ZIUA satelor

Tudor Nadrag „Miniera Medgidia ne blocheaza o investitie de 40 milioane euro"

tudor_nadrag_-_cap_2.jpgPrimarul se gândeşte să acţioneze în instanţă societatea, care refuză să pună la dispoziţie o mică suprafaţă de teren necesară construirii unei fabrici de peleţi

La Hârşova se fac ultimele investigaţii arheologice pentru construirea centrului electric pe resturi vegetale.

Primarul oraşului, Tudor Nădrag, ne-a declarat că uzina va avea o capacitate de 20 megawaţi. „Va asigura energie cât pentru patru Hârşove, având în vedere faptul că Hârşova consumă în momentul de faţă patru megawaţi", a afirmat el. Investitorul este o companie belgiană reprezentată în România de SC Electrawinds RSA Hunedoara. Centrala electrică va fi amplasată, potrivit proiectului, pe strada Salciei nr. 3, între baza de recepţie şi centrala termică de zonă, terenul pus la dispoziţie pentru întreaga investiţie fiind în suprafaţă de 6 ha. Valoarea investiţiei este de 80 milioane euro.

Potrivit edilului, aceeaşi companie este interesată să construiască la Hârşova o fabrică de peleţi, pe un teren aflat în momentul de faţă în exploatarea carierei aparţinând SC Miniera Medgidia SA, pe care autoritatea locală intenţionează să o acţioneze în judecată pentru distrugerea iremediabilă a arealului exploatat, după cum a precizat primarul.

Pentru fabrică sunt necesari 150 mp

Potrivit lui Tudor Nădrag, această a doua potenţială investiţie, în valoare de 40 milioane euro, este însă blocată, deocamdată, de refuzul Miniera Medgidia de a pune la dispoziţie 150 mp pentru construirea uzinei pe peleţi. Primarul oraşului Hârşova a precizat că firma din Medgidia exploatează 22 ha, dintre care patru îi aparţin, fiind alocate prin HG 834/1991 privind stabilirea şi evaluarea unor terenuri deţinute de către societăţile comerciale cu capital de stat. Potrivit edilului din Hârşova, restul suprafeţei aflate în exploatarea Miniera Medgidia a fost concesionată în 1986 de la Consiliulul Judeţean Popular. Primarul a precizat însă că s-a consultat cu avocaţii şi că ambele situaţii prin care Miniera Medgidia exploatează cele 22 ha sunt atacabile, astfel încât, se gândeşte să acţioneze în instanţă această societate pentru blocarea investiţiei. „Aşa cum am mai spus, terenul exploatat de către Miniera Medgidia a fost distrus iremediabil. Eu ştiu că şi cei de la Agenţia Resurselor Minerale şi cei de la Apele Române aveau obligaţia să supravegheze modul în care este exploatat terenul. Vom găsi o soluţie pentru a ne face dreptate", a precizat Tudor Nădrag.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Sictir

09 May, 2011 19:51

"Surmelis Argentina Pusa" , fa bine si consulta cat mai rapid un psiholog , esti cu capu` rau de tot. Eventual cauta un loc de munca , asta ca sa nu mai ai timp sa scrii tone de mesaje pe net!

Tepes

15 Dec, 2010 12:59

O investitie de 40 milioane de euro pentru Orasul Harsova este notabila si nu esclude reabilitarea agriculturii. Felicitari primarului si pentru 200 de locuri de munca mai ales acum cand statul le reduce. Sa nu uitam ca Nadrag a dat locuri de munca oamenilor si cand nu avea aceasta functie, iar Chirita avea grija sa-si plimbe palaria pe strazile neasfaltate! Ce au merele cu perele doamna Argentina? Mamulea cumva ? Asta era comunista aia de semana cu Ana Pauker !

SURMELIS ARGENTINA PUSA

17 Jul, 2010 12:53

Dupa spusele celor de la conducerea Primariei orasului HARSOVA de Constanta , sunt nevoie de 4000 de LOCURI DE MUNCA stabile. Din cele 4000 de persoane care au nevoie urgenta de un LOC DE MUNCA ,2000 de persoane sunt din comunitatea ROMA turca si romanizata...200 de locuri de munca, sunt SUFICIENTE ??? SIGUR CA NU, dar cine sa auda si sa vada DIFERENTA ??? cineva care vrea sa dezvolte AGRICULTURA locala , nu-i asa ???

