Formatiunile politice nu si-au desemnat inca reprezentantii

Techirghiol, in curand in alegeri electorale

In urma demisiei primarului orasului Techirghiol, Dumitru Romulus Bratu, in curand in localitate vor fi organizate alegeri * Pentru moment, interimatul este asigurat de fostul viceprimar, Razvan Alberto Andrei * Desi in curand va fi stabilita data organizarii alegerilor, reprezentantii formatiunilor politice nu s-au hotarat inca asupra candidatilor * Majoritatea partidelor oscileaza intre mai multe variante si anunta ca in cel mai scurt timp isi vor desemna "competitorii"

In urma cu aproximativ patru saptamani, primarul localitatii Techirghiol, Dumitru Romulus Bratu a demisionat din functia de conducere a administratiei publice. Acesta a declarat ca paraseste Primaria Techirghiol din pricina unor motive personale si nicidecum din cauza presiunilor politice.Interimatul este asigurat de viceprimarul localitatii Techirghiol, Razvan Alberto Andrei. Potrivit celor declarate de acesta, in cel mai scurt timp reprezentantii Guvernului vor stabili data desfasurarii alegerilor.In ceea ce priveste pregatirea formatiunilor politice pentru acest nou scrutin electoral, acestea nu au prea dat in branci. Mai mult, doar doua partide s-au gandit la persoanele care vor fi aruncate in cursa electorala. Astfel, dupa ce la alegerile partiale din localitatile Gradina si Fantanele, reprezentantii Partidului Popular Crestin Democrat au obtinut rezultate slabe, fostii taranisti se pregatesc pentru scrutinul din orasul Techirghiol.Demisia fostului primar din Techirghiol, Dumitru Romulus Bratu, reprezinta pentru crestin-democrati o sansa in plus pentru a testa valoarea electorala a PPCD. Secretarul executiv al filialei locale a PPCD, Tudorel Chesoi, a declarat ieri intr-o conferinta de presa ca, in urma efectuarii a doua sondaje de opinie, potentialul candidat al partidului pentru Primaria Techirghiol este Constantin Dumitriu. Dupa ce a cochetat cu politica, fiind membru al Uniunii Fortelor de Dreapta, Dumitriu ocupa de la inceputul acestei saptamani functia de presedinte al organizatiei PPCD Techirghiol.Multe variante, nici un candidatVicepresedintele Partidului Democrat, Gabriel Iordache, a declarat ca sunt mai multe variante privind desemnarea unui candidat la Primaria Techirghiol. Totodata, acesta a mai mentionat ca in urma unor discutii care vor fi purtate cu reprezentantii Partidului National Liberal se va decide "competitorul". In opinia vicepresedintelui PD, in maxim o saptamana se va sti cu certitudine persoana care va candida pentru scaunul de primar al orasului.Nici reprezentantii Partidului Social Democrat nu s-au pregatit din timp pentru cursa electorala. Astfel, potrivit purtatorului de cuvant PSD, Aurelian Arghir, pana la aceasta data nu s-a hotarat inca persoana si in acest caz fiind inregistrate mai multe optiuni. In ceea ce priveste Partidul Romania Mare, acesta va fi probabil reprezentat de fostul candidat la fotoliul Primariei, in cadrul alegrilor desfasurate anul trecut.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Candidatul PSD la Primăria Constanța, Horia Constantinescu, și-a anunțat demisia din fruntea ANPC

28 Mar 2024 422

Baza sportivă de pe malul lacului Siutghiol, din Constanța, miza unui proces intentat de Clubul Sportiv Electrica Președinte Dumitru Frățilă face acuzații -„Nu ne putem desfășura activitatea!“

23 Mar 2024 1836

Scupra, primar Ovidiu „Nu mă interesează funcțiile în partid. (...) Florin Mitroi știe că se bazează pe sprijinul meu! "

17 Mar 2024 1190

UPDATE George Scupra a demisionat din funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali din organizația județeană a PNL Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1510

UPDATE Trei primari PNL din județul Constanța, vizați de intoxicări din partea PSD Constanța (VIDEO)

17 Mar 2024 1265

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 677

Iată cine vrea să conducă judecătoriile din Mangalia și Medgidia! (DOCUMENTE)

05 Mar 2024 946

Mesajul lui Emil Constantinescu despre trecerea în neființă a lui Max Bădin „Regret profund că nu mai este printre noi și că nu am avut ocazia să-mi iau rămas bun”

02 Mar 2024 750

Conferința județeană a PUSL Constanța. Chiforeanu -președinte, Eserghep-primvicepreședinte (FOTO+VIDEO)

01 Mar 2024 1121

ZIUA LIVE Interviu cu Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

27 Feb 2024 724

ZIUA LIVE Gabriel-Octavian Nicolae, președinte al Asociației Societatea Culturală „Magrin 1878”, despre proiecte și noutăți pentru pasionații de fotografie

26 Feb 2024 1002

Preşedintele CNAS, Valeria Herdea „În România sunt peste 200.000 de pacienţi oncologici”

19 Feb 2024 880

Remus Zăgan, ales președinte al Senatului Universității Maritime din Constanța. Averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 1274

Alegeri interne la UAR, Sucursala Constanța. Liviu Merdinian, președinte pentru următorii patru ani

19 Feb 2024 760

Are termen să predea absolut toate actele partidului în original Șoșoacă a divorțat politic de soțul său!

18 Feb 2024 1256