Reţete craciun 2016 Doradă mediteraneană



Programul de educație culinară „Atelierul de Gusturi” va fi derulat în perioada 17 octombrie 2016 – 15 septembrie 2017. Este o campanie care îşi propune să aducă sfaturi și informații practice din domeniul culinar începătorilor şi viitorilor bucătari. Programul educațional culinar este inițiat și derulat de George Radu, Managing Director al Grupului de restaurante Gama. Activitățile programului vor cuprinde filmarea și prezentarea online a 100 de rețete și a secretelor de preparare.

Rețetă filmată și preparată în cadrul campaniei de educație culinară "Atelierul de gusturi", inițiată de George Radu, Managing Director al grupului de restaurante Gama.

Ingrediente

  • 400 g. doradă (o bucată)
  • 50 g. măsline kalamata
  • 60 g. roșii cherry
  • 5 căței de usturoi
  • 3-4 felii de lămâie
  • Sare și piper după gust
  • Rozmarin
  • 100 ml. Supă de pește
  • 50 ml. Vin alb
  • 50 ml. Ulei
  • 10 g. pătrunjel
  • 20 g. unt

Mod de preparare

Se prăjește bine dorada, pe ambele părți, în ulei de măsline. Se adaugă roșii cherry, măsline Kalamata și felii de lămâie. Se stropește total cu vin alb și supă de pește. Se adaugă untul tăiat cubulețe și se condimentează cu pătrunjel, piper, sare, rozmarin și usturoi.
Se servește alături de o felie de lămâie și un pahar cu vin alb.
 

Despre “Atelierul de Gusturi

Programul educațional culinar este inițiat și derulat de George Radu, Managing Director al Grupului de restaurante Gama. Activitățile programului cuprind filmarea și prezentarea online a 100 de retete. Proiectul se desfășoară în perioada octombrie 2016 - septembrie 2017, cu sprijinul următorilor parteneri media (televiziuni, publicaţii tipărite şi online, bloguri): Alege.tv, Cefacemimi?,  Coolinaria, Dacic Cool, Diferente si Esente, Graiul Maramuresului, Infoaliment, Infoest, La Bucatarie, Magazin Salajean, Meat & Milk, Mujer, Retetele Marianei, Satmareanul, stiridinbanat.ro, Timisoara Express, Universul Argesean, Ziarul Actualitatea, Ziua de Constanta.
Detalii despre program pot fi găsite pe www.atelieruldegusturi.ro, pe blogul www.atelieruldegusturi.wordpress.com, pe pagina de Facebook și pe canalul Youtube .
 
Despre George Radu
"Crescut" în bucătărie, George Radu și-a descoperit de mic pasiunea pentru arta culinară și afinitatea pentru munca în măcelarie. Implicat timp de 11 ani în afacerile familiei din domeniul alimentar, în 2015 deschide primul restaurant din cadrul grupului Gama. În prezent, Grupul Gama cuprinde 4 restaurante: Gama Fusion Dacia, Gama Berceni, Trattoria Fusione, Gama Take Away.
În octombrie 2016, George Radu începe derularea programului educațional culinar "Atelierul de Gusturi", cu scopul de a sprijini tinerii bucătari cu sfaturi și informații practice din domeniul culinar.
 
Contact
Atelierul de Gusturi
Email: pr@atelieruldegusturi.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Copiii de la Academia Hagi, aur și argint la „Cupa Moș Crăciun“, de la Drobeta Tr. Severin (GALERIE FOTO)

18 Dec 2023 1139

Tradiții și superstiții de Crăciun. Dacă cerul este senin în ziua sărbătorii, va fi un an roditor

25 Dec 2017 5860

Ai copii, fraţi sau surori mai mici? Comisarii de la Protecţia Consumatorului trag un semnal de alarmă

26 Dec 2016 2833

Crăciun 2016 ZIUA de Constanţa vă doreşte sărbători fericite cu bucurii şi împliniri, alături de cei dragi!

25 Dec 2016 7216

Editorial De Crăciun, sub hainele de om mare stă un copil emoționat

24 Dec 2016 3449

Crăciun 2016 Peste 10.300 de poliţişti vor fi la datorie

23 Dec 2016 2586

Rețete pentru CrăciunCotlet de porc cu mere si bacon la cuptor (video)

22 Dec 2016 6251

Craciun 2016 Globuri confecţionate manual

21 Dec 2016 3639

Noi date privind atacul de la un Târg de Crăciun din Berlin

20 Dec 2016 2091

Moş Crăciun a împărţit medalii la turneul de la Valu lui Traian (galerie foto)

20 Dec 2016 3133

La Teatrul „Oleg Danovski” anul 2016 deja s-a încheiat

20 Dec 2016 3176

Reţete Craciun 2016 Cornulete vesele pentru Mos Craciun

19 Dec 2016 4271

Pachete de Crăciun 2016 Infrastructura pentru turismul balnear şi activităţile recreative, în atenţia Primăriei Techirghiol (document)

19 Dec 2016 3726

Editorial De Crăciun, renunţăm la măşti?

19 Dec 2016 6754

Un „joc politic“ pune pe jar primarii Peste 7,5 milioane de lei vor trebui returnaţi Consiliului Judeţean Constanţa (document)

19 Dec 2016 10892