SURMELIS ARGENTINA PUSA

04 Jul, 2010 15:51

OBSEDATII din PRIMARIA orasului HARSOVA de Constanta au gasit FIRMA BIOZEPHIROS din GRECIA ,specializata pe producerea ENERGIEI ELECTRICE neconventionale de EOLIENE ,care DORESTE sa instaleze 24 de turbine de EOLIENE,pe un teren care putea fi FOLOSIT foarte bine DE o SERA sau DE o FERMA DE ANIMALE... OBSEDATII din PRIMARIA harsoveana nu AUD, nu VAD, nu INTELEG , ca si cum ar avea CREIERELE SPALATE de o ARMA PSIHOTRONICA . OBSEDATII din PRIMARIA HARSOVA nu-si dau seama ca LOCUITORII acestui oras au NEVOIE urgenta de MII de LOCURI DE MUNCA in AGRICULTURA locala ,in SERE si MICRO FERME de crestere a PASARILOR si ANIMALELOR, pentru a scapa de CRIZA ECONOMICA ce le-a bagat SARACIA si FOAMETEA in case ???

SURMELIS ARGENTINA PUSA

03 Jul, 2010 09:44

Ieri, 02-07-2010, am dat DECLARATIE impotriva urmatorilor invinuiti penali: BOSTAN MARIUS CEZAR,IONEL CHIRITA si DINU PATRICIU.De asemenea , am declarat verbal politistului anchetator ca ma voi pregati pentru functia de PRIMAR al orasului HARSOVA de Constanta, intrucat actuala conducere a PRIMARIEI acestui oras formata din primar , vice primar si consilieri locali nu-si indeplinesc INDATORIRILE conform functiilor pe care le ocupa in prezent, respectiv de ATRAGERE, de CREERE a mii de LOCURI DE MUNCA si nu 200 cum au acestia in plan, ceeace reprezinta ”o floare intr-o primavara”.

SURMELIS ARGENTINA PUSA

30 Jun, 2010 08:55

Cine nu este de ACORD cu creerea imediata a LOCURILOR DE MUNCA in AGRICULTURA este ZOMBIE, deci un PERICOL SOCIAL si POLITIC...

SURMELIS ARGENTINA PUSA

28 Jun, 2010 10:19

De ce primarul orasului HARSOVA de Constanta, TUDOREL NADRAG , vice primarul si Consilierii Locali harsoveni nu DORESC investitii in domeniul AGRICULTURII locale ??? INTERES POLITIC local si INTERNATIONAL pentru ca in septembrie 2009 PRIMARUL orasului HARSOVA de Constanta ANUNTA o investitie BELGIANA in valoare de 100 de MILIOANE de euro pentru 200 de LOCURI DE MUNCA pe care a schimbat-o in IUNIE 2010 ca fiind o investie tot BELGIANA ,tot in domeniul producerii de ENEREGIE ELECTRICA pe bio gaz dar cu o valoare de 40 de MILIOANE DE EURO pentru creerea TOT A 200 de LOCURI DE MUNCA . CLIENTELA POLITICA locala este sustinuta si de CLIENTELA POLITICA EUROPEANA din moment ce nu-i INTERESEAZA dorinta noastra de a avea o AGRICULTURA dezvoltata , cum am avut INTOTDEAUNA ...

SURMELIS ARGENTINA PUSA

27 Jun, 2010 09:49

De ce OPOZITIA harsoveana ,PNL si PSD,se ocupa de COCHETARIA orasului HARSOVA de Constanta si nu de eliminarea SARACIEI si SOMAJULUI prin atragerea INVESTITIILOR in AGRICULTURA ,indiferent ca sunt STRAINE sau de la GUVERN ??? Sa fie vorba de LAUDE ELECTORALE ??? Sa fie vorba de INCOMPETENTA PROFESIONALA ??? Sa fie vorba de SANTAJ POLITIC si ESCROCHERIE POLITICA ??? Ultima varianta este cea adevarata . De ce ??? Simplu. PNL si PSD au cei mai ESCROCI LIDERI , cei mai PERFIZI LIDERI , cei mai MINCINOSI LIDERI.De ce liberalul IONEL CHIRITA ,fost primar liberal al orasului HARSOVA de Constanta nu a folosit BANII din IMPRUMUTUL de la BANCI , pentru finalizarea si darea in folosinta a cladirilor incepute de EL si a preferat sa bage BANII in ASFALT cu un pret de trei ori mai mare ???

