ZIUA in judet

Lucrări diverse pe agenda de lucru a Primăriei Ovidiu

De-a lungul timpului, oraşul Ovidiu, format din localitatea de reşedinţă, Ovidiu, şi satele Culmea şi Poiana, a cunoscut o dezvoltare rapidă ca urmare a numeroaselor proiecte ce au fost implementate cu succes.

Primarul oraşului, George Scupra, spune că în 2018 va investi mai mult în educaţia şi sănătatea copiilor. „Asta este prioritatea numărul unu a administraţiei noastre. E nevoie în continuare de investiţii, sperăm să se deblocheze tot ce înseamnă fonduri europene şi sunt sigur că din primăvara acestui an vom demara şi lucrările. Probabil că în următorii doi-trei ani cele discutate şi promise se vor realiza“, a afirmat primarul oraşului Ovidiu, George Scupra.
 
În ceea ce priveşte priorităţile administraţiei publice locale pentru acest an, lucrurile sunt clare în opinia edilului-şef. „În 2018 vor începe lucrările pentru parcul de pe malul lacului, sperăm să demarăm lucrările şi pentru Castrul Roman, proiectul fiind depus de anul trecut şi aşteptăm doar să semnăm contractul. De asemenea, începem lucrările pentru şcoala şi grădiniţa din satul Poiana. Tot aici, din primăvară ar trebui să demareze lucrările de branşare la reţeaua de gaze - care a fost finalizată anul trecut, lucrarea fiind făcută pe parcursul a trei ani numai din bani de la bugetul local. Sperăm să începem lucrările de asfaltare, pe un proiect cu Ministerul Dezvoltării - în satul Poiana, aproximativ 75% din străzi ar urma să fie asfaltate. Acestea sunt proiectele principale pe care dorim să le implementăm, alături de altele care sunt depuse şi pentru care aşteptăm aprobările“, a declarat, pentru ZIUA în judeţ, şeful administraţiei publice locale din oraşul Ovidiu, George Scupra.

În sprijinul tinerilor  

Pentru a ajuta tinerii, autoritatea locală din Ovidiu a întreprins tot ce a fost necesar pentru a se realiza aici sistemul de iluminat public şi casnic în Cartierul Tineretului. Concret, conform unui contract semnat încă din primăvara anului trecut, Primăria Ovidiu şi-a asumat să finanţeze 50% din valoarea totală a investiţiei, în prezent suma fiind achitată integral. „Acolo a existat un grad ridicat de aşteptare şi am făcut o promisiune tinerilor. Noi ne-am ţinut de promisiune, iar acum Enel va trebui ca, din primăvară, mai precis din luna martie, să înceapă lucrările, iar la finele lunii mai sperăm ca locuitorii acestui cartier să poată încheia contractele de branşare la reţeaua electrică“, a afirmat George Scupra.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pe contre! Şi FC Viitorul, şi FCSB au încercat să dea lovitura de graţie Gică Hagi - „Aceasta e frumuseţea fotbalului“

23 Apr 2019 362

Semifinala Cupei României Biletele de acces la meciul FC Viitorul - CSU Craiova se pot achiziţiona de marţi

22 Apr 2019 357

Pe final, s-a jucat cu garda jos! FC Viitorul - FCSB, meci în Liga 1 la Ovidiu cu două goluri și două cartonașe roșii

21 Apr 2019 749

Fotbalul judeţului Constanţa Rezultatele din etapa a 26-a a Ligii a 4-a

21 Apr 2019 776

FC Viitorul - FCSB, duminică, la Ovidiu Gică Hagi - „Ca să ne gândim la victorie, trebuie să jucăm perfect" (galerie foto)

20 Apr 2019 460

Fotbalul judeţului Constanţa Ce meciuri se joacă în weekend la Liga a 4-a, a 5-a şi a 6-a

20 Apr 2019 660

Cu casa închisă! La Ovidiu, se joacă FC Viitorul - FCSB. Un nou duel teribil! Trupa lui Hagi vine după trei victorii la rând

20 Apr 2019 975

Zeci de jandarmi vor fi prezenți la meciul de fotbal dintre FC Viitorul şi FCSB. Partida are loc pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu

19 Apr 2019 537

Lider nou în Liga a 5-a, după ce Viitorul Pecineaga a fost învinsă de AS Pelinu, într-un meci cu 12 goluri!

19 Apr 2019 560

CLM, chemat în judecată Asociația „Piața Ovidiu“ a atacat în instanță regulamentul de acces în zona peninsulară

19 Apr 2019 1092

Centrul Cultural „Elena Roizen“ din Ovidiu, gazda spectacolului „Hai la joc şi voie bună“

18 Apr 2019 559

FC Viitorul joacă la Ovidiu cu FCSB. Informaţii despre biletele de intrare la meci

17 Apr 2019 1070

Are patru reprezentanţi în cel mai bun „11“ FC Viitorul este echipa cu cele mai multe ocazii de gol pe meci din play-off! (galerie foto)

17 Apr 2019 453

Atenție șoferi! Se lucrează pe DN3C între Constanța și Ovidiu. Drumul va fi reabilitat (galerie foto+video)

15 Apr 2019 1823

„Să se pregătească, să nu doarmă cumva!“ Mesajul lui Gică Hagi pentru adversarele din play-off. Urmează meciul cu FCSB

15 Apr 2019 481