Lucrări diverse pe agenda de lucru a Primăriei Ovidiu

De-a lungul timpului, oraşul Ovidiu, format din localitatea de reşedinţă, Ovidiu, şi satele Culmea şi Poiana, a cunoscut o dezvoltare rapidă ca urmare a numeroaselor proiecte ce au fost implementate cu succes.

Primarul oraşului, George Scupra, spune că în 2018 va investi mai mult în educaţia şi sănătatea copiilor. „Asta este prioritatea numărul unu a administraţiei noastre. E nevoie în continuare de investiţii, sperăm să se deblocheze tot ce înseamnă fonduri europene şi sunt sigur că din primăvara acestui an vom demara şi lucrările. Probabil că în următorii doi-trei ani cele discutate şi promise se vor realiza“, a afirmat primarul oraşului Ovidiu, George Scupra.
 
În ceea ce priveşte priorităţile administraţiei publice locale pentru acest an, lucrurile sunt clare în opinia edilului-şef. „În 2018 vor începe lucrările pentru parcul de pe malul lacului, sperăm să demarăm lucrările şi pentru Castrul Roman, proiectul fiind depus de anul trecut şi aşteptăm doar să semnăm contractul. De asemenea, începem lucrările pentru şcoala şi grădiniţa din satul Poiana. Tot aici, din primăvară ar trebui să demareze lucrările de branşare la reţeaua de gaze - care a fost finalizată anul trecut, lucrarea fiind făcută pe parcursul a trei ani numai din bani de la bugetul local. Sperăm să începem lucrările de asfaltare, pe un proiect cu Ministerul Dezvoltării - în satul Poiana, aproximativ 75% din străzi ar urma să fie asfaltate. Acestea sunt proiectele principale pe care dorim să le implementăm, alături de altele care sunt depuse şi pentru care aşteptăm aprobările“, a declarat, pentru ZIUA în judeţ, şeful administraţiei publice locale din oraşul Ovidiu, George Scupra.

În sprijinul tinerilor  

Pentru a ajuta tinerii, autoritatea locală din Ovidiu a întreprins tot ce a fost necesar pentru a se realiza aici sistemul de iluminat public şi casnic în Cartierul Tineretului. Concret, conform unui contract semnat încă din primăvara anului trecut, Primăria Ovidiu şi-a asumat să finanţeze 50% din valoarea totală a investiţiei, în prezent suma fiind achitată integral. „Acolo a existat un grad ridicat de aşteptare şi am făcut o promisiune tinerilor. Noi ne-am ţinut de promisiune, iar acum Enel va trebui ca, din primăvară, mai precis din luna martie, să înceapă lucrările, iar la finele lunii mai sperăm ca locuitorii acestui cartier să poată încheia contractele de branşare la reţeaua electrică“, a afirmat George Scupra.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Înaintea ședinței CLM Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la Primăria Constanța, îi înmânează lui Chițac un bilet către Eforie (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 782

Teren de aproximativ 4.000 mp scos la licitație de Primăria Cernavodă, județul Constanța

28 Mar 2024 353

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu victime pe varianta Ovidiu! (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 1881

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a bătut palma cu firma impresarului Radu Groza!

27 Mar 2024 586

Document Cum va arăta viitorul campus școlar, construit la Ovidiu, județul Constanța, de Institutul Maarif?

27 Mar 2024 583

Cumpărări directe Constanța Tecrad Inginerie SRL asigură dirigenția de șantier pentru lucrările de la Școala Gimnazială nr. 3 Culmea, din Ovidiu (DOCUMENT)

26 Mar 2024 489

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu trei mașini pe varianta Ovidiu! (FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 5268

Incident la Medgidia. Trei tineri prinși de jandarmi cu substanțe interzise (FOTO)

25 Mar 2024 467

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1447

IPJ Constanța repară sediul inspectoratului și sediul Secției 3 Poliție!

24 Mar 2024 593

Proces între Prefectul Județului Constanța și Primarului orașului Ovidiu. Dosarul, pe rolul Tribunalului

23 Mar 2024 469

Tenis de masă Cristian Chirița, de la CSM Constanța, medaliat cu aur la Campionatul Național de seniori (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 559

Marș al susținătorilor AUR la Constanța! Mai multe persoane participă la eveniment (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Mar 2024 981

Fotbalistele de la Farul Constanța, meci acasă contra liderului clasamentului. „Așteptăm fanii să ne susțină în număr cât mai mare“

22 Mar 2024 898

Farul Constanța, victorie în amicalul cu Unirea Slobozia (GALERIE FOTO + VIDEO)

22 Mar 2024 1130