Primaria Pantelimon isi infiinteaza structura de urbanism

pantelimon_primar_neicu_vasile_02.jpgPrimăria Pantelimon resimte criza din plin. Primarul Vasile Neicu ne-a declarat că administraţia locală pe care o conduce se confruntă cu probleme financiare pe care speră să le poată rezolva în curând.

Edilul-şef este de părere că înfiinţarea unei structuri de urbanism la nivelul comunei, va scoate Pantelimonul din criză. „Externalizăm compartimentul de urbanism. Sperăm să ne punem pe picioare din trimestrul trei sau patru", ne-a declarat primarul Vasile Neicu. Edilul susţine că investitorii în centrale eoliene vor contribui la redresarea financiară a comunei, prin plata taxelor de urbanism, astfel încât, autoritatea locală ar putea scăpa cât de cât de griji.

Un proiect în curs de finalizare al primarului din Pantelimon este şi cel privind realizarea terenului de sport, care a fost deja acoperit cu tartan. Tartanul este o suprafaţă de joc pentru terenuri de tenis, multifuncţionale, de baschet, volei etc. Este o soluţie dintre cele mai bune pentru pavimentarea terenurilor de sport, suprafaţa fiind realizată prin turnarea unor straturi de cauciuc reciclat sau EPDM (un tip de cauciuc sintetic). Terenul va fi dotat şi cu instalaţie de nocturnă şi va fi şi împrejmuit. Primarul Vasile Neicu a precizat că, din toată sărăcia, va face în aşa fel încât să împrejmuiască terenul cu tartan, astfel încât suprafaţa cauciucată să fie protejată şi să reziste cât mai mult.

Alte trei obiective de investiţii importante pentru comunitatea locală din Pantelimon sunt reabilitarea grădiniţei din satul Nistoreşti, a grădiniţei şi a căminului cultural din Pantelimon de Jos. Aceste trei edificii au fost incluse în planul de investiţii pe 2010 al SC Domeniul Public şi Privat Judeţean SRL din subordinea Consiliului Judeţean Constanţa, aşadar, vor fi reparate cu sprijinul instituţiei judeţene. Repararea grădiniţelor de la Nistoreşti şi Pantelimon a fost estimată de către reprezentanţii SRL-ului CJC la peste patru miliarde de lei vechi pentru fiecare imobil, iar pentru căminul cultural din Pantelimon de Jos, reabilitările au fost estimate la peste cinci miliarde de lei vechi.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

hauta lamiita

09 Nov, 2010 17:50

va rog frumos sa rezolvati problema cu apa potabila.Domnu Primar poate acest an nu maie necesarul sa bem apa din bidoane de plastic tinuta de trei zile. sper sa avem apa toata ziua la pantelimon de jos atit sa faceti bun si in pantelimon de jos.strazile nu sint de loc amenajate ar trebui sa le puneti putin la punct apare satul acela foarte pustiu.va rog frumos lasati terenul de sport mai tirziu ca nu stam in apa de el,si faceti ce este mai important pentru ca copiii nostri nu vin la comuna sa faca sport ei vin la scoala si la ora 3 dupa amiaza nu stie cum sa se urce in microbuzul scolar mai repede sa vina acasa ca sint morti de foame.si daca au 2 ore libere pe zi fac sport pe sosele.lacomuna se fac prea multe si la celelalte localitati nici nu se vorbest pe viitor.

hauta lamiita

09 Nov, 2010 17:31

Domnu Primar sa stiti ca eu sint de acord cu ce ati realizat pina acum ceia ce nu sint de acord este ca noi nu putem sa avem si noi un loc de munca pecomuna aceasta si sintem inevoiti sa plecam in strainatate pntru a cistiga un ban dea putea intretine familiile in tara.si raul este ca daca avem o problema si trbuie sa ejungem la dv.ne spunti asa de usor ca nu leam dat educatie copiilor.dar Domnule Primar puteti sa fiti in doua locuri???????????

Articole asemanatoare

Infrastructura rutieră, prioritară în mediul rural Primăria Pantelimon şi-a propus să termine asfaltarea tuturor drumurilor

25 May 2017 2759

Anunţuri, 9 mai 2017

09 May 2017 2214

Primarul comunei Pantelimon, condus mâine pe ultimul drum

08 May 2017 2976

UPDATE Primarul comunei Pantelimon, Vasile Neicu, a încetat din viaţă

06 May 2017 11356

Proiecte pentru reabilitarea de drumuri în comuna Pantelimon

20 Feb 2017 1739

Reţelele de apă şi canalizare din Pantelimon, finalizate până în vară

26 Jan 2017 2546

Comuna Pantelimon va construi un centru after school pentru copiii din familiile fără posibilităţi materiale

05 Dec 2016 3353

Pentru a administra reţeaua de apă potabilă şi canalizare a întregii comune Primăria Pantelimon şi-a înfiinţat firmă

03 Nov 2016 2758

Investiţii mari la Pantelimon - centru after school, canalizare, apă potabilă şi asfaltarea străzilor

20 Oct 2016 2753

​Proiectul centrului pentru copiii defavorizaţi din comuna Pantelimon, depus pentru finanţare europeană

22 Sep 2016 3122

Rețelele de apă și canalizare, aproape gata Primăria Pantelimon pregătește o discuție cu toți cetățenii comunei

25 Aug 2016 2238

Banii europeni, soluţia aşteptată de Primăria Pantelimon pentru construirea centrului after school

07 Jul 2016 2382

Proiectele continuă la Pantelimon. Centrul after school, una dintre priorităţile primarului

30 Jun 2016 2745

Se înalţă zidurile Căminului cultural din Runcu! Canalizarea şi reţeaua de apă, priorităţi ale comunei Pantelimon

04 May 2016 3081

Se înalţă pe zi ce trece căminul cultural de la Runcu Centrul after school din comuna Pantelimon mai are puţin de aşteptat

14 Apr 2016 3478