SURMELIS ARGENTINA PUSA

26 Jun, 2010 08:58

Cu 40 de milioane de euro se pot CREEA 1600 de LOCURI DE MUNCA in AGRICULTURA locala.De ce OPOZITIA harsoveana VREA ALTCEVA ??? INTERES POLITIC, nu-i asa ??? Nici in fund nu va doare ca orasul HARSOVA de Constanta ARE NEVOIE de 4000 de LOCURI DE MUNCA si AGRICULTURA este cea mai indicata pentru a NE SCAPA DE SARACIE.

SURMELIS ARGENTINA PUSA

24 Jun, 2010 07:04

PRIMARUL orasului HARSOVA de Constanta ,TUDOREL NADRAG ,vice primarul si Consiliul Local sunt condusi din ”umbra” de liberalul extremist IONEL CHIRITA si armata sa formata de Firma de paza si garda ”carsium”,echipele de ”trepadusi”romi sau romani si de ARMA PSIHOTRONICA, ce nu permit creerea LOCURILOR DE MUNCA in AGRICULTURA in numar de cel putin 1600 de locuri ceeace echivaleaza cu 200 de locuri de munca in producerea ENERGIEI ELECTRICE dar REZERVATE rudelor OPOZITIEI. HARSOVA are nevoie de 4000 de LOCURI DE MUNCA nu de 200 de locuri de munca dupa cum pofteste OPOZITIA extremista, transformata intr-o ARMATA de GOLANI .

SURMELIS ARGENTINAPUSA

22 Jun, 2010 10:18

Cine trebuie sa le ”deschida ochii” celor din PRIMARIA Harsova de Constanta pentru a VEDEA diferenta unei investitii de 40 de milioane de euro in AGRICULTURA care poate creea 1600 LOCURI DE MUNCA si cea de 40 de milioane de euro ce poate creea 200 de LOCURI DE MUNCA in domeniul producerii ENERGIEI ELECTRICE ??? CINE ??? CINE ??? CINE ??? CINE ???

SURMELIS ARGENTINA PUSA

21 Jun, 2010 07:17

Voi,cei din Primaria orasului HARSOVA de Constanta ,n-aveti decat sa ”mancati” curent electric , dar noua , cei care suntem LOCUITORII orasului Harsova dati-ne CARNE, LEGUME SI ZARZAVATURI muncite de noi in MICRO-FERME SI SERELE din acest oras si nu ne mai goniti sa MUNCIM IN STRAINATATE. Cine nu este CAPABIL sa creeze LOCURI DE MUNCA sa-si dea DEMISIA in BLOC , in acest sens ma refer la INTREAGA CONDUCERE A PRIMARIEI orasului HARSOVA de Constanta.

SURMELIS ARGENTINA PUSA

20 Jun, 2010 07:07

Primarul ,viceprimarul si consilierii locali ai orasului Harsova de Constanta ,trebuie sa primeasca numai INVESTITORI in domeniul AGRICULTURII, pentru a dezvolta aceasta ramura a economieie din ROMANIA si care poate asigura foarte multe LOCURI DE MUNCA decente. De exemplu ,cu suma de 40 000 000 (40 de milioane) de euro cu care vine INVESTITORUL BELGIAN pentru centrala electrica si fabrica de peleti se pot CREEA 200 LOCURI DE MUNCA , dar daca,ACEEASI SUMA , ar fi investita in AGRICULTURA locala ,respectiv in construirea de MICRO-FERME pentru cresterea PASARILOR SI ANIMALELOR , pentru construirea SERELOR pentru cultivarea LEGUMELOR SI ZARZAVATURILOR si pentru construirea de SISTEME MODERNE DE IRIGATIE in camp si ”cu picatura” s-ar putea CREEA 1600 de LOCURI DE MUNCA , ceeace este o DIFERENTA foarte mare in privinta LOCURILOR DE MUNCA pe plan local. INVESTITIILE in domeniul INFRASTRUCTURII si al ENERGIEI ELECTRICE sunt investitii DISTRUGATOARE pentru CRIZA ECONOMICA actuala din Romania.Daca se fac INVESTITII in domeniul ENERGIEI ELECTRICE si al INFRASTRUCTURII ,Romania va deveni a doua ”ARGENTINA”. Singurul domeniu din economia romaneasca care ne poate scoate din CRIZA ECONOMICA este AGRICULTURA.

