Uniforme noi pentru viitorul localităţii Şcolarii din comuna Grădina, cei mai mândri elevi din judeţ

Moş Nicolae a venit mai devreme pentru elevii comunei Grădina. Zilele acestea, şcolarii din comună, de la cei mai mici, din clasele pregătitoare, până la cei mai mari, de clasa a VIII-a, au uniforme noi pentru şcoală. Autorităţile locale, în frunte cu primarul Gabriela Iacobici, au depus eforturi susţinute, de la începutul anului şcolar pentru a găsi cele mai bune oferte la fabricile de textile din judeţ, unde să fie confecţionate uniformele micuţilor. Primăria a primit un ajutor important de la reprezentanţii unui dezvoltator local, care a sprijinit confecţionarea şi distribuirea a 139 de uniforme şcolare compuse din fustă sau pantaloni, două cămăşi, vestă şi cravată.

„Este vorba despre o sponsorizare care se ridică la aproximativ 30.000 de lei. Ne-am propus, de la început, să facem nişte uniforme mai vesele, pe care copiii să le poarte cu drag, şi credem că am reuşit“, a declarat primarul comunei Grădina, Gabriela Iacobici. Şefa autorităţii locale a precizat: „Această acţiune, derulată cu sprijinul sponsorilor, vine în întâmpinarea unei nevoi identificate de mult. Ne-am propus, prin implementarea unui sistem de uniforme şcolare, să le oferim celor mici şansa de a se remarca prin rezultatele pe care le au la învăţătură, reducându-le astfel din griji atât copiilor, cât şi părinţilor, şi ne bucurăm că am găsit înţelegere şi suport din partea acestor oameni cu suflet mare, care ne-au sprijinit şi cu alte ocazii.

Uniformele au fost realizate la o fabrică din Medgidia, suntem mulţumiţi de rezultat şi sperăm ca cei mici să aibă grijă de ele şi să le poarte cu mândrie“. Iar pentru ca darul să fie complet, uniformele au fost împărţite alături de o ciocolată, care să le îndulcească mai mult ziua învăţăceilor.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Elevii din Grădina vor primi, săptămâna viitoare, uniforme noi. Primarul Gabriela Iacobici, despre frumoasa iniţiativă

24 Feb 2018 2295

Început de an şcolar cu noutăţi pentru elevi La Grădina a fost inaugurat cel mai nou teren de sport, cu gazon artificial (galerie foto)

17 Sep 2014 3192