Stiripesurse.ro DEZVĂLUIRI INSIDER din SRI Detalii despre Florian Coldea și Elena Udrea

Florian Coldea, șeful interimar al SRI, este acuzat de Elena Udrea de lucruri grave. Cel mai important: că i-ar fi cerut bani lui Dorin Cocoș, 500.000 de euro, pentru a finanța televiziunea lui Sebastian Ghiță, România TV. În plus, Udrea spune că șeful SRI l-ar fi ajutat pe Klaus Iohannis să ajungă președinte.În aceste zile, în interiorul SRI se efectuează un raport pentru a stabili dacă acuzațiile fără precedent ale Elenei Udrea sunt sau nu adevărate, potrivit www.Stiripesurse.ro.

Un insider din SRI ne-a oferit detalii despre Florian Coldea și acuzațiile Elenei Udrea și despre ce se discută în interiorul Serviciului.

”Ea nu are dovezi. Dacă Florian Coldea a spus așa ceva, sigur a fost sub formă de glumă. El nu este genul de om care să facă astfel de afirmații sau să facă așa ceva.”, ne-a spus sursa noastră.

Pentru Elena Udrea pare să urmeze apocalipsa. Așa cum Stiripesurse.ro a anunțat în exclusivitate, Udrea va fi arestată și va fi acuzată și în alte dosare aflate în lucru. Lucru confirmat și din interiorul SRI.

”Elena Udrea este încolțită din toate părțile. Va fi arestată 100%. Numele ei o să apară și în alte dosare. Mai are bube, astea nu sunt toate.”, ne-a dezvăluit INSIDER-ul SRI.

Mai mult, nume grele din lumea politică și din mediul afacerilor vor ajunge la DNA în perioada următoare, lucru anticipat de noi și confirmat de sursa noastră.
”O să fie foarte multe arestări, în multe dosare.”, e confirmarea din interior. Integral pe www.StiripeSurse.ro

Sursa text: www.StiripeSurse.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.