SURMELIS ARGENTINA PUSA

19 Jun, 2010 16:27

Orasul HARSOVA de Constanta are nevoie urgenta de INVESTITII uriase in sectorul AGRICOL,in special pentru CONSTRUIREA urgenta a unor MICRO-FERME pentru cresterea PASARILOR si ANIMALELOR ,pentru CONSTRUIREA urgenta a unor SERE pentru cultivarea LEGUMELOR si ZARZAVATURILOR, pentru CONSTRUIREA urgenta a unor SISTEME MODERNE DE IRIGATIE CU PICATURA si a celor din camp deschis.

SURMELIS ARGENTINA PUSA

18 Jun, 2010 08:43

Primarul orasului HARSOVA de Constanta ,TUDOREL NADRAG si intreg Consiliul Local ,SIGUR au CREIERELE SPALATE de arma PSIHOTRONICA din moment ce nu GANDESC LOGIC , ca orasul pe care-l conduc nu are NEVOIE de INVESTITIILE LOR aberante ci de INVESTITII serioase,consistente pentru DEZVOLTAREA AGRICULTURII locale .Un mar stricat aflat intr-un cos plin cu mere ,in scurt timp le va strica si pe celelalte din jurul celui ,deja ,stricat...

SURMELIS ARGENTINA PUSA

16 Jun, 2010 08:00

Domnule primar,TUDOREL NADRAG, doamnelor si domnilor CONSILIERI LOCALI lasati in pace CARIERA de la MEDGIDIA si CAUTATI investitori SERIOSI pentru dezvoltarea AGRICULTURII orasului HARSOVA de Constanta .Investitori ce doresc sa construiasca MICRO-FERME de crestere a animalelor si pasarilor , SERE de cultivare a legumelor si zarzavaturilor, IRIGATIE moderna pentru izlazuri si cerealele cultivate in zona harsoveana.Daca DVS. si Consiliul local va simtiti depasiti de situatie si NU puteti aduce INVESTITORI pentru AGRICULTURA harsoveana,desi a trecut mult timp de la investirea DVS. in functiile actuale, VA ROG, sa va RESEMNATI , sa va dati DEMISIA in BLOC, pentru a lasa loc altor HARSOVENI sa se ocupe de INVESTITIA din AGRICULTURA si de restul problemelor ce se refera la LOCURILE DE MUNCA si de finalizarea unor cladiri sociale din acest orasel dunarean.

SURMELIS ARGENINA PUSA

14 Jun, 2010 08:34

Domnule primar,TUDOR NADAG si domnilor Consilieri locali , in frunte cu liberalul IONEL CHIRITA , al orasului HARSOVA de Constanta , vreau sa va aduc la cunostinta ca scoala s-a terminat si COPIII au intrat in vacanta . Sunt in imposibilitatea de a avea UN LOC DE MUNCA pentru ca domniile voastre nu vor sa dea in FOLOSINTA singurul CENTRU DE ZI PENTRU COPIII SCOLARI din orasul HARSOVA de Constanta. Conform LEGII, respectiv art.314 din Codul Penal copiii nu au voie sa fie LASATI SINGURI IN CASA OPT ORE si chiar mai putin , pentru ca PARINTII sau PERSOANELE care-i ingrijesc sa aiba un LOC DE MUNCA .Stiu multe persoane ce-si lasa COPIII scolari ,singuri in casa sau îi cara dupa ei,la serviciu . Nedarea in folosinta a CENTRULUI DE ZI PENTRU COPIII SCOLARI ,de cinci luni de zile,este o INCALCARE GRAVA a LEGII ROMANIEI si nu in ultimul rand este o INCALCARE MORALA a princimpiului de PROTECTIE A COPILULUI. Atat CONSILIERII LOCALI care sunt in numar de 17 ,cat si primarul sunt pasibili de a da SOCOTEALA in fata JUSTITIEI ROMANE,pentru incalcarea ,cu buna stiinta, a LEGILOR PENALE ROMANE.Cine are urechi de auzit si ochi de citit sa se AUTOSESIZEZE si sa ia MASURILE ce se impun pentru RESPECTAREA si APLICAREA LEGILOR in ROMANIA .

