Retete pentru sarbatori

Reţete craciun 2016 Doradă mediteraneană



Programul de educație culinară „Atelierul de Gusturi” va fi derulat în perioada 17 octombrie 2016 – 15 septembrie 2017. Este o campanie care îşi propune să aducă sfaturi și informații practice din domeniul culinar începătorilor şi viitorilor bucătari. Programul educațional culinar este inițiat și derulat de George Radu, Managing Director al Grupului de restaurante Gama. Activitățile programului vor cuprinde filmarea și prezentarea online a 100 de rețete și a secretelor de preparare.

Rețetă filmată și preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.

Ingrediente

  • 400 g. doradă (o bucată)
  • 50 g. măsline kalamata
  • 60 g. roșii cherry
  • 5 căței de usturoi
  • 3-4 felii de lămâie
  • Sare și piper după gust
  • Rozmarin
  • 100 ml. Supă de pește
  • 50 ml. Vin alb
  • 50 ml. Ulei
  • 10 g. pătrunjel
  • 20 g. unt

Mod de preparare

Se prăjește bine dorada, pe ambele părți, în ulei de măsline. Se adaugă roșii cherry, măsline Kalamata și felii de lămâie. Se stropește total cu vin alb și supă de pește. Se adaugă untul tăiat cubulețe și se condimentează cu pătrunjel, piper, sare, rozmarin și usturoi.
Se servește alături de o felie de lămâie și un pahar cu vin alb.
 

Despre “Atelierul de Gusturi

Programul educațional culinar este inițiat și derulat de George Radu, Managing Director al Grupului de restaurante Gama. Activitățile programului cuprind filmarea și prezentarea online a 100 de retete. Proiectul se desfășoară în perioada octombrie 2016 - septembrie 2017, cu sprijinul următorilor parteneri media (televiziuni, publicaţii tipărite şi online, bloguri): Alege.tv, Cefacemimi?,  Coolinaria, Dacic Cool, Diferente si Esente, Graiul Maramuresului, Infoaliment, Infoest, La Bucatarie, Magazin Salajean, Meat & Milk, Mujer, Retetele Marianei, Satmareanul, stiridinbanat.ro, Timisoara Express, Universul Argesean, Ziarul Actualitatea, Ziua de Constanta.
Detalii despre program pot fi găsite pe www.atelieruldegusturi.ro, pe blogul www.atelieruldegusturi.wordpress.com, pe pagina de Facebook și pe canalul Youtube .
 
Despre George Radu
"Crescut" în bucătărie, George Radu și-a descoperit de mic pasiunea pentru arta culinară și afinitatea pentru munca în măcelarie. Implicat timp de 11 ani în afacerile familiei din domeniul alimentar, în 2015 deschide primul restaurant din cadrul grupului Gama. În prezent, Grupul Gama cuprinde 4 restaurante: Gama Fusion Dacia, Gama Berceni, Trattoria Fusione, Gama Take Away.
În octombrie 2016, George Radu începe derularea programului educațional culinar "Atelierul de Gusturi", cu scopul de a sprijini tinerii bucătari cu sfaturi și informații practice din domeniul culinar.
 
Contact
Atelierul de Gusturi
Email: pr@atelieruldegusturi.ro

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tradiții și superstiții de Crăciun. Dacă cerul este senin în ziua sărbătorii, va fi un an roditor

25 Dec 2017 3728

Ai copii, fraţi sau surori mai mici? Comisarii de la Protecţia Consumatorului trag un semnal de alarmă

26 Dec 2016 1427

Crăciun 2016 ZIUA de Constanţa vă doreşte sărbători fericite cu bucurii şi împliniri, alături de cei dragi!

25 Dec 2016 4506

Editorial De Crăciun, sub hainele de om mare stă un copil emoționat

24 Dec 2016 2191

Crăciun 2016 Peste 10.300 de poliţişti vor fi la datorie

23 Dec 2016 1357

Rețete pentru CrăciunCotlet de porc cu mere si bacon la cuptor (video)

22 Dec 2016 2696

Craciun 2016 Globuri confecţionate manual

21 Dec 2016 1597

Noi date privind atacul de la un Târg de Crăciun din Berlin

20 Dec 2016 739

Moş Crăciun a împărţit medalii la turneul de la Valu lui Traian (galerie foto)

20 Dec 2016 1657

La Teatrul „Oleg Danovski” anul 2016 deja s-a încheiat

20 Dec 2016 1568

Reţete Craciun 2016 Cornulete vesele pentru Mos Craciun

19 Dec 2016 2129

Pachete de Crăciun 2016 Infrastructura pentru turismul balnear şi activităţile recreative, în atenţia Primăriei Techirghiol (document)

19 Dec 2016 2396

Editorial De Crăciun, renunţăm la măşti?

19 Dec 2016 5418

Un „joc politic“ pune pe jar primarii Peste 7,5 milioane de lei vor trebui returnaţi Consiliului Judeţean Constanţa (document)

19 Dec 2016 9494

Selecţie pentru reni, la Santa Run 2016 Moş Crăciun s-a antrenat pe plaja de la Mamaia, alături de prietenii săi (galerie foto + video)

19 Dec 2016 1479

Rețete pentru CrăciunTarta cu crema de ciocolata – reteta video

17 Dec 2016 1818

Concert extraordinar de Crăciun la Teatrul „Oleg Danovski”

17 Dec 2016 2375

Santa Run la Mamaia Prietenii lui Moş Crăciun se antrenează pe plajă pentru a fi în formă de sărbători

16 Dec 2016 2098

​Prietenii lui Moş Crăciun aleargă la Constanţa, la SantaRun

15 Dec 2016 1057

Ultima seară camerală a lui 2016, la Teatrul „Oleg Danovski”

13 Dec 2016 1539

Premieră spectacol „Povestea de Crăciun”, pe scena Teatrului „Căluțul de mare” din Constanţa

09 Dec 2016 1042

Daruri sub pomul de Crăciun, pentru 10 de copii din Cumpăna

09 Dec 2016 1056

De la pompe funebre, la imobiliare Progress Consulting SA vrea un bloc de 11 etaje pe strada Nicolae Iorga (document)

28 Nov 2016 3429

Cel mai tânăr consilier local din comuna Lipniţa are 27 de ani (document)

09 Nov 2016 1600

Ioana Cristina Cuc, preşedintele provizoriu al Consiliului de Administraţie al CN AMPC

16 Jun 2016 1905

Radu Crăciun este noul Președinte BCR Pensii

11 Apr 2016 1120

Nr. unic (nr. format vechi) 6883/212/2016

31 Mar 2016 408

Nr. unic (nr. format vechi) 6439/212/2016

28 Mar 2016 435

Pe 1 ianuarie, cele mai multe unităţi comerciale sunt închise Ce program au marile magazine în Ajunul Revelionului

27 Dec 2015 1182

Anul 2016 vine cu noi licitații la SCJU Constanța

25 Dec 2015 820

Editorial Să căutăm, cititorule, o reţetă de Crăciun magic, după 364 de zile mohorâte!

24 Dec 2015 3992

Cu ocazia Sfintelor Sărbători ale Crăciunului 2015 și ale Anului Nou 2016 Urări de la constănțeni, pentru constănțeni!

21 Dec 2015 5610

umblat.ro Gerarul aduce Semimaratonul și Sky Run

25 Nov 2015 894