Stiripesurse.ro Decizia pe care a luat-o Radu Mazăre în pușcărie

 
Sunt sanse mari ca Radu Mazare sa nu mai fie liber nici atunci cand va scapa din arestul politiei. Chit ca fostul primar al Constantei obisnuia sa apara in public inconjurat de nenumarate domnisoare, partenera sa oficiala, o creatoare de moda, simte ca este doar o chestiune de zile pana cand Radu o va cere de nevasta. Femeia i-a fost si joi alaturi, la Instanta Suprema, conform stiripesurse.ro.
 
 
"Sa fie tare si speram sa vina acasa. I-as pregati orice numai sa vina acasa", a spus Roxana, iubita lui Mazare.
 
De cand iubitul ei a ajuns in arestul Politiei Capitalei, Roxana nu mai are liniste. Bate saptamanal drumul intre Constanta si Bucuresti numai sa ii fie aproape. Spune ca i-a dus chiar si un talisman care sa ii poarte noroc si sa-l fereasca de rele. Joi insa, la instanta suprema, unde primarul acuzat de luare de mita a pledat pentru eliberare, a fost poate cea mai emotionanta revedere.
 
 
Reporter: A aparut un zvon ca v-ar cere de sotie?
 
Roxana: Nu stiu.
 
Reporter: V-ar placea?
 
Roxana: Cui nu i-ar placea.
 
Reporter: Rochia de mireasa v-ati crea-o dumneavoastra?
 
Roxana: Eee, doamne fereste! Cine s-a gandit la asa ceva?
 
 
Creatoare de moda este iubita oficiala a lui Radu Mazare de 13 ani, insa acesta a avut grija sa o tina cat mai departe de ochii publicului. Mai ales ca intotdeauna a pozat intr-un Don Juan inconjurat de zeci de tinere frumoase, despre care puteai sa juri ca sunt gata oricand sa devina doamna Mazare. Asta desi Roxana era cea care ii pansa ranile. Chiar si pe cea facuta vara trecuta in incuietoarea de la portbagajul masinii.
 
Oarecum si Roxana depinde acum de judecatorii instantei supreme. "E un eveniment mai placut casatoria decat arestul, nu? Cu siguranta ar prefera asta", a spus Marius Mocanu, avocatul lui Radu Mazare.
 
Radu Mazare nu a fost casatorit niciodata, insa o alta creatoare de moda i-a facut un baiat, pe Raducu, in varsta de 20 de ani, anunță Pro TV.

Sursa: STIRIPESURSE.RO

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.