SURMELIS ARGENTINA PUSA

13 Jun, 2010 14:13

40 DE MILIOANE DE EURO SUNT MAI PROFITABILI ,PENTRU TOATA LUMEA ,IN CAZUL in care ar fi INVESTITI in AGRICULTURA si nu in CENTRALA ELECTRICA sau o fabrica care nu stie nimeni ce PRODUCE , nu-i asa ??? Apare aceeasi INCAPATANARE POLITICA sau interes POLITIC ascuns, a primarului TUDOREL NADRAG si a consilierilor locali harsoveni ,in special LIBERALI,ce NU TIN CONT de nevoile directe ale locuitoilor orasului HARSOVA . Este vorba de CENTRUL DE ZI PENTRU COPIII SCOLARI , de CENTRUL DE PERSOANE ABUZATE ce vor sa-l SCHIMBE cu CENTRU MEDICO SOCIAL si de AZILUL DE BATRANI. PRINCIPALII vinovati sunt LIBERALII extremisti ,in frunte cu IONEL CHIRITA ce vor sa-si puna in aplicare LEGILE LOR LIBERAL EXTREMISTE ,dupa zicala „scopul scuza mijloacele” .Cei mai multi dintre locuitorii orasului HARSOVA de Constanta sufera de SARACIE LUCIE ,iar lideriii LIBERALII EXTREMISTI stau cu FIRMA DE PAZA SI GARDA la cur . De ce ??? Nu cumva ca le este FRICA ??? Au si de ce sa le fie FRICA din momemt ce se FOLOSESC de RAZBUNARI sau mai bine zis ,REGLARI DE CONTURI IN FAMILIE (familia SECHER LUCIAN si SECHER ARGENTINA PUSA distrusa la cererea familiilor SECHER CHIVA, SECHER GHEORGHE, MARIN MARIANA SI MARIN ION).Nu e prost cine cere ,ci cine DA .Dovedeste ca ”partidul„ liberal extremist este plin de PRAMATII, CRIMINALI ,HOTI SI DE BUGETARI , nu-i asa ???

SURMELIS ARGENTINA PUSA

13 Jun, 2010 07:58

Daca „partidului” PNL harsovean nu-i place AGRICULTURA ar putea sa-si ia catrafusele si sa se mute la ei in sat sau in alta parte. Prin ”catrafuse ”se intelege si FIRMA de PAZA si GARDA ”carsium” ce este condusa de SECURISTI CU EXPERIENTA dar cu creieri inteligenti , zero.

SURMELIS ARGENTINA PUSA

13 Jun, 2010 00:38

Nu inteleg de ce nu va place sa fie dezvoltata AGRICULTURA in zona harsoveana ??? Cine nu este ACUM de acord pentru dezvoltarea AGRICULTURII in orasul HARSOVA de Constanta ,mai tarziu va da socoteala in fata justitiei ...

SURMELIS ARGENTINA PUSA

11 Jun, 2010 16:48

De bine de rau ,orasul HARSOVA de Constanta nu duce lipsa de curent electric ,dar duce LIPSA de LOCURI DE MUNCA in AGRICULTURA care este principala ocupatie care poate da locuri de munca si in acelasi timp MANCARE locuitorilor acestui oras , nu-i asa domnule PRIMAR si doamnelor si domnilor CONSILIRI LOCALI ??? Timpul trece si nu IARTA cand se fac GRESELI INTENTIONATE , ce vor trebui PLATITE de toti cei care raspund de ADMINISTRAREA acestui oras ...

SURMELIS ARGENTINA PUSA

11 Jun, 2010 12:51

De ce primarul si consilierii locali din orasul HARSOVA de Constanta NU SCHIMBA proiectele de CENTRALA ELECTRICA (care o sa consume toate padurile din jurul orasului si nu numai) si FABRICA DE PELETI ,in SERE pentru cultivarea LEGUMELOR SI ZARZAVATURILOR si a unor FERME de crestere a PASARILOR si ANIMALELOR ??? Sunt sigura ca daca îi intereseaza AFACERILE ar putea schimba AFACEREA dupa nevoile ORASULUI HARSOVA de Constanta .

