Se caută soluţii pentru construirea unui teren de fotbal Infrastructura drumurilor, prioritatea zero la Topraisar în acest mandat (galerie foto)


 
Aleşii locali din comuna Topraisar fac eforturi susţinute pentru ca toate lucrările importante să fie finalizate cu succes, iar comunitatea să se bucure de toate utilităţile şi avantajele unui trai modern. La capitolul infrastructură rutieră intravilană reabilitată, comunitatea se poate lăuda că stă cu mult mai bine decât alte localităţi din judeţ. Străzile au fost pietruite integral şi asfaltate cu fonduri de la bugetul local.
 

„Pentru noul mandat, avem un proiect foarte important. Vrem să facem o analiză a tuturor drumurilor din comună. Să vedem unde este nevoie urgentă de intervenţie, să vedem ce drumuri trebuie reabilitate, ce drumuri trebuie asfaltate, ce drumuri pietruite trebuie reabilitate sau chiar modernizate. Aceasta este prioritatea zero, pentru care trebuie să găsim resurse în următorii patru ani“, a declarat primarul Stelian Gheorghe.

 
Un proiect important, care se află în faza studiului de fezabilitate, are ca obiectiv asfaltarea a şase kilometri de străzi din toată comuna. De-a lungul timpului, la Topraisar au fost executate mai multe lucrări menite a veni în sprijinul comunităţii, însă investiţiile nu se opresc aici. Toată atenţia autorităţilor se centrează pe reabilitarea de drumuri, investiţii ce urmează a fi realizate din fonduri comunitare. În prezent, se mai lucrează la reabilitarea a nouă kilometri de drumuri, proiect realizat cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării, după cum spun reprezentanţii Primăriei Topraisar.
 
Un alt proiect aflat în vizorul aleşilor locali este accesarea de fonduri europene pentru construirea unei săli de sport. Până acum, localitatea nu a beneficiat de o sală de sport ultramodernă, astfel că administraţia analizează posibilităţile de accesare a fondurilor europene în acest sens.
 
„Pe lângă proiectele de infrastructură a drumurilor, căutăm soluţii şi pentru realizarea unui stadion de fotbal. Acesta va fi construit lângă parcul recent amenajat în localitate. Este o investiţie necesară, pentru că nu avem în prezent un stadion al nostru, deşi avem băieţi talentaţi la fotbal“, a conchis primarul comunei Topraisar.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Primăria Topraisar dotează sala de sport cu aparatură și echipamente specifice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 593

Cumpărări directe Constanța SC Degreen SRL tunde gazonul de pe terenuri de sport din comuna Topraisar (DOCUMENT)

17 Apr 2024 512

Cumpărări directe Constanța O firmă din județul Satu Mare va dota cu mobilier școala și grădinița din comuna Topraisar (DOCUMENT)

04 Apr 2024 446

Licitații Constanța Școala din localitatea Movilița, comuna Topraisar va fi reabilitată cu bani din PNRR (DOCUMENT)

02 Apr 2024 690

Afaceri Constanța Primăria Topraisar, contract cu o firmă din Iași pentru elaborarea documentației tehnice în vederea obținerii autorizației de construire (DOCUMENTE)

19 Mar 2024 683

Școlile din comuna Topraisar, județul Constanța, dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

02 Mar 2024 598

Licitații Constanța Kokkai Comimpex SRL, contract pentru servicii de pază în comuna Topraisar (DOCUMENT)

20 Feb 2024 830

Decizie definitivă a magistraților Curții de Apel Constanța în cazul licitației pentru servicii de pază organizată de comuna Topraisar

02 Feb 2024 878

Primăria Topraisar, județul Constanța, obligată de CNSC să reevalueze ofertele privind achiziția serviciilor de pază. Iată decizia Consiliului!

06 Jan 2024 2446

Licitații Constanța Primăria Topraisar, contract cu firma care s-a ocupat de fântânile arteziene din Constanța (DOCUMENT)

01 Nov 2023 1014

Licitații Constanța Primăria Topraisar, contract atribuit Alcon Grup 2001 SRL Cumpăna, pentru modernizarea Liceului Tehnologic Topraisar (DOCUMENT)

01 Oct 2023 1482

Constanța Achiziții noi la Primăria Topraisar prin cumpărare directă

17 Aug 2023 1057

Licitații Constanța Primăria Topraisar a atribuit un contract pentru modernizarea infrastructurii rutiere (DOCUMENT)

13 Jul 2023 1420

Primăria Topraisar, județul Constanța închiriază Clădirea Pieței Agroalimentare!

16 Jun 2023 1012

​Primăria Topraisar, județul Constanța vinde un teren de peste 800 mp, în comună

14 Jun 2023 1511