Firma Condorii Sult, invinsa in procesul cu Primaria Limanu

cap_2_dreapta_limanu_primaria_03.jpgPrimăria Limanu a câştigat procesul cu SC Condorii Şulţ SRL, care contestase în instanţă licitaţia privind asfaltarea unor drumuri în comună.

Este vorba, mai exact, despre licitaţia privind asfaltarea unor drumuri interioare în localităţile 2 Mai şi Vama Veche, în lungime totală de cinci kilometri. Valoarea totală a investiţiei este de un milion de euro, lucrările fiind finanţate din fonduri europene, prin intermediul unui proiect transfrontalier Phare CBC 2006, derulat în parteneriat cu Bulgaria. Iniţial, Primăria Limanu a desemnat câştigătoare a licitaţiei oferta SC Tehnologica Radion SRL, însă firma Condorii Şulţ, din Ploieşti, care a venit la licitaţie cu preţul cel mai scăzut, a contestat rezultatul la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor. Acest for a soluţionat contestaţia în favoarea Primăriei Limanu, însă societatea ploieşteană nu s-a lăsat şi a continuat acţiunea împotriva autorităţii locale din Limanu, în instanţă. Potrivit primarului comunei Limanu, firma din Ploieşti ar fi ofertat un preţ situat cu mult sub cel al pieţei, ceea ce încurcă socotelile administraţiei locale, întrucât, susţine primarul, în majoritatea cazurilor, societăţile care ofertează preţuri cu mult sub valoarea estimată încheie ulterior contracte adiţionale. Edilul-şef al comunei Limanu ne-a declarat că, pe 19 octombrie, Curtea de Apel Constanţa a dat câştig de cauză primăriei. Astfel, câştigătoare a licitaţiei a fost declarată SC Tehnologica Radion.

limanu_primar_nicolae_iustin_urdea_05.jpgCanalizarea, gata la primăvară

În paralel cu acest proiect, autoritatea locală derulează şi lucrările la sistemul de canalizare. În prezent, investiţia este realizată în proporţie de 50%. Primarul Iustin Urdea ne-a declarat că lucrarea va fi dată în folosinţă în primăvara anului viitor. Până atunci va fi realizată şi staţia de pompare a apei uzate. Edilul din Limanu a subliniat faptul că sistemul de canalizare al comunei va utiliza staţia de epurare a municipiului Mangalia.

Un alt proiect important pentru comunitate este şi cel privind realizarea şoselei de centură, care să ocolească zonele 2 Mai şi Vama Veche, cu extindere către satul Hagieni. Potrivit primarului Urdea, proiectul se află în evaluare în momentul de faţă.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria unei comune din Tulcea cumpără un buldoexcavator. Care este valoarea contractului (DOCUMENT)

06 Jul 2023 1203

CS Victoria Cumpăna Micii fotbaliști, locul șase pe țară la Cupa Satelor. Rugbystul Andrei Chelaru, bronz la Gimnaziada din Franța (GALERIE FOTO)

24 May 2022 2277

Modalități de creștere a densității osoase

03 Sep 2019 2091

Şcoala nr. 31 din Constanţa şi Asociaţia Bibliovoluntarii din Medgidia, pe podiumul unui concurs organizat de Enel

28 Nov 2017 2518

Elevii s-au întrecut pe stadionul Farul la ONSS şi la Gimnaziadă

09 Apr 2017 3565

Bancul zilei Cu fetele în autobuz

18 Feb 2017 1730

Celebrul pilot Neil Cunningham a murit. A jucat în James Bond și a fost șofer pentru Top Gear (video)

25 May 2016 2170

Andreea Mitu și Ipek Soylu au câștigat turneul WTA de la Istanbul

24 Apr 2016 1727

Petiție la sediul BBC Un milion de fani Top Gear îl vor înapoi pe Jeremy Clarkson (video)

23 Mar 2015 2127