ZIUA in judet

Lucrări diverse pe agenda de lucru a Primăriei Ovidiu

De-a lungul timpului, oraşul Ovidiu, format din localitatea de reşedinţă, Ovidiu, şi satele Culmea şi Poiana, a cunoscut o dezvoltare rapidă ca urmare a numeroaselor proiecte ce au fost implementate cu succes.

Primarul oraşului, George Scupra, spune că în 2018 va investi mai mult în educaţia şi sănătatea copiilor. „Asta este prioritatea numărul unu a administraţiei noastre. E nevoie în continuare de investiţii, sperăm să se deblocheze tot ce înseamnă fonduri europene şi sunt sigur că din primăvara acestui an vom demara şi lucrările. Probabil că în următorii doi-trei ani cele discutate şi promise se vor realiza“, a afirmat primarul oraşului Ovidiu, George Scupra.
 
În ceea ce priveşte priorităţile administraţiei publice locale pentru acest an, lucrurile sunt clare în opinia edilului-şef. „În 2018 vor începe lucrările pentru parcul de pe malul lacului, sperăm să demarăm lucrările şi pentru Castrul Roman, proiectul fiind depus de anul trecut şi aşteptăm doar să semnăm contractul. De asemenea, începem lucrările pentru şcoala şi grădiniţa din satul Poiana. Tot aici, din primăvară ar trebui să demareze lucrările de branşare la reţeaua de gaze - care a fost finalizată anul trecut, lucrarea fiind făcută pe parcursul a trei ani numai din bani de la bugetul local. Sperăm să începem lucrările de asfaltare, pe un proiect cu Ministerul Dezvoltării - în satul Poiana, aproximativ 75% din străzi ar urma să fie asfaltate. Acestea sunt proiectele principale pe care dorim să le implementăm, alături de altele care sunt depuse şi pentru care aşteptăm aprobările“, a declarat, pentru ZIUA în judeţ, şeful administraţiei publice locale din oraşul Ovidiu, George Scupra.

În sprijinul tinerilor  

Pentru a ajuta tinerii, autoritatea locală din Ovidiu a întreprins tot ce a fost necesar pentru a se realiza aici sistemul de iluminat public şi casnic în Cartierul Tineretului. Concret, conform unui contract semnat încă din primăvara anului trecut, Primăria Ovidiu şi-a asumat să finanţeze 50% din valoarea totală a investiţiei, în prezent suma fiind achitată integral. „Acolo a existat un grad ridicat de aşteptare şi am făcut o promisiune tinerilor. Noi ne-am ţinut de promisiune, iar acum Enel va trebui ca, din primăvară, mai precis din luna martie, să înceapă lucrările, iar la finele lunii mai sperăm ca locuitorii acestui cartier să poată încheia contractele de branşare la reţeaua electrică“, a afirmat George Scupra.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trei morţi pe podul de la Ovidiu! Judecătorii au luat o decizie definitivă

18 Jan 2019 2067

Comunicat de presă Străzile din localitatea Poiana, reabilitate şi modernizate. Primăria Ovidiu a atribuit contractul (document)

18 Jan 2019 1714

Accident rutier la Ovidiu. Victima este un pieton. Șoferul a plecat de la locul faptei

16 Jan 2019 480

Şoferul acuzat de tripla tragedie de la Ovidiu a cerut să fie eliberat din arest. Iată ce au decis ieri judecătorii! (video)

15 Jan 2019 685

12 societăţi comerciale din judeţul Constanţa au fost dizolvate. Lista, publicată în Monitorul Oficial

14 Jan 2019 914

Tânără din Constanța care nu a oprit la semnalele poliției, sancționată (galerie foto)

13 Jan 2019 1951

Vreme frumoasă la Constanța. Faleza Cazinoului, preferată de constănțeni (galerie foto)

13 Jan 2019 470

Şoferi sub influenţa băuturilor alcoolice, depistați de poliţişti în județul Constanța

12 Jan 2019 564

Trei morţi pe podul de la Ovidiu! Anunţ de ultim moment al judecătorilor din Constanţa (video)

12 Jan 2019 4981

Incendiu la o casă din Medgidia. Mai multe persoane, evacuate

11 Jan 2019 513

Teren de lângă Târgul de legume - fructe Constanţa, scos la mezat. Cui aparţine şi la ce sumă a fost evaluat

10 Jan 2019 253

Fost preşedinte al Comisiei Naţionale de Arheologie „Cineva să-şi asume un proiect pentru Constanţa, în care dezvoltarea centrului istoric să nu mai fie abordată în detrimentul monumentelor istorice!“ (galerie foto+documente)

10 Jan 2019 1889

Westhouse Group, demersuri pentru ansamblul rezidenţial din Constanţa - zona Popas Cişmea

09 Jan 2019 676

UPDATE. Intervenție de urgență la Ovidiu. Două persoane aflate într-o casă în construcție, intoxicate. În ce stare sunt victimele (video)

07 Jan 2019 1008

O barcă cu motor şi vele va intra în dotarea CERONAV. Cât va costa (document)

07 Jan 2019 552