Știripesurse.ro Realizator TV, arestat într-un dosar de prostituție

 
Nu mai puţin de 15 persoane au fost ridicate cu mandat de către ofiţerii BCCO Alba şi procurorii DIICOT într-un dosar de trafic de minori şi prostituţie. Moderatorul unei emisiuni de sport de la o televiziune regională din judeţul Hunedoara este printre cei care plasau minore clienţilor, dar şi un fost director de televiziune locală din Valea Jiului, informează stiripesurse.ro.

Printre victimele grupării se află şi cinci fete minore cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, care erau convinse de proxeneţi să se prostitueze pe raza Văii Jiului, iar de serviciile lor sexuale beneficiau de la oameni de afaceri, directori şi până la antrenori de fotbal sau conducători de cluburi de fotbal din Valea Jiului. Unul dintre cei care făceau parte din această reţea de prostituţie este Telus Frigescu, fost conducător al clubului de fotbal din Lonea-Petrila, în prezent moderatorul unei emisiuni de sport la un post regional din Valea Jiului. Telus Frigescu a fost ridicat de ofiţerii BCCO Alba şi dus la audieri, iar surse demne de încredere spun că reţeaua a fost monitorizată atent timp de aproape jumătate de an. Potrivit aceloraşi surse, Frigescu punea la dispoziţia prostituatelor minore şi o garsonieră în municipiul Petroşani, dar expedia fete şi la locul cerut de client. Pentru a avea acces în cuibuşorul de nebunii, clienţii aveau să achite o sumă de bani care intra şi în buzunarul omului de televiziune, relatează stiripesurse.ro.

Tot la DIICOT Alba, cu legătură în acest dosar, a ajuns şi fostul patron al unui post TV din Petroşani, post care s-a închis în urmă cu mai mulţi ani. Afaceristul a fost săltat de ofiţerii BCCO Alba şi dus la audieri, alături de managerul clubului de fotbal Minerul Lupeni. Primele informaţii arată că ambii ar fi beneficiat de serviciile prostituatelor, însă ancheta este abia la început şi urmează să se stabilească cu exactitate implicarea lor.

Integral pe stiripesurse.ro


Sursa: stiripesurse.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.