Centrul de Tineret şi After school-ul, finalizate La Mihail Kogălniceanu a început un nou program de asfaltare



Imaginea comunei Mihail Kogălniceanu se schimbă de la o zi la alta. În timp ce în cursul acestui an au fost finalizate Centrul after school şi Centrul pentru tineret, două investiţii de anvergură care contribuie la creşterea nivelului educaţional, în paralel, şefa administraţiei publice locale, Ancuţa Belu, a încercat să răspundă şi nevoilor comunităţii, iar starea drumurilor a reprezentat întotdeauna o problemă stringentă.
 
De aceea, şi în acest an, au fost lansate o serie de proiecte de asfaltare derulate cu bani de la bugetul local. „Chiar în aceste zile, am demarat lucrările de asfaltare a străzii Pandurului. Vom lucra atâta timp cât ne va permite vremea“, a precizat primarul Ancuţa Belu.


 
Însă obiectivul prioritar al primarului din Mihail Kogălniceanu îl reprezintă atragerea de fonduri europene nerambursabile. „Bugetul Primăriei este insuficient pentru toate nevoile noastre, iar fondurile europene reprezintă un sprijin pentru noi, de aceea încercăm în permanenţă să atragem noi fonduri. Chiar acum ne pregătim să depunem un proiect pentru asfaltare. Este vorba despre aproximativ opt kilometri de drumuri comunale. Sperăm ca proiectul nostru sa fie declarat eligibil şi să obţinem finanţarea“, a precizat primarul Ancuţa Belu.
 
În altă ordine de idei, comuna se poate lăuda cu un număr considerabil de copii, iar orice nouă unitate de învăţământ este binevenită. Dovadă stă succesul de care s-a bucurat Centrul after school inaugurat de curând. De aceea, pentru a răspunde nevoilor actuale, primarul Ancuţa Belu şi-a propus să construiască o grădiniţă cu program prelungit. „Deja am făcut proiectul, care a fost trimis spre finanţare. Ne dorim şi sperăm să fim declaraţi eligibili şi finanţabili“, a precizat şefa administraţiei publice locale din Kogălniceanu.


 
Primăria şi Consiliul Local Mihail Kogălniceanu au în vedere şi alte proiecte, însă iarna care se apropie reprezintă un impediment, întrucât pe ger sau pe ploaie este imposibil să execuţi lucrări de exterior, fie de asfaltare, fie de pietruire. „Toate lucrările care vor fi sistate pe perioada iernii le vom relua din primăvară, imediat ce vremea ne va permite“, a conchis primarul Ancuţa Belu.     
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Dosar penal pentru un bărbat care transporta persoane în regim de taxi – avea permisul suspendat

24 Apr 2024 460

Aeroportul Mihail Kogălniceanu cumpără servicii de identificare a alertelor de securitate cibernetice! Iată care este valoarea contractului

23 Apr 2024 534

Județul Constanța Urmărire ca în filme, în Mihail Kogălniceanu - A condus fără permis, a fugit de poliție, a abandonat autoturismul, a fost prins și încarcerat pentru 24 de ore

22 Apr 2024 708

Infracțiuni rutiere, depistate de polițiști pe raza județului Constanța. Au fost întocmite dosare penale

20 Apr 2024 577

APM Constanța Undă verde de la Mediu pentru extinderea zonei de exploatare de către Celco SA

18 Apr 2024 361

Județul Constanța Încă o dronă a fost observată în zona Bazei Aeriene 57 „Mihail Kogălniceanu”!

18 Apr 2024 914

RAJA ConstanțaSe oprește apa în localitățile Mihai Kogălniceanu, Culmea și Oituz!

18 Apr 2024 406

Primăria comunei Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, cumpără mobilier școlar!

17 Apr 2024 455

LIVE TEXTAmbasadorul SUA în România, în vizită la Baza Aeriană „Mihail Kogălniceanu” Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Apr 2024 823

Drone observate de militarii Bazei Aeriene 57 Mihail Kogălniceanu în apropierea aeroportului!

16 Apr 2024 566

Ambasadorul SUA în România, Kathleen Kavalec, în vizită la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu

16 Apr 2024 473

Planurile de modernizare a Bazei 57 Aeriene Mihail Kogălniceanu, analizate de ministrul MApN cu ambasadorul SUA la București, Kathleen Kavalec (GALERIE FOTO)

15 Apr 2024 537

Știri Constanța Teribilism pe DN2A! Un motociclist a fost prins cu o viteză enormă de politiști

13 Apr 2024 562

Primăria comunei Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, înlocuiește branșamentele de la locuințele multifamiliale

11 Apr 2024 531

Primăria comunei Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, a atribuit un nou contract pentru renovarea blocurilor (DOCUMENT)

09 Apr 2024 494