 a fost un an greu… Un an cu încercări, provocări, cumva pus pe «pauză» pentru toată lumea, dar cred eu că ne-a învățat să avem răbdare, să ne bucurăm unii de ceilalți, să petrecem mai mult timp cu cei apropiați, să ne cunoaștem mai bine, să ne iubim mai mult, să ne dăm seama cine ne este prieten sau nu, etc.. Îmi doresc ca anul 2021 să vină în forță cu tot ce e mai bun, să avem cu toții parte de liniște, bucurii, realizări, vise împlinite și nu în ultimul rând… Orice ar fi… Nu uitați să zâmbiți! La mulți ani 2021! La mulți ani tuturor! Mulțumesc, Bogdan Ristea Jianu, pentru un 2020 minunat!“, a fost mesajul fostei gimnaste.
 
Inclusă în International Gymnastics Hall of Fame
 
Cătălina Ponor ocupă un loc de frunte în istoria gimnasticii mondiale, fiind medaliată de cinci ori la Jocurile Olimpice, iar în 2004, la Atena, devenind triplă campioană olimpică! Recent, International Gymnastics Hall of Fame, galeria mondială a stelelor gimnasticii, a inclus-o pe constănțeancă în promoţia 2022 a IGHOF, alături de alte cinci legende ale acestui sport, cu ocazia celei de-a 25-a ceremonii anuale.
 
Membru în Comisia Sportivilor din Federația Internațională de Gimnastică
 
Nutrind o mare iubire față de gimnastică, Cătălina a avut puterea să revină în acest sport, după ce, iniţial, renunţase la activitatea competiţională. Prima dată (în 2012), reîntoarcerea sa, la vârsta de 25 de ani, a avut ca rezultat obţinerea a cinci medalii la Europene şi la Jocurile Olimpice. În 2016, la o vârstă când alte gimnaste din România s-au retras de mult din activitate şi au alte preocupări, Cătălina a arătat în continuare foame de performanţă. A renunţat la o viaţă liniştită pentru a simţi din nou atmosfera de concurs şi aplauzele spectatorilor. După trei ani în care a stat departe de gimnastică, a revenit. Multe i s-au pus în cale, o operaţie, perioada de recuperare, însă nu a cedat. A urcat pe podium la Europene, iar la Jocurile Olimpice din Brazilia a prins ultimul act la bârnă. Sacrificiul ei şi aura olimpică i-au fost răsplătite cu onoarea de a fi portdrapelul României la Rio. Anul trecut, Cătălina Ponor a fost aleasă prin vot membru în Comisia Sportivilor din Federația Internațională de Gimnastică.
 
În filmul „What about love”, alături de Andy Garcia    
 
„Mulțumesc că mă iubești, că ne ții împreună. Ești inima și sufletul acestei familii. La mulți ani! Te iubesc!”, a scris pe Instagram și Bogdan Jianu. Acesta este un cunoscut regizor, actor și scenarist, dar și cascador, în spectacole de revocare istorică, în care îmbină tehnici de teatru - film. În aceste producții a interpretat personaje precum Iancu Jianu, Gerula, Baba Novac, Vlad Drăculea, Simion Jder, sultanul Ahmed al III-lea sau căpitanul Corbu. Lider al trupei „Lupii Albi“, Bogdan Jianu a învățat multe lucruri din ce face în prezent de la Sergiu Nicolaescu, iar în spectacole a jucat alături de mari actori români. Totodată, jumătatea Cătălinei Ponor a interpretat o scenă în fimul „What about love” alături de celebrul actor american Andy Garcia.    
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Instagram (Cătălina Ponor, Bogdan Jianu)  
 
Citește și:
 
Editorial
Orice poveste frumoasă are şi un sfârşit. Mulţumim, Cătălina Ponor!

 
#Dobrogea143
Fosta mare gimnastă Cătălina Ponor, mesaj de Ziua Dobrogei

 
Vestea cea mare
Cătălina Ponor - „I-am spus «Da» bărbatului alături de care vreau să-mi petrec restul vieții!“

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Marea sportivă constănțeană Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu (GALERIE FOTO)

19 Jun 2022 1428

Cătălina Ponor, marea campioană a Constanței, va fi inclusă în International Gymnastics Hall of Fame

06 Apr 2022 1789

Doi polițiști locali din Constanța ar fi fost ultragiați de Florin Bărbăscu, tatăl vitreg al gimnastei Cătălina Ponor. Procesul, amânat

01 Feb 2022 3969

#Dobrogea143 Fosta mare gimnastă Cătălina Ponor, mesaj de Ziua Dobrogei

18 Nov 2021 918

Gimnasta Maria Ceplinschi, mezina finalei mondiale „A făcut abstracţie de palmaresul adversarelor şi a concurat fără trac“

05 Nov 2021 3012

Cătălina Ponor și Marian Drăgulescu, şanse reale de a deveni membri ai Federaţiei Internaţionale de Gimnastică

13 Oct 2021 3164

Cătălina Ponor, marea campioană a Constanței, împlinește vineri 34 de ani

20 Aug 2021 2668

Mădălina Bereș și Robert Glință, desemnați purtători de drapel pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo

01 Jul 2021 2331

Campioana din Constanța Cătălina Ponor a fondat societatea Cătălina Ponor Olympics

09 Jun 2021 4373

Tatăl vitreg al gimnastei Cătălina Ponor a fost trimis în judecată. ​Ar fi ultragiat doi polițiști locali din Constanța

27 Apr 2021 1845

Video. Tatăl vitreg al gimnastei Cătălina Ponor, sub control judiciar după ce ar fi ultragiat doi polițiști locali din Constanța

11 Mar 2021 3106

Aniversare Celebrul antrenor Octavian Bellu, cetăţean de onoare al Constanţei, la 70 de ani

17 Feb 2021 2649

#DobrogeaDigitală Cătălina Ponor, multiplă campioană la gimnastică, mesaj de Ziua Dobrogei

23 Nov 2020 2461

Constanța Joi, e ziua de naștere a marii campioane Cătălina Ponor. În urmă cu puține zile, a spus „Da!“

20 Aug 2020 2862

Vestea cea mare Cătălina Ponor - „I-am spus «Da» bărbatului alături de care vreau să-mi petrec restul vieții!“

09 Aug 2020 2822