Ştiripesurse.ro UNPR nu îl mai susține pe Ponta la o nouă moțiune! Premierul DEMISIONEAZĂ

Victor Ponta e pus sub o presiune continuă!

DNA a dat atacul, o parte din colegii din partid vor să-l dea jos din fruntea Guvernului, Opoziția vrea și ea să-l mazilească, iar finalul poate fi dramatic, informează stiripesurse.ro

Europarlamentarul ALDE Renate Weber e de părere că Victor Ponta fie va demisiona, fie va fi trădat de UNPR la moțiunea din toamnă pe care o promite PNL.
„Mai devreme sau mai târziu, cred că vom asista fie la o demisie din fruntea guvernului a d-lui Ponta. În toamnă, mă refer la următoarele câteva luni, nu la intrarea în anul electoral 2016. Dacă asta nu se va întâmpla, cred că va exista o moţiune de cenzură. Eu personal, cred că, la acea dată, o să existe o majoritate, pentru că şi unii de la PSD vor migra, dar, mai ales, există un partid UNPR, care a zis tot timpul că îl sprijină pe Ponta, deci nu sprijină neapărat PSD-ul şi Guvernul. Un partid creat peste noapte, ştim foarte bine cum, ca să sprijine atunci majoritatea lui Traian Băsescu, un partid care niciodată nu s-a legitimat prin alegeri în mod individual, ci tot timpul care face jocuri de genul ăsta şi cumpără. Deci, nu m-aş baza sub nicio formă pe susţinerea aceasta”, a spus Renate Weber la Antena 3.

Integral pe stiripesurse.ro

Sursa: stiripesurse.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Deputații au început dezbaterea moțiunii simple pe Justiție

04 Apr 2016 1759

Moțiunea de cenzură este citită în plenul Parlamentului

23 Sep 2015 1629

UDMR va susține moțiunea de cenzură

23 Sep 2015 1499

Gabriel Oprea „Moţiunea de cenzură nu are nicio şansă”

11 Jun 2015 1842

Stiripesurse.ro Avertisment în Coaliție pentru Victor Ponta

02 Jan 2015 2821