SURMELIS ARGENTINA PUSA

11 Jun, 2010 12:37

Primarul orasului HARSOVA de Constanta ar trebui sa explice locuitorilor orasului pe care-i conduce ce poate fabrica o fabrica de PELEȚI . Centrala electrica este in realitate un CREMATORIU ,unde cu timpul vor ”dispare” anumite persoane dificile sau incomode . Din toata EUROPA s-a ales sa se faca AFACERI cu BELGIENII , care sunt descendentii CELTILOR de acum 2300 de ani care au DECAPITAT 1000 de razboinici inamici si pe care apoi i-au lasat sa-i manance pasarile rapitoare ,iar oasele ramase le-au aruncat intr-o groapa comuna ??? De ce primarul ,TUDOR NADRAG ,INSISTA sa faca afaceri cu BELGIENII ??? Comisionul ESTE acceptat , chiar si sub acoperirea unei RESTANTE de la sporul de vechime , nu-i asa ??? De ce nu se fac ”fabrica” si ” centrala” intre HARSOVA si VADU OII ??? SI SE DORESTE NEPARAT la CARIERA DE PIATRA ??? Se pare ca ”afacerile” Primariei orasului HARSOVA de Constanta SUNT influentate NEGATIV de ARMA psihotronica LIBERALA ce este folosita sub acoperire de FIRMA DE PAZA SI GARDA ”CARSIUM” si comandata de liberalul,IONEL CHIRITA .

Articole asemanatoare

Dispute la Hârşova între fostul şi actualul primar. Se pregăteşte un referendum

05 Apr 2017 1215

Spitalul din Hârşova, adus în pragul colapsului de disputele politice

28 Jan 2017 2212

PSD va discuta despre situaţia încâlcită de la Hârşova Primarul ALDE cere social-democraţilor să desemneze un viceprimar cinstit

28 Jan 2017 1166

Scandal la Hârşova. PSD strânge semnături pentru demiterea edilului-şef. Primarul ALDE spune că demersul nu are temei legal!

19 Jan 2017 3291

dezvaluiri.ro Afaceri necurate cu islazul Hârșovei! Consilierii Brătianu George și Mihai Tudor și-au luat ilegal terenuri pe vremea primarului Nădrag

28 Oct 2016 2354

ANI a mai pierdut un proces la Constanţa

19 Sep 2016 751

Proiecte numeroase, „moştenite“ de noul primar de la Hârşova - reabilitarea străzilor şi construirea unei staţiuni balneare

23 Jun 2016 2017

Candidaţii pentru Primăria Hârşova au cel puţin un acoperiş deasupra capului! (documente)

01 Jun 2016 3759

Organizația Județeană PSD Constanța și-a desemnat candidații pentru funcția de primar la alegerile locale

03 Apr 2016 2242

2015 cu regrete, la Hârşova De Revelion, hârşovenii vor avea parte de... multă linişte

30 Dec 2015 1361

A doua incompatibilitate pentru primarul de la Hârșova. Tudor Nădrag - „Niște trântori, pescuitori în ape tulburi“

17 Dec 2015 2910

Primarul din Hârșova, Tudor Nădrag, luat în vizor de ANI

15 Dec 2015 1062

Jumătate dintre străzile oraşului, reparate Valorificarea apelor termale, o prioritate pentru Primăria Hârşova

26 Nov 2015 2362

A treia-i norocoasă?!? O nouă licitaţie pentru construirea punctului de debarcare de la Hârşova

17 Sep 2015 1336

Debarcaderul de la Hârşova, la a treia strigare Proiect comun cu oraşul Shabla pentru valorificarea resursei naturale termale

20 Aug 2015 1707

Proiectul debarcaderului de la Hârşova, în pericol Tudor Năgrag - „Dacă pierdem aceşti bani, vor râde şi curcile de noi!“

28 Jul 2015 1057

Anunţuri 16 iulie 2015

16 Jul 2015 1097

Una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock din România revine la malul mării

18 May 2015 755

La Hârşova, lucrările de asfaltare sunt în toi Tudor Nădrag - „Trebuie să facem totul ca la carte şi în timp scurt“

14 May 2015 1194

S-a spart ghinionul O firmă din Brăila va amenaja punctul de debarcare şi comercializare a peştelui la Hârşova

