Litoral TV Accidente şi controale în trafic la Constanţa!

Accidentele s-au ținut lanț seara trecută pe șoselele Constanței, iar mai multe persoane au ajuns la spital. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo, unii șoferi au pierdut controlul volanului și au lovit pietoni care s-au angajat în traversare. Un bărbat de 62 de ani, care a traversat strada în fugă şi fără să se asigure, a fost lovit în plin de o mașină condusă de o femeie. Din impact victima a fost aruncată pe contrasens unde s-a izbit de un alt autoturism aflat în mișcare. Pietonul a fost transportat la spital, cu răni grave, iar medicii sunt rezervați cu privire la starea lui de sănătate. Femeia care s-a aflat la volan a intrat în stare de şoc și abia a reușit să explice polițiștilor ce s-a întâmplat. O oră mai târziu, un alt bărbat a fost acroșat pe o trecere de pietoni de un şofer care nu i-a acordat prioritate. Rănile au fost uşoare, dar conducătorul auto s-a ales cu dosar penal și cu permisul suspendat.  Din cauza accidentelor frecvente petrecute în special noaptea, poliţiştii au organizat o razie ce a vizat depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.
“Scopul acestei acțiuni îl reprezintă reducerea accidentelor rutiere, cauzate de conducători auto aflați sub influența băuturilor alcoolice. Intenționăm să ne îndeplinim acest obiectiv, atât prin identificarea în trafic a astfel de conducători auto, cât și prin descurajarea acestor practici ori atitudini în traficul rutier”, a declarat Ciprian Sobaru, Șef Poliția Rutieră Constanța.
Verificările în trafic continuă şi în acest weekend pentru reducerea numărului accidentelor rutiere.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Conducător auto sub influența substanțelor interzise, depistat în trafic pe DN 38, în comuna Amzacea

28 Apr 2024 563

Judecătorii de la Tribunal au suspendat procesul între Consiliul Local Limanu și afaceristul Marius Bărbat, fost comisar în cadrul Serviciului Antifraudă

28 Apr 2024 502

Bărbat găsit decedat pe o plajă din Mamaia! Detalii de la IPJ Constanța (VIDEO)

28 Apr 2024 872

Știri Constanța Un bărbat a ajuns în Penitenciarul Poarta Albă. Motivul pentru care va petrece șase luni după gratii

25 Apr 2024 598

Județul Constanța Halucinant - Două femei, amenințate și bătute de fostul concubin! Acesta ar fi încălcat ordinul de protecție (VIDEO)

25 Apr 2024 807

Inconștiență în trafic în județul Constanța! Șofer turmentat depistat pe DN 3, în orașul Murfatlar

24 Apr 2024 666

Județul Constanța Dosar penal pentru un bărbat care transporta persoane în regim de taxi – avea permisul suspendat

24 Apr 2024 662

IPJ Constanța Bărbat de 36 de ani din Mangalia, dat dispărut

24 Apr 2024 466

Județul Constanța Oficial de la Parchet - 60 de zile sub control judiciar pentru bărbatul implicat în scandalul din Eforie Nord

23 Apr 2024 404

Județul Constanța Urmărire ca în filme, în Mihail Kogălniceanu - A condus fără permis, a fugit de poliție, a abandonat autoturismul, a fost prins și încarcerat pentru 24 de ore

22 Apr 2024 775

Un șofer a reclamat la poliție că a fost implicat într-o tamponare pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța! Incredibil ce au constatat polițiștii

21 Apr 2024 813

Detalii exclusive din dosar! Caz șocant în Constanța! Bărbat incendiat cu alcool medicinal – „Îmi pare extrem de rău pentru ceea ce s-a întâmplat“ (DOCUMENT)

21 Apr 2024 1048

Infracțiuni rutiere, depistate de polițiști pe raza județului Constanța. Au fost întocmite dosare penale

20 Apr 2024 607

UPDATE Accident rutier la Sibioara, județul Constanța. Una din victime a fost preluată de elicopterul SMURD (Galerie FOTO)

20 Apr 2024 3052

UPDATE. Furturi și distrugeri la autoturisme, în Constanța. Bărbat de 39 de ani, arestat preventiv. Unde l-a găsit Poliția?

19 Apr 2024 993