Clopoţelul a sunat în prima zi de şcoală şi la Ovidiu Investiţiile în educaţie, o prioritate pentru aleşii locali

După o vară în care pentru cei mai mulţi distracţia a fost pe primul plan, clopoţelul a sunat din nou şi la Ovidiu! Elevii au păşit entuziasmaţi pragul şcolii, mulţi dintre ei vizibil emoţionaţi. De la cei mai mici boboci de la clasa pregătitoare, până la cei care au ajuns în ultimul an de liceu, fiecare simţea şi percepea distinct emoţia întâlnirii cu şcoala. Iar pentru ca drumul lor către tainele învăţăturii să fie cât mai lin, aleşii locali, în frunte cu primarul George Scupra, au avut grijă ca micuţii să aibă încă din prima zi a şcolii tot ceea ce au nevoie. Prezent, ca în fiecare an, la festivitatea de deschidere a şcolii, edilul-şef al oraşului Ovidiu a stat alături de părinţi şi bunici, observând cu atenţie bucuria de pe chipurile copiilor, cu atât mai mult cu cât se poate spune fără tăgadă că el însuşi a pus umărul pentru a le oferi copiilor oportunitatea unei educaţii solide.

 Şcolile din Ovidiu, igienizate şi reabilitate cu ajutorul Primăriei

Îmbrăcaţi în frumoasele uniforme şi ducând cu ei ghiozdanele preferate, şcolarii au păşit, aşa cum spune tradiţia, cu dreptul pragul noului an şcolar. Ceremonia de deschidere şi strigarea pentru prima dată a catalogului i-a adunat pe toţi, cu mic, cu mare, în faţa şcolii, unde primarul oraşului Ovidiu i-a privit pe elevi cu mândrie şi chiar cu nostalgie, amintindu-şi de perioada când el însuşi trecea prin emoţiile revederii cu profesorii şi colegii.

„Tot timpul am fost aproape de ei. Cred că merită mai mult. Toate şcolile noastre au fost reabilitate şi, aşa cum este normal, au toaletă în interior. Peste tot există bănci, catedră şi tablă nouă. Am alocat fonduri pentru montarea parchetului în câteva săli de clasă. Toată activitatea de curăţenie şi igienizare a fost realizată cu sprijinul administraţiei publice locale”, a precizat primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, după momentul festiv. „Am realizat unele investiţii în segmentul de educaţie, pentru a impulsiona nu doar elevii, ci şi cadrele didactice pentru a depune eforturi susţinute în acest an şcolar. Ne dorim ca elevii noştri să aibă parte de rezultate bune la învăţătură, pentru ca pe viitor tinerii să-şi reprezinte cu mândrie oraşul în diverse împrejurări“, a mai pus edilul-şef de la Ovidiu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un afacerist din Tulcea investește în municipiul Constanța Cornel Vlăsceanu a solicitat acord de mediu pentru un imobil cu trei etaje și hale pentru depozitare

17 Mar 2024 810

Cumpărări directe Constanța Stan Leader Construct SRL repară, cu peste 85.000 de euro, un trotuar și un drum în Ovidiu (DOCUMENT)

26 Feb 2024 629

Licitații Constanța Primăria Ovidiu pune la bătaie peste 800.000 de euro pentru Școala Gimnazială Nr. 3, din satul Culmea (DOCUMENT)

20 Feb 2024 884

Primăria Ovidiu intenționează să solicite de la A.N. Apele Romane - Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral, Aviz de Gospodărire a Apelor pentru „Consolidare și protecție mal”

24 Jan 2024 485

Declarații de avere Averea și interesele lui Ștefan Mihu, administrator la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA Constanța (DOCUMENTE)

07 Dec 2023 1148

Constanța Atenție șoferi! Modificări în circulația de pe bulevardul Tomis de la intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu și intrarea în orașul Ovidiu

22 Nov 2023 3346

ZIUA LIVE Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, bilanț administrativ înaintea unui an electoral care se anunță dificil

20 Nov 2023 1582

Știri Constanța Schimbări majore în traficul rutier pe bulevardul Tomis! Iată pe ce porțiune

15 Nov 2023 6735

RAJA Constanța În perioada 18-19 octombrie, o parte din orașul Ovidiu va fi afectat de lipsa apei!

16 Oct 2023 1095

Un al doilea campus școlar va fi construit la Ovidiu, județul Constanța. Investitor, statul turc printr-o fundație

14 Jul 2023 1886

LIVE VIDEO+TEXT Castrul Roman din orașul Ovidiu, inaugurat oficial! Obiectivul istoric, integrat în circuitul turistic (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Jul 2023 2844

Primăria Ovidiu solicită aviz de gospodărire a apelor pentru construire sală de sport

30 May 2023 823

Primăria Ovidiu solicită aviz de gospodărire a apelor pentru construire sală de sport

23 May 2023 869

Nicu Babu, de la Astoria Residence, construiește depozite pentru produse agricole în satul Culmea

22 Apr 2023 1675

Primăria Ovidiu cumpără ambarcațiune tip ponton pentru diversificarea activităților de agrement în oraș (DOCUMENT)

19 Apr 2023 1643