Centrul de agrement de la Cheia, inaugurat de primarul Gabriela Iacobici, alături de zeci de copii


 
Copiii au intrat în vacanţă, dar asta nu înseamnă că pentru ei activităţile s-au terminat. După ce, la sfârşitul anului şcolar, prichindeii din comuna Grădina au primit, fiecare, cărţi, tot pentru cei mici primarul Gabriela Iacobici a demarat investiţia unui nou loc de recreere.
 
Săptămâna trecută, la Cheia au fost inaugurate noul parc şi terenul de sport. După încheierea cu succes a lucrărilor de la noul centru de agrement de la Cheia, a sosit şi vremea inaugurării, programată de aleşii locali pentru zilele de după finalizarea cursurilor şcolare.


 

„Am organizat o mică petrecere pentru cei mici, dar şi pentru cei mari - părinţi şi bunici. Este o lucrare a noastră, a tuturor, de aceea, petrecerea a fost una extinsă. Desigur, cei mai încântaţi au fost micuţii, care s-au bucurat de noul teren de fotbal. Am vrut să facem aici un spaţiu complex, unde să se bucure de timpul liber atât copiii, cât şi părinţii“, a conchis primarul Gabriela Iacobici.

 
Iar proiectele primarului dedicate celor mici nu se opresc aici. La Grădina vor începe lucrările de construcţie a unei noi săli de sport pentru şcoala generală.
 

„Pentru această investiţie, avem bani de la Consiliul Judeţean Constanţa. Este vorba de 100.000 de euro, iar lucrările vor începe după ce copiii şi cadrele didactice vor lua vacanţă. Sperăm ca noul an şcolar să vină pentru micuţi cu acest dar din partea noastră. Va fi o sală unde nu se vor face doar orele de educaţie fizică, ci ea va servi şi ca spaţiu pentru diferite activităţi, serbări, baluri, ore festive şi altele asemenea“, a declarat şefa autorităţii publice locale.

 


Alte veşti bune au sosit la Grădina din partea comunităţii musulmane. Aici se va construi o geamie nouă, prin bunăvoinţa unor oameni de afaceri şi a Muftiatului Cultului Musulman.
 

„Luna trecută, când am inaugurat noul gard al Cimitirului Musulman, am avut ca oaspeţi mai mulţi oameni de afaceri turci, pe consulul Republicii Turcia la Constanţa, pe muftiul Cultului Musulman în România. Au rămas impresionaţi de faptul că noi, cu puterile noastre reduse, am reuşit să facem ceva şi pentru comunitatea mică de musulmani pe care o avem în localitate. Astfel că, atunci când au văzut geamia, veche şi dărăpănată, au decis să ne ajute, şi astfel că ne vor construi o geamie nouă. Lucrările au început de câteva zile. Consulatul Turc a semnat deja contractul, iar cele 30 de familii de musulmani vor avea, peste câteva luni, un nou loc de rugăciune“, a declarat primarul Gabriela Iacobici.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Anarecad SRL din Galați va transpune PUG-ul comunei Grădina în Sistem informatic Geografic (DOCUMENTE)

14 Mar 2024 440

Cumpărări directe Constanța Anarecom Regioserv SRL a câștigat două contracte de la Primăria Grădina, în valoare de peste 300.000 de lei (DOCUMENTE)

13 Mar 2024 392

Primăria comunei Grădina, verificată de auditorii Curții de Conturi a României. Ce au descoperit?

09 Mar 2024 605

Licitații Constanța Primăria Comunei Grădina va moderniza drumurile din comună! Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

25 Feb 2024 503

Licitații Constanța Echipamente digitale pentru Școala gimnazială nr. 1 din Grădina (DOCUMENT)

24 Feb 2024 947

Primăria Grădina, județul Constanța, organizează licitație pentru furnizarea de mobilier școlar (DOCUMENT)

24 Feb 2024 984

Cumpărări directe Constanța Alsar Pro Construct SRL din Mihail Kogălniceanu va toaleta arborii din comuna Grădina

08 Feb 2024 574

Licitații Constanța Ce firmă se va ocupa de colectarea și transportul deșeurilor din comuna Grădina (DOCUMENT)

30 Jan 2024 790

Afaceri Constanța Primăria Mangalia scoate la licitație cuveta Lacului Neptun, Grădina Spectacol Cinematograf Venus și două terenuri

22 Jan 2024 2081

Licitații Constanța Primăria Grădina, contract cu Dab IT Outsourcing SRL, pentru Centrul de monitorizare și Wi-Fi. Compania, numeroase contracte în Dobrogea (DOCUMENTE)

15 Jan 2024 1210

Achiziții Constanța Primăria Grădina va amenaja alei betonate în cimitirul din satul Cheia

11 Oct 2023 775

Declarații de avere Constanța Gabriela Iacobici, primarul comunei Grădina, averea și interesele (DOCUMENTE)

14 Aug 2023 2432

Președintele PNL Însurăței din județul Brăila, vrea să ridice un bloc de apartamente pe locul fostei grădini a Teatrului de Vară din Mamaia (DOCUMENT)

29 May 2023 1612

Contract semnat între Primăria Grădina și o firmă din Tulcea. Ce va livra (DOCUMENT)

09 Mar 2023 1332

Primăria Grădina caută firmă pentru cadastrarea în localitate. Ce sumă pune la bătaie (DOCUMENT)

30 Dec 2022 1334