Căminul Cultural Albeşti, pregătit de sărbătoare

Albesti_primar_Gheorghe_Moldovan_1.jpgNu mai este mult timp până când copiii vor umple sala Căminului Cultural din localitate pentru a-l întâlni pe Moş Crăciun.

Primarul localităţii Albeşti, Gheorghe Moldovan, susţine că şi în această iarnă copiii vor primi cadouri în luna decembrie. Rând pe rând, cele cinci şcoli din localitate vor organiza în incinta Căminului Cultural sărbătoarea „Pomului de Crăciun". Ca de fiecare dată, elevii vor recita poezii şi vor dansa, chemându-l pe Moş Crăciun să li se alăture. Cu complicitatea autorităţii locale, Moşul va fi darnic, iar în desaga lui se vor găsi cadouri pentru toţi cei 550 de copii din Albeşti.

Ca de fiecare dată, autoritatea locală nu-i va uita nici pe bătrâni. Persoanele vârstnice vor primi în ajunul sărbătorii Naşterii Domnului pachete cu alimente, care vor conţine un pui, un kilogram de ulei, un kilogram de zahăr şi un cozonac.

Atât localitatea, cât şi instituţiile publice sunt pregătite să primească sărbătorile aşa cum se cuvine. Primarul Gheorghe Moldovan a precizat că Albeşti nu va rămâne înzăpezit la iarnă. „Avem utilaje pentru intervenţia pe drumurile comunale. Ne-am făcut, de asemenea, rezerve de material antiderapant. Ne vom descurca cu forţe proprii", a afirmat şeful autorităţii locale. Şcolile şi instituţiile publice nu vor avea nici ele de suferit din cauza frigului. Primarul a mărturisit că şi-a făcut rost din timp de combustibilul necesar încălzirii unităţilor de învăţământ şi instituţiilor publice. Gheorghe Moldovan a explicat că la grădiniţele din Cotu Văii şi Albeşti sunt montate centrale termice, în timp ce la şcoala din Albeşti şi la Căminul Cultural din Cotu Văii încălzirea se face cu ajutorul unor sobe. La anul, primarul a menţionat că intenţionează să monteze o centrală termică şi la şcoala din Albeşti.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imobile scoase la vânzare de Primăria Cuza Vodă, județul Constanța. Iată unde sunt situate

19 Apr 2024 165

Vrei să amenajezi o grădină de legume? Primăria Agigea, județul Constanța lansează licitație pentru concesionarea unui teren

19 Apr 2024 241

Imobiliare Constanța Complex Savoy SA, răspuns negativ de la Primăria Constanța

19 Apr 2024 243

ZIUA LIVE Mihai Vîlcu, candidat USR la Primăria Ghindărești – „2024 este un an foarte greu din punct de vedere electoral” (VIDEO)

19 Apr 2024 214

Licitații Tulcea Elevii de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din Babadag vor primi, zilnic, pachete alimentare de la SC Complex Anelis SRL (DOCUMENT)

19 Apr 2024 199

Declarații de avere Alexandrina Elena Șocarici, secretar la Primăria Dumbrăveni, averea și interesele (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 224

Raportul informării și consultării publicului Pro și contra edificării unei clinici medicale în municipiul Constanța, investiția Cardiozone Med! (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 303

Cumpărări directe Constanța Cât plătește Primăria Năvodari pentru cosit zone verzi adiacente căilor publice (DOCUMENT)

19 Apr 2024 280

Licitații Tulcea Woodart SRL va dota Școala Gimnazială Ostrov cu mobilier și materiale didactice (DOCUMENT)

19 Apr 2024 238

Cumpărări directe Constanța Primăria Istria investește în lucrări de amenajare a platformei Școala Nuntași (DOCUMENT)

19 Apr 2024 218

Primăria Constanța „Ovidio Running” a ajuns la a treia ediție. Iată ce restricții de circulație vor fi

19 Apr 2024 297

Locuri de muncă Constanța Primăria Municipiului Mangalia scoate la concurs un post vacant. Detalii

19 Apr 2024 314

Atenție, constănțeni! În perioada următoare se vor verifica toate cele 63 de sirene de alarmare publică din Constanța

19 Apr 2024 393

Primăria Constanța Întâlnire de lucru la Direcția Generală de Asistență Socială. Iată despre ce s-a discutat

19 Apr 2024 379

Cumpărări Directe Primăria Cuza Vodă, județul Constanța cumpără pachete pentru sărbători. Ce produse vor conține (DOCUMENT)

18 Apr 2024 591