Stiripesurse.roCe sancţiuni îl aşteaptă pe Mazăre pentru atacul la Ponta şi Dragnea

Primarul Constantei Radu Mazare a criticat faptul ca presedintele PSD Victor Ponta si presedintele executiv Liviu Dragnea nu isi asuma responsbilitatea pentru pierderea alegerilor si dau vina pe alesii locali care nu si-ar fi facut treaba. El sustine ca lucrul onorabil ar fi fost ca cei doi sa isi dea demisia, potrivit StiriPeSurse.ro.

Vicepresedintele PSD Valeriu Zgonea sustine insa ca astfel de declaratii ar trebui pastrate in interiorul partidului si abia dupa ce aceste probleme sunt transate in partidd ele sa fie comunicate in exterior.

"Ce am facut noi in ultimii ani de zile arata un altfel de politica. Daca vrem sa facem mai multe discutii nu putem sa le facem la televizor. Nu putem sa facem un exercitiu de retorica. Domnul Mazare este un om cu o imagine destul de buna in randul mass-mediei si sigur ca este agreat de catre presa, dar eu cred ca dezbaterile trebuie sa le facem in interior si apoi sa comunicam in exterior.

Cred ca echipa condusa de Victor Ponta trebuie sa ramana la conducerea partidului, are ce sa faca, este bine vazuta de cetateni si de europeni", a spus Zgonea.

Vicepresedintele PSD sustine insa ca nu vor exista sanctiuni in partid pentru Radu Mazare dupa aceste declaratii.

"Nu sanctionam. Ceilalti care au fost sanctionati au avut o abordare care a fost un pic diferita fata de cea a domnului Mazare. Domnul Mazare si-a exprimat un punct de vedere personal pe care poate sa il spuna orice membru al partidului. Nu putem sa sanctionam orice membru al partidului acum pentru ca critica conducerea partidului. De aceea suntem si cel mai mare partid din Romania pentru ca exista libertate de expresie.

In momentul in care iti ataci colegii, in momentul in care jignesti partidul care ti-a dat o functie, in momentul in care ai alta abordare si vrei s arupi partidul, atunci bineinteles ca structurile partidului iau o anumita decizie", a declarat Valeriu Zgonea. Integral pe www.Stiripesurse.ro

Sursa text: www.Stiripesurse.ro

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.