Stiripesurse.ro Gafă a procurorilor. Sile și Nuțu Cămătaru au fost eliberați! Motivul e HALUCINANT

Sile și Nuțu Cămătaru au fost reținuți de procurori, dar tot anchetatorii au comis o gafă halucinantă. Cei doi interlopi, eliberați din pușcărie sub control judiciar, au scăpat după ce ordonanțele de reținere au expirat, scrie ştiripesurse.ro.

Cei doi au fost audiați mai bine de 8 ore azi la Curtea de Apel, magistrații care trebuie să spună dacă îi lasă în libertate sau îi retrimit în pușcărie. Instanța a rămas în pronunțare.

Interlopii au fost arestați după bătaia de joi pe holurile Judecătoriei Sectorului 5 cu membri din clanul Sportivilor.

Membri ai clanurilor Cămătaru şi Sportivilor s-au prezentat, joi, la Curtea de Apel Bucureşti, unde sunt judecaţi pentru infracţiuni comise cu violenţă pe străzile din Capitală.

Înainte de a intra în sală şi a se prezenta în faţa judecătorilor, Sile Cămătaru, oamenii săi şi rivalii lor, în total 18 persoane, au fost implicaţi într-un incident care a avut loc pe holurile Curţii de Apel Bucureşti.

Robert Gabriel Buşă, zis Robert al lui Ioc, judecat şi el în proces, susţine că a fost tăiat pe faţă, cu un cuţit, de Sile Cămătaru.

Bărbatul a fost preluat de ambulanţă de la Curtea de Apel Bucureşti. Robert Buşă a făcut parte din clanul Cămătarilor şi a fost arestat după ce a participat, alături de aceştia, la o serie de conflicte violente. Ulterior, el s-a distanţat de Cămătari, care nu l-ar fi ajutat cu bani cât era în arest.

Rivalii membrilor clanului Cămătaru spun că se tem pentru viaţa lor şi că locul acestora este în spatele gratiilor.


Articol integral pe 
STIRIPESURSE.RO.
Sursa text + foto: STIRIPESURSE.RO

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Într-un nou dosar Frații Cămătaru, condamnați la 5 ani și 5 luni, respectiv 7 ani închisoare

12 Feb 2016 1998

Nuțu și Sile Cămătaru, reţinuţi de poliţie

28 Aug 2015 3083