08 Apr 2015 1149

„Vom cumpăra aparatură medicală nouă“ Secţia de Pediatrie a Spitalului Hârşova, reabilitată cu sprijinul mai multor primării

26 Mar 2015 1621

Licitaţie reluată pentru execuţia viitorului debarcader de la Hârşova (document)

26 Feb 2015 1583

Membră în Asociaţia „Comunităţile Locale Riverane Dunării“ Comuna Topalu aşteaptă turiştii să-i descopere frumuseţile

29 Jan 2015 908

Poliţistul Liviu Gabriel Bălosu va fi înmormântat la Hârşova „A fost mereu alături de comunitate”

06 Jan 2015 1837

Spitalul Orăşenesc Hârşova are un nou director

11 Dec 2014 1930

S-a spart ghinionul proiectului de asfaltare de la Hârşova Tudor Nădrag - „Să nu piardă vremea cu ciocnitul cupelor de şampanie“ (document)

11 Dec 2014 2206

Primarul oraşului Hârşova, nemulţumit de activitatea Inspectoratului de Jandarmi - „Ori faceţi treabă, ori plecaţi!“

29 Nov 2014 1376

Proiect european blestemat Primăria oraşului Hârşova riscă să piardă milioane de euro din pricina contestaţiilor

27 Nov 2014 1823

Primarul Tudor Nădrag dă asigurări „Elevii din Hârşova nu vor suferi din cauza frigului în această iarnă“

30 Oct 2014 926

Revista presei locale

11 Jul 2014 1082

Planuri mari pentru oraşul Hârşova Atenţia edilului Tudor Nădrag, concentrată asupra celor mici

29 May 2014 2743

Curtea de Apel a tranşat ieri situaţia a doi primari constănţeni Edilul Tudor Nădrag a avut un nou termen în procesul cu ANI

20 May 2014 1397

Revista presei locale

11 Apr 2014 1000

Anunţuri 20 martie 2014

20 Mar 2014 972

Proiecte ambiţioase pentru 2014 Popas pescăresc şi punct de colectare piscicolă la Hârşova

20 Mar 2014 1471

Autorităţile din Hârşova au atras o investiţie de aproape două ori mai mare decât bugetul oraşului

18 Feb 2014 953

Primarul Tudor Nădrag a semnat un contract de peste 27 de milioane de lei. Vezi despre ce este vorba

17 Feb 2014 1082

Tudor Nădrag - „Am comunicat forurilor competente ca toate comunele din jur, care au probleme medicale, să fie îndrumate către Spitalul Orăşenesc Hârşova”

26 Jan 2014 808

Tudor Nădrag - „Aşteptăm cu motoarele pornite exerciţiul bugetar 2014 - 2020”

23 Jan 2014 1748

Din cauza proastei gestionări a banilor Tudor Nădrag - „O să ajungem ca spitalul groazei din Ploieşti”

10 Dec 2013 1243

Tudor Nădrag - „În două săptămâni sperăm să semnăm un contract de 7 milioane de euro”

21 Nov 2013 1668

Ce pierd oraşele Hârşova şi Cernavodă prin retragerea proiectului de descentralizare a porturilor dunărene

20 Nov 2013 2056

Primarul Tudor Nădrag a avut primul proces cu ANI „Voi câştiga, deoarece ANI nu a demonstrat că am şi participat la şedinţele AGA ale RAJA”

15 Oct 2013 1484

Lucrările la cele trei drumuri de exploatare se apropie de final, în Hârşova

10 Oct 2013 1735

Hârşova va avea o staţiune balneară. Proiectul, în atenţia unor investitori israelieni

12 Sep 2013 1885

Se fac noi angajări la Primărie Lucrări în centrul oraşului, dar şi în zona apelor termale, la Hârşova

01 Aug 2013 1820

Iată care sunt primarii constănţeni care au atacat în instanţă decizia ANI

19 Jul 2013 1477

ANI l-a declarat incompatibil Averea şi interesele lui Tudor Nădrag, primarul din Hârşova (documente)

05 Jul 2013 3590

Motivul pentru care Tudor Nădrag l-a somat pe constructorul drumurilor de exploatare

04 Jul 2013 1013

Au fost montate camere de supraveghere Cetăţenii din Hârşova sunt bine informaţi, dar şi în siguranţă

19 Jun